przystanek_forum 18.07.09, 20:40 W wątku obok Dreamm napisał, że są tu tacy, którzy jedynie czytają. To może się ujawnią? Bo nieśmiałość nieśmiałością, ale podglądać nie wypada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 20:43 > W wątku obok Dreamm napisał, że są tu tacy, którzy jedynie czytają. To może > się ujawnią? Hehe...ciekawe czy kogoś wywołasz Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 20:48 Ot, taka mała prowokacja Trochę z Twojej winy Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 20:53 Ale jak Ci się ta "prowokacja" nie uda to żeby później nie było na mnie ;DD Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:06 Winę biorę na siebie, ale może my tu jesteśmy sami? Odpowiedz Link
micheus Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:07 Mnie sprowokowało. Do pamiętania o logowaniu... Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:19 O, jednak! Witaj, po co Ci logowanie? Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:21 to lipa, bo ja się wczoraj ujawniłem, mogłem poczekać trochę.. Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:26 Brawo za odwagę Chociaż jestem tu jakby przypadkiem, więc nie jestem pewna, czy mam prawo do pełnienia roli przewodnika Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:43 > Chociaż jestem tu jakby przypadkiem Jak zdecydowana większość piszących tutaj. Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:47 Tylko, że to ja się tu szarogęszę Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:51 A propos szarogęszenia. Spojrzałam na listę wątków, kilka pod rząd z moim nickiem obok... to ja może na razie się uspokoję i poczekam na wątki innych... Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:55 claire, nie żałuj sobie Dobrze się czyta i pisze )) Kto wie, kiedy znów będzie okazja, by tu zajrzeć Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 21:59 Ja bym to nazwał że się "pozytywnie udzielasz",czyli utrzymujesz forum przy życiu...a o to tu chyba chodzi ,prawda? Także kontynuuj swą misję "szarogęszenia" ;DD Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:04 Tak, natury nie zmienisz Od dziecka ustawiam, porządkuję i dyryguję wszystkimi )))) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:08 Ale ja nie jestem taka dyrygująca, po prostu poniosło mnie gadulstwo. A z natury raczej mało mówię, więcej słucham Wszyscy tworzymy to forum. Odpowiedz Link
albine Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:15 dęta czy bardziej rozrywkowa ? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:18 Hehe,ja wolałbym bardziej rozrywkową...może na sekcje się podzielimy;D Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:24 Nie ma mowy, ani nie gram, ani nie śpiewam Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:32 to zamkniemy Cię w klatce i będziesz tańczyć ;DD Może być? Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:35 No wiesz, będziecie mnie pokazywać jako dziwadło forumowe? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:43 Mnie tam by się podobało D Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:32 dreammaker napisał: > Mnie tam by się podobało D Zapamiętam to sobie Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 03.08.09, 12:42 Hmmm widzę że i Ty jesteś zainteresowana...spokojnie,druga klatka znajdzie się także i dla Ciebie.No chyba że masz coś innego do zaproponowania...a lubisz huśtawki? ;DD Odpowiedz Link
konstandinos Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:44 przystanek_forum napisała: > Nie ma mowy, ani nie gram, ani nie śpiewam Ja też nie, ale za to tańczę z przytupem Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:46 Wyglądamy raczej nie na orkiestrę tylko trupę. Cyrkową ;D Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:26 Hmmm... ja zaglądam i sprawdzam czy forum jeszcze istnieje... już raczej Tu nie piszę... Ale miło wejść i zobaczyć, że forum "ożyło" Widzę, że sporo nicków(?) nieeee, ludzi(!) się tu zebrało... takich "tłumów" jeszcze tu nie widziałam Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 18.07.09, 22:42 >już raczej Tu nie > piszę... Może by tak jednak to przemyśleć? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:14 > a ja tu tylko czytam Chciałaś napisać "czytałam" Niiiigdzie nie uciekaj Odpowiedz Link
anastasja.flo Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:20 jednak "czytam" jesli tylko ktos coś napisze. Należy chyba najpierw zgłębić temat, zanim się człowiek włączy do rozmowy, prawda? Chociaz zdarzają sie tacy, którzy mówią cokolwiek, na jakikolwiek temat... Odpowiedz Link
micheus Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:25 jednak "czytam" jesli tylko ktos coś napisze. Może jakieś wnioski będą. Odpowiedz Link
dreammaker Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:42 Tak czy siak,najważniejsze jest abyś coś pisała Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:30 o, a ja cię "znam" z innego forum (pięknie, to już drugi raz przyznaję się do "podsłuchiwania" ) nawet się zastanawiałem, czemu choć część ludzi nie pojawia się i tu, i tam..? tu przyporządkowani są samotni z przymusu, a tam ci, którzy są sami z wyboru..? pozdrawiam Odpowiedz Link
anastasja.flo Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:36 mnie znasz? niemożliwe, jestem tu dziś pierwszy raz...nie udzielam się zbyt mocno. póki co Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:44 nie - to do aglajiii (o ile dobrze odmieniam było ciebie fakt, "widzę" pierwszy raz. a sam udzielam się tu od wczoraj dopiero.. ale chwilę podglałem.. Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:43 O, widzę , że parę osób zaglądających udało się "wyciągnąć" na światło dnia (bardziej nocy w tej chwili), jeśli mi wolno tak pozmieniać związki frazeologiczne PS Tamto forum też podglądam, ale coś tam się złego podziało... Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:48 o, a czemu złego..? o ile to będzie obgadywanie? za bardzo..? pytam dlatego, że nie zauważyłem nic takiego..? Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 00:56 "o ile to NIE będzie obgadywanie" tam miało być ale to i tak nie najlepszy pomysł na rozmowę, fakt Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 01:12 Nie chciałabym pisać o czymś, tym bardziej, że tylko podczytuję Odpowiedz Link
szuwaruwaru Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 12:18 podczytuj, podczytuj, to takie kształcące i rozwijające Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 12:32 Mnie(?) A ja Ciebie nie znam Nie zauważyłam takiego podziału, by tu byli samotni "z przymusu" a tam "z wyboru"... Kiedyś (jak dopiero poznawałam forum) na obu byli ci sami ludzie... Z czasem to się zmieniło i chyba wszyscy zostali Tam... Ale Was tutaj zebrała się spora grupa "świeżynek" Tam jest głównie "starszyzna plemienna" i wydaje się, że wszyscy już się dobrze znają... I nie obgadywać tu mojego forum, noooooooo(!) Lejemy się tam porządnie, wrzeszczymy, kłócimy... ale jest też miejsce na refleksję, podzielenie się myslami, prośby o radę i wspólne picie (powstał nawet Klub Samotnych Alkoholików) w skrócie - fajnie jest /to podglądacze tamtego forum również zauważają, że coś się zmieniło(?)/ Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 14:11 > Mnie(?) A ja Ciebie nie znam a pewnie, że nie znasz, bo "świeżynką" przecież jestem (he, dziad stary, a świeżynka, pięknie) może, jak się tu "poośmielam" trochę, to i do was zajrzę..? bo faktycznie bywa tam u was wesoło > I nie obgadywać tu mojego forum, noooooooo(!) yh, sory, przecież wycofałem się z rozmowy.. > /to podglądacze tamtego forum również zauważają, że coś się zmieniło(?)/ ja właśnie nie, ale bez przesady, aż tyle uwagi nie poświęcam forum i chwilę tu tylko jestem pozdrawiam Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 14:16 > a pewnie, że nie znasz, bo "świeżynką" przecież jestem (he, dziad > stary, a świeżynka, pięknie) sorry, że się wtrącam, ale wypraszam sobie tego "dziada starego"! jeśli 79 to Twój rocznik to naprawdę powinieneś dostać... świeżym ogórkiem po głowie za to "dziadowanie" siebie, nie mówiąc o innych, "dziadowniejszych" )) (bredzę, więc na razie odejdę od kompa :] ) Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 14:43 Taaak, z pewnością wiek... podobnie jak to 77 Echh "świeżynki" mrg79.. ośmielaj się i zajrzyj Tam czasami... u Was tak miło i spokojnie.. jeśli ktoś zechce bardziej hardcorowo... wiecie gdzie wpadać Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 14:49 yhh, co mówicie..? głośniej, bo aparat słuchowy zgubiłem..! ) Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 14:59 Aglajaaaa, nie komentuję, bo nie cierpię plotek, obmawiać też nie będziemy. Każdy ma, co ma Mnie zmęczyło, więc zamilkłam... Co nie znaczy, że nie lubię przeczytać, co niektóre osoby mają tam do powiedzenia... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 15:10 Echhh, to nie plotki... wszak jesteśmy na forum publicznym A ja Ciebie stamtąd nie kojarzę zbytnio... Nie byłaś takim wątkotwórcą jak tu... Odpowiedz Link
przystanek_forum Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 15:15 Bo ja zdecydowanie wolę słuchać niż mówić. I nie wiem, skąd ten potok słów To się pewnie wkrótce skończy .... Odpowiedz Link
marc-in77 Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 15:01 No, nie chcialem wspominac o moim wieku.... Wesole jest zycie staruszka.............. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Wątek dla (tylko) czytających 19.07.09, 15:02 jeśli podglądanie bez logowania się liczy, to wnoszę o przyjęcie mnie do grona tych, którzy w odpowiedzi na powyższy apel nagle postanowili się ujawnić a 79 to był całkiem udany rocznik... Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 20.07.09, 16:27 > a 79 to był całkiem udany rocznik... no, najlepszy [], tylko paru jego przedstawicieli się trochę pogubiło.. a przy okazji - skąd pochodzi cytat w twoim.. jak to tam się nazywa..? sygnaturka? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 20.07.09, 20:42 mi się bardziej '77 podoba... kwestia gustu Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 11:16 cytat jest z "Wahadła Foucaulta" Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 18:43 yh, no to wyszło szydło z worka.. (w sensie - moje braki w lekturach.. ale hasło naprawdę niezłe Odpowiedz Link
blue.soul Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 18:57 Przez ostatnią godzinę byłam tylko czytająca. Teraz możecie mi pogratulować debiutu Zaciekawiło mnie to forum. Pewnie będę tu dość często grasować. Odpowiedz Link
mrg79 Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 19:01 he, bo chyba większość nieśmiałych, jest "w środku" całkiem ciekawa.. zatem - gratuluję debiutu, sam to niedawno "przeżyłem" Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 21:01 blue.soul, grasuj, namawiam i witam serdecznie mrg79 napisał: > he, bo chyba większość nieśmiałych, jest "w środku" całkiem > ciekawa.. tak to już jest, nieśmiali mają (z przymusu jakoby) więcej czasu na rozwijanie swojego wnętrza (ależ górnolotnie to brzmi!) i chyba to sprawia, że często bywają ciekawymi osobami. ja zwykle zwracam uwagę nie na te pierwsze rzucające się w tłumie osoby, towarzyskie, roześmiane, tylko na odludków, samotników, smutasów. oni często mają tyle ciekawych rzeczy do powiedzenia, gdy tylko pozwoli się im mówić... Odpowiedz Link
blue.soul Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 22:19 Ja również witam Niestety nawet najpiękniejszy ogród nie zostanie doceniony, jeśli jest otoczony wysokim murem. Czasami warto się przez niego przedrzeć, a gdy to niemożliwe przynajmniej zerkać czujnie, czy furtka się przypadkiem nie uchyla. Wydaje mi się, że jestem nieśmiała tylko w relacjach damsko-męskich, więc chyba nie jest ze mną tak źle? Z drugiej strony wyalienowana i melancholijna, ale wątpię, żeby było to widać na pierwszy rzut oka, bo lubię sobie pożartować i zamienić więcej niż kilka słów. Mam nadzieję, że miło mi tu będzie z wami smęcić. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek dla (tylko) czytających 21.07.09, 22:38 Masz rację, fajne porównanie do ogrodu Nieśmiałość chyba najbardziej ujawnia się w relacjach damsko-męskich, ale skoro lubisz pożartować i pogadać, to mi również będzie miło tu z Tobą smęcić - nie smęcić Odpowiedz Link
anastasja.flo Re: Wątek dla (tylko) czytających 27.07.09, 22:08 nie, no proszę Was- nie smęćcie!W końcu- jak było wspomniane wyżej- jesteśmy zbiorem interesujących osób Pora na błyskotliwą inteligentna wymianę zdań a nie smęcenie! Odpowiedz Link
konnal Re: Wątek dla (tylko) czytających 27.07.09, 22:19 blue.soul napisała: > Ja również witam > > Niestety nawet najpiękniejszy ogród nie zostanie doceniony, jeśli jest otoczony > wysokim murem. Czasami warto się przez niego przedrzeć, a gdy to niemożliwe > przynajmniej zerkać czujnie, czy furtka się przypadkiem nie uchyla. Wydaje mi > się, że jestem nieśmiała tylko w relacjach damsko-męskich, więc chyba nie jest > ze mną tak źle? Z drugiej strony wyalienowana i melancholijna, ale wątpię, żeby > było to widać na pierwszy rzut oka, bo lubię sobie pożartować i zamienić więcej > niż kilka słów. Mam nadzieję, że miło mi tu będzie z wami smęcić. Dobry wieczór, co za przemiłe towarzystwo ! Też taki byłem wyalienowany i melancholijny, lecz to się już poprawiło i też lubie zartować ...... Choć do mnie pokaże ci piątą stronę świata. Odpowiedz Link
mea87_1 Re: Wątek dla (tylko) czytających 29.07.09, 13:54 Hej!Ja raczej czytam,ale staram sie czasem wypowiedziec,doradzic czasem Niektore tematy daja mi do myslenia...zaczynam sie zastanawiac nad swoim zyciem.Pozdrawiam Odpowiedz Link
lady_camelie Re: Wątek dla (tylko) czytających 30.07.09, 12:57 witam zajrzałam sobie tu wczoraj, jeśli nie będzie mieć przeciwko to będę robić to częściej a czasem nawet się odezwę ;D Odpowiedz Link
nula8 Re: Wątek dla (tylko) czytających 03.08.09, 22:17 Od razu mam wyrzuty sumienia, mimo że dopiero od dziś czytam... Ale się ujawniam i witam wszystkich od razu. Odpowiedz Link
kruz7 Re: Wątek dla (tylko) czytających 04.08.09, 04:00 Też muszę ujawnić się. Od pewnego czasu nawet co prawda nie mam kiedy czytać tutaj prawie niczego, więc bardziej podgladam, niż piszę. Nie wstydzę się tego, nie uważam tego za złą rzecz. Odpowiedz Link