acidbrain 26.07.09, 21:38 Hejka !!! Ostatnio mi się nudzi chętnie z kimś popisze. O sobie 25 lat, wysoki, sympatyczny, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ringlo Re: WITAM STRASZNIE MI SIE NUDZI WRoCŁAW 27.07.09, 08:12 Nie możliwe.... Nie można się nudzić we Wrocławiu Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: WITAM STRASZNIE MI SIE NUDZI WRoCŁAW 27.07.09, 19:28 oooo... prosze jesteśmy z tego samego miasta może na basen sobie pójdziesz? ja chodzę z ksiazką (opalam się = ła[pię ładny kolor) i czytam mam przyjemne z pożytecznym Odpowiedz Link
acidbrain Re: WITAM STRASZNIE MI SIE NUDZI WRoCŁAW 28.07.09, 16:27 We wrocławiu też sie może nudzić jeśli brakuje znajomych. Za basenami zbytnio nie przepadam. Wole pojechać sobie gdzieś nad jeziorko i rozpalic grilla. Ale coś pogoda lipna. Też by mi się przzydało złapać słonecznego koloru. Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: WITAM STRASZNIE MI SIE NUDZI WRoCŁAW 30.07.09, 00:18 gril jest fajny ale pogoda niepewna... to moze idz do knajpy i z ludzmi porozmawiaj... to bywa mile Odpowiedz Link