lenkaaa Aniuta !!! 05.02.09, 14:25 Ty lepiej szybko zaslaniaj swoje zielone jajo, bo ma miekka skorupke !!!! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Aniuta !!! 05.02.09, 14:49 lenka nie mogłam się powstrzymać ale liliowa smoczyca piękna!!!! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Aniuta !!! 05.02.09, 14:50 Dzieki, dzieki !!! Czyzbys lapala smoczego wirusa ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aniuta !!! 05.02.09, 17:12 Ehhh co chwila zasłaniam i odsłaniam . Jak z dzieckiem normalnie <lol>. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Aniuta !!! 05.02.09, 17:27 e, to lepiej zaslon na dluzej i odslon np 2 dni przed ostateczna data Odpowiedz Link
lenkaaa iKobieto :) 05.02.09, 15:16 To pierwsze jajo ci peklo, bo mialas wiecej click'ow niz views i unique views. To jeden z powodow chorowania jaj i pekania a drugi, to to co mnie sie trafilo: za duzo odwiedzin w krotkim okresie czasu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobieto :) 05.02.09, 15:40 a ciekawe skad sie bierze wiecej clickow niz views i uv ze mis ei tak stalo Odpowiedz Link
lenkaaa Re: iKobieto :) 05.02.09, 15:44 wlasnie nie mam pojecia jak to sie dzieje, ale trzeba na to uwazac... A lolumowe jaja sie nie chca wykluwac bo chyba maja za malo odwiedzin Odpowiedz Link
lenkaaa Re: iKobieto :) 05.02.09, 15:45 i twoje tez stanely w miejscu, myslalam, ze do dzis rana cos sie wykluje, a tu nic... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobieto :) 05.02.09, 16:15 no wlasnie nie stanelty.. 3 postepuja, tylko to jedno niebieskie stanelo w miejscu.. moze czeka na pozostale Odpowiedz Link
ilekobietamalat ja chcem juz smoka! 05.02.09, 16:51 no niech te dziady mi sie wykluja nooo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:19 Lenka biały przepiękny i ten luziowy. A zielony dalej konus hihihi. On tak do końca będzie mieć?? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:24 tak,te zielone tak maja.. z jakiego on byl jajka, bo ja wlasnie takiego bym chciala;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:30 on jest z zielonego, ale nie z trawiasto-zielonego i nie z ciemno-zielonego, tylko z zielonego, nie wiem czy jasno tlumacze, hi, hi ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:33 jak pisze trawiasto-zielone, to mam na mysli takie jak Aniuta teraz wykluwa, kojarzysz ? No to z takiego Aniutowego on NIE jest tylko z innego zielonego - ale nagmatwalam, co ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:37 haha nastepny rzut biore same zielone jajka;P w koncu trafie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 17:28 Tak, ten zielony juz wiekszy nie urosnie, on taki bezskrzydly jest i wogole niepozorny, ale w sumie slodki... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 18:04 kurcze, mam juz trzy dziury i zadnego smoka;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:10 A dlaczego te lolumowe w miejscu stoją? Ani nie rosną ani się nie wykluwają. A ja codziennie klikam i na nic ta cała moja praca . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:12 Lenka a o co chodzi z tym The owner of this egg is accepting aid from others ? Ogólnie to wiem co tam jest napisane ale jakoś nie wiem o co kaman . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:26 wedlug mnie to znaczy, ze daje sie pozwolenie aby ktos inny zamiescil u siebie twoje jaja i one wtedy maja szanse na wiecej klikniec. Tez sie zastanawiam dlaczego te lolumowe nie chca skrzydel rozwinac, przeciez maja bardzo duzo klikniec, tzn "views" mam na mysli. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:29 a ja kurcze mam juz 4 duze dziury i 0 smokow noo Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:31 Bo one widocznie takie towarzyskie sa, ze czekaja na siebie na wzajem zeby wylezc rownoczesnie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:12 tez na lolumowe klikam.. ale kiepsko im cos idzie.. w ogole lolum troche ospaly znow sie zrobil;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:30 no wlasnie, nikt nic nie pisze jakie filmy obejrzal ani nic... Przeciez my tu o tych smokach nadajemy, zeby nude czyms zabic, a tu nikt nowych watkow nie zaklada. Nawet moj o dziurze nie zrobil zbytniej furory O! Blekitne mi zaczelo pekac bo wlazlam z nim na "male dziecko" znowu, hi, hi Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:32 cholera, musze sie dzieci dorobic, zeby wlazic z moim smokami na dzieciate forumy;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:36 to moze zaloz nowy watek na jakim kocim forum ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:39 hihi;D nieee, dla mnie kot bardziej niz dziecko, a ci kociarze sa dziwni wiec po pierwsze nie bede sie moim szczesciem kocim dzielic, a po drugie kociarze sa dziwni;P a powaznie,to tak jak te dziury sa duze, to chyba zaraz wyleza te smoki nie? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:44 no powinny ! to juz jest najwieksza dziura, nastepny etap to jest wylazenie.. Albo zaloz watek na e-mamie "potrzebuje rady w kwestii odsmoczenia" temat chwytliwy, duzo osob zajrzy i ci kliknie, hi, hi A w ogole, to my przez te smoki chyba juz do pierwszej piatki (pod wzgledem aktywnosci na forum) wskoczylysmy. Znaczy ty i ja, bo Aniuta to i tak wiadomo, ze laur pierwszego miejsca bedzie dzierzyla po wsze czasy Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 19:55 hihi no nie pogardzilaby w kncu pierwsza piatka siedze od rana do nocy na lolumie, a nic z tego nie mam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 20:05 ja mysle ze powinnas ograniczyc wypowiedzi wiesz, rob takiego posta zbiorczego w ktorym odpowiadasz na 1000 postow innych uzytkownikow;P albo nie.. po prostu nie bedziemy cie brac pod uwage w rankingach;D bedzie prosciej oglaszmy cie krolowa loluma i koniec;P a teraz ide ogladac csi ny. w ramach obrazy na smoki;P mimo ze mnie potwornie nudzi CSI NY, wole miami jesli juz i jak mi sie smoki do jutra nie wykluja, to bede zla o! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 05.02.09, 20:06 ty nawet jakbys przestala pisac to i tak bedziesz na pierwszym miejscu !!! Pisz, pisz Odpowiedz Link
ilekobietamalat smokaaa maaaammmm!!:D 06.02.09, 09:31 i to w dodatku z tego jajca ktore peklo najpozniej;> Odpowiedz Link
lenkaaa Re: smokaaa maaaammmm!!:D 06.02.09, 12:01 no piekniusi ten niebieski jest !!! Sprawdzam czy widac moja ostatnia smoczyce Hipochondrie, czy tez mi ja obetnie z braku miejsca w sygnaturce... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 12:06 Wiecie, ze zaczynam sie martwic o nasze lolumowe smoczydla, bo maja niecale 2 dni i jak w tym czasie im skrzydla nie wyrosna i nie zmienia sie w duze egzemplarze, to zdechna Co one jakas dywersje uprawiaja, ze nie chca rosnac?! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 12:10 Kurcze no ja w nie klikam. Dziwne to bo myślałam, że jak tak na wierzchu będą to mogą być zaklikane na śmierć a tu na odwrót... Odpowiedz Link
aniuta75 Lenka 06.02.09, 12:12 Ten zielony ostatni i turkusowy to jak na nie klikam to pokazuje że You can't seem to find the dragon you're looking for i Not Found Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 06.02.09, 12:20 czyli sygnaturka znowu nawala, widocznie za duzo smokow na raz tam wpakowalam, musze jakas selekcje zrobic Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:13 hura ! hura ! wyklul sie kolejny smok ! ten od pogody na zewnatrz Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:18 ciekawe kiedy pojawia sie wiosenne bo ten jest zimowy Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:25 pewnie po 21 marca a ja jestem ciekawa czy na wielkanoc z jaj beda wykluwac sie zajace ?! bo widzialam u niektorych ludzi choinki (pewnie wykluly sie w swieta, hi, hi) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:19 a dwa lolumowe smoki imion nie maja.. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:27 nawet nie zauwazylam, no to Milka chciala jednego swoim imieniem ochrzcic, niech wybiera ktorego chce !!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:30 to jak milka bedzie chciala innego;>..to ja bym chciala zeby ten czarny nazywal sie rudy, na czesc brata deksia,ktorego absolutnie kochalam;> o ile jest chlopcem.. cociaz jako dziewczynka tez moze byc;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:33 cholibcia.. to dziewczynka;> chyba bede musiala sie dorobic wlasnego czarnego;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 13:33 czarny to dziewczyna a niebieski to chlopak Mozna juz wesele wyprawiac ! Kogo bedziemy zenic z czarna smoczyca ?? Odpowiedz Link
lenkaaa papierowy smok 06.02.09, 14:12 tak (chyba) wyglada jego jajo: dragcave.net/view/l7NG tyle juz razy probowalam go upolowac w jaskini, ale nigdy jeszcze mi sie nie udalo One sie bardzo rzadko pojawiaja i zazwyczaj za pozno klikalam i juz bylo zabrane Odpowiedz Link
lenkaaa Re: papierowy smok 06.02.09, 14:26 tylko tych jaj nie ma przed jaskinia, wiec nie zobaczysz takiego na obrazku. One sa w jaskini, trzeba czytac opis, no i zanim zazwyczaj przeczytam i klikne to jajo juz jest nieosiagalne Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: papierowy smok 06.02.09, 14:30 no domyslam sie a jaki one maja opis? tzn tak mniej wiecej bo zanim przeczytam,rozkminie o co chodzi,to napenwo mi zniknie;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: papierowy smok 06.02.09, 14:33 ilekobietamalat napisała: > a jaki one maja opis? tzn tak mniej wiecej bo zanim przeczytam,rozkminie o co > chodzi,to napenwo mi zniknie;P Hihihihi to samo pytanie miałam zadać . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: papierowy smok 06.02.09, 14:35 cos ostatnio jestesmy dziwnie jednomyslne;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: papierowy smok 06.02.09, 14:37 i na to jest nawet specjalna terminologia Aniuta, jak to sie nazywa ta lolumowa jednomyslnosc, bo zapomnialam ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: papierowy smok 06.02.09, 14:39 Zespół Jednomyślności Lolumowej . Czyli ZJL . No ale pisz Lenka jaki opis do papierowego jajca ma być . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: papierowy smok 06.02.09, 14:40 juz napisalam, gdzies tam na dole sie wkleilo Odpowiedz Link
lenkaaa Re: papierowy smok 06.02.09, 14:39 WYDAJE MI SIE ZE COS TAKIEGO BEDZIE NAPISANE: (sorry za capsa) "This egg is tiny and made out of several pieces of paper folded together." napis jest w trzech linijkach pod jajkiem, to tez warto wiedziec, bo latwiej wychwycic Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: papierowy smok 06.02.09, 14:41 no to polowanie uwazam za rozpoczete;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: papierowy smok 06.02.09, 14:43 i jeszcze inny opis widzialam, cos w ten desen, ze "jajko jest biale (albo jednokolorowe), pokryte kolorowymi plamkami (czy tez kropkami)" jakos tak... i trzeci, ktory mnie zaintrygowal, ze "jajko jest male, 1/3 wielkosci normalnego jaja" Odpowiedz Link
agamasia Smoki lolumowe 06.02.09, 16:41 Ja bym chciała nazwać tego wodnego, to chłopak i mam pomysł, żeby nazwać go Wodnik Szuwarek, ale tak trochę po angielsku coś w rodzaju Shoowarek Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 17:41 lolumowe pekaja co raz bardziej,a moje nadal nie chca sie wykluc.. Odpowiedz Link
ilekobietamalat ooooo! 06.02.09, 17:42 z jaskini czy jak to tam sie okresla, mozna wziasc juz ywklutego smoka.. to normalne,czy jakis blad im sie trafil? Odpowiedz Link
ilekobietamalat zielone jajko wbiale kropki! 06.02.09, 18:00 nie dalo mi sie zlapac.. ciekawe co z niego wyrasta;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: aaaaaaa! 06.02.09, 18:14 chyba juz sie wiosenne zaczely.. bo bylo jakies z trzylinijkowym opisem,ze sobie jajco na trwie siedzi.. i dalej nie doczytalam,bo kliknelam..ale oczywiscie sie nie wyrobilam;> echhh a mialam sie uczyc Odpowiedz Link
lenkaaa Re: aaaaaaa! 06.02.09, 19:15 to co na trawie siedzi, to moze byc Aniutowe jajco, zobacz jaki ono ma opis: "This egg is sitting in a patch of grass and small flowers even though there's no sun in the cave." czyli ciemno zielone. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: zielone jajko wbiale kropki! 06.02.09, 18:07 szkoda, tez bym chciala wiedziec co to za cudo !!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zielone jajko wbiale kropki! 06.02.09, 18:08 a moze to juz wiosenne? siedze teraz i poluje;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat lenka.. 06.02.09, 18:42 a co wychodzi z zoltego jajca? zoltego, nie pomaranczowego Odpowiedz Link
lenkaaa Re: lenka.. 06.02.09, 19:18 a gdzie widzialas zolte ? przed pieczara ? ja jeszcze nigdy takiego nie widzialam. Mysle, ze z zoltego wychodza takie: dragcave.net/view/n/Winged%20Ryuu%20Ra one sa cudne ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 18:57 i co by nie bylo,to bedzie rudy;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 19:19 ale poszlas na latwizne, bo cie omija caly proces czekania na wyklucie i sprawdzania czy skorupka nie mieknie, hi, hi, cwaniaro !!! A wiesz co sie dzieje jak zdycha taki niedorosly smok (bo sie rozchorowal) ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 19:21 to ty juz masz 3 zdechle jajca ? trza je bylo reklamowac a nie tak trzymac w ukryciu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 20:05 niee, onie nie zdechly.. zabilam je;D bo chcialam inne.. a myslalam ze te sa inne;D wiem jestem niedobra juz mam czy smoki hihi jeszcze te dwa sie wykluja i bede miala wypasna rodzinke Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 21:50 uwazaj z tym zabijaniem, bo zdaje sie sa jakies limity i "konsekwencje karne" to juz lepiej pozbyc sie smoka zamiast zabic. Pozbyc sie mozesz po 5-ciu godzinach od wziecia. Albo mozesz zdaje sie zaslonic i wtedy taki zasloniety nie liczy sie do limitu posiadania maksymalnie 4-rech jaj, czyli mozesz brac nowe a po pieciu godzinach odslaniasz jajo i je usuwasz. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 22:11 aq to mi umknela opcja pozbywania sie;D coz... mam mordercze instynkty;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 20:44 jak niedorosly umiera, to mu sie robi nagrobek.. a dorosle nie umieraja? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ukradlam smoczycho;> 06.02.09, 21:52 dorosle nie choruja i nie umieraja, chyba ze sama zabijesz. A te nagrobki strasznie przygnebiajaco wygladaja. Nigdy bym takiego nie chciala miec, bo bym sie dolowala za kazdym spojrzeniem. Przez dwa tygodnie sa, potem znikaja na szczescie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 20:39 A z takiego jajca co kamieniem jest to co się wykluje? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 20:43 a nie wiem bo go stluklam;> ale to nie ten co lenka ma, ten czarny? Odpowiedz Link
agamasia Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 20:47 Chyba takie dragcave.net/view/n/Keeper%27s%20Shale Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 20:50 hihi, aga, widze ze cie troche smoczo bierze;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 20:52 Oj ja ją cały czas namawiam ale ona twarda sztuka jest <lol>. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: wow !!! 06.02.09, 21:58 a z jakiego jaja wychodza takie smolisto-czarne, co wygladaja jak nietoperze ? Odpowiedz Link
agamasia Następny chłopak 06.02.09, 22:17 Kolejny lolumowy smok, ten biały, to chłopak Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Następny chłopak 06.02.09, 22:22 to u mnie same baby i jeden chlopak a na lolumie na odwrot: same chlopy i jedna baba Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Następny chłopak 06.02.09, 22:22 cos czuje ze glx, jako jedyny chlop na lolumie, stwierdzil ze chociaz smokami statystyki podratuje, i jakies modly skladal,co by smoki chlopcami byly swoja droga, ten bialy kompletnie mi sie nie widzi na chlopaka.. taki ladny jest, milutki i uroczy.. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Następny chłopak 06.02.09, 22:38 tez wlasnie nie wiem jakie by imie bialemu nadac, bo on mi wogole na faceta nie wyglada, taki niewinny Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 06.02.09, 22:25 widzialam malego zoltego, wyklutego (po raz pierwszy) ale nie udalo mi sie zlowic... i takie maciupenkie jaco tez widzialam i tez mi ucieklo, pewnie sie z niego kurczak wykluwa... Odpowiedz Link
agamasia Re: a szary jaki slodziak ! 06.02.09, 22:40 Nooooooooooooooooo takie maleństwo Odpowiedz Link
lenkaaa Aniutowy smok sie wyklul !!!!! 06.02.09, 23:28 jego zdrowie, zeby sie dobrze chowal !!!! Odpowiedz Link
agamasia Lolumowe wyklute! 06.02.09, 23:49 Wszystkie smoki lolumowe już się powykluwały i ten dwugłowy też Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lolumowe wyklute! 06.02.09, 23:53 Mozna na nowe jaja polowac albo zaczac rozmnazanie Odpowiedz Link