sorbet 04.09.05, 15:29 Piedyś nosiłem plecak, później torbę na ramę. Plecak niszczy ubrania z tyłu. Latem jest gorąco:-) W torbie nie można dużo rzeczy nieść:-) Więc co wolicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Plecak czy torba:-) 10.09.05, 08:39 mam 4 torby i 5 plecaków oczywiście piszę tylko o tych, które używam, bo wszystkich jest więcej :) trudno powiedzieć co wolę. wszystko zależy od ciuchó któe mam na sobie i przeznaczenia torby/plecaka Odpowiedz Link
bravura Re: Plecak czy torba:-) 11.09.05, 16:00 zdecydowanie plecak... Noszenie torby kojarzy mi się ze zniewieścieniem... Oczywiśie to tylko moja opinia. pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Plecak czy torba:-) 12.09.05, 17:15 bravura napisał: > zdecydowanie plecak... Noszenie torby kojarzy mi się ze zniewieścieniem... > Oczywiśie to tylko moja opinia. pozdrawiam Czemu zniewieścienie? Odpowiedz Link
sorbet Re: Plecak czy torba:-) 12.09.05, 18:38 No właśnie tez zastanawiałem się nad tym. Co jeszcze może kojarzyć się z niewieściałością? To chyba pewne zachowanie, nie? A nie sam "przedmiot". No chyba że torebka z cekinami pod pachem. Odpowiedz Link
dyskutant81 zdecydowanie torba 09.02.06, 19:40 plcaki sa niemodne i tyle. widzieliscie kiedys na jakis pokazach mody plecaki? ja nie. swietna torba odpowiednio dobrana do ciuchow to super assesoir. ja preferuje torby z wieloma kieszonkami i przegrodkami, tak zeby wszystko mozna bylo tam schowac: komore, portfel, dokumeny, woda, zeszyt etc. lekko przyniszczone tez maja cos w sobie, cos w stylu diesel. Odpowiedz Link
sloggi Re: zdecydowanie torba 09.02.06, 20:00 Musze sobie cos kupić - może ktoś z Was rzuci pomysłem? Odpowiedz Link
sorbet Re: zdecydowanie torba 12.02.06, 15:24 Lubię tzw. tote bag. Torby na zakupy:-))) Są genialnie proste. Sam sobie uszyłem ze starych jeansów. hehe. Odpowiedz Link
sorbet Re: zdecydowanie torba 12.02.06, 15:23 dyskutant81 napisał: > plcaki sa niemodne i tyle. widzieliscie kiedys na jakis pokazach mody plecaki? Tak. u Prady, CdG, Junya Watanabe... Mnie przeszkadzają latem, kiedy na plecach gorąco:-) Odpowiedz Link
dyskutant81 Re: zdecydowanie torba 16.02.06, 19:40 sorbet napisał: > dyskutant81 napisał: > > > plcaki sa niemodne i tyle. widzieliscie kiedys na jakis pokazach mody > plecaki? > > Tak. u Prady, CdG, Junya Watanabe... > > Mnie przeszkadzają latem, kiedy na plecach gorąco:-) > > No dobra, punkt dla ciebie. Ale czy widzieliscie te plecaki na pokazach mody poza Prada, D&G(chyba o to chodzilo?) i Junya Watanabe?;-) Odpowiedz Link
sorbet Re: zdecydowanie torba 16.02.06, 23:32 CdG - Comme des Garcons:-) Raczej nie. LV, Gucci, Burberry np. tylko tobry. A myslę że przez to iż plecaki sprzedają tańsze marki sportowe, i oni chcą się od tego trzymać się z daleka:-) Odpowiedz Link
sloggi Re: Plecak czy torba:-) 09.02.06, 19:59 U nas w Polsce połowa rzeczy budzących mieszane uczucia jest kwitowana jako rzeczy "pedalskie", a po takim tekscie nikt już z reguły nie dyskutuje. Odpowiedz Link
dyskutant81 Re: Plecak czy torba:-) 10.02.06, 13:31 niestety, to jest tylko kolejny przyklad nietolerancji ludzi i ich ograniczenia. za to jak przyjechalem do Polski ze znajomymi z zagranicy, to sie dziwili, czemu u nas wszyscy tak samo wygladali. Bo tak naprawde to wlasnie ten typowy "meski" styl to obciach na maksa. Odpowiedz Link