07.02.12, 20:52
Czy ktos moze mi polecic dobry fitness w Piotrkowie? Czy jest coś oprócz Calypso?Ale nie pakernia z osiłkami, tylko step, aerobik, zajecia dla kobiet.
Obserwuj wątek
    • jowitka345 Re: Fitness 08.02.12, 08:42
      Zajęcia typowo dla kobiet są na basenie.. tzn fitness w wodzie:) widzę jak ćwiczą panie jak jestem z synem na basenie. Sporo ich jest i, ze tak powiem różnych gabarytów, więc chyba zajęcia maja popyt.
      • piotrkowiankaanka Re: Fitness 10.02.12, 08:39
        No tak, fajnie. Słyszałam tez o szkole tańca i fitnessu na Dąbrowskiego. Był tam ktoś?
        Dziewczyny, serio - jest gdzieś jakiś fajny step?Był ponoc na Wojska Polskiego, na Belzackiej, na przeciw basenu i gdzieś koło Szkolnej na osiedlu.
        • kiniusia300 Re: Fitness 15.02.12, 13:18
          Ja już zęby zjadłam na różnych "klubach" fitness.Polecam Osir.Obecnie chodzę i jestem bardzo zadowolona.W poniedziałki jest swietny step na 19.W środe chodzę na super rzeźbe a w piątki na let's dance(taki ala aerobic z elementami tanecznymi) ale zajeć jest duużo wiecej.Na miejscu jest rozpiska.60ZŁ kosztuje najwiekszy karnet (14 wejsc) ważnych dwa miesiące.
    • wrednia Re: Fitness 25.11.13, 20:53
      mar-ta333 napisał(a):
      > Potwierdzam komentarze koleżanek:) Mrs.Sporty to klub na wysokim poziomie:)

i Ustronianka! nie zapomnijmy i o niej :-D

> Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego. <
      Deborah A. Edwards

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka