piotrkowiankaanka 07.02.12, 20:52 Czy ktos moze mi polecic dobry fitness w Piotrkowie? Czy jest coś oprócz Calypso?Ale nie pakernia z osiłkami, tylko step, aerobik, zajecia dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitka345 Re: Fitness 08.02.12, 08:42 Zajęcia typowo dla kobiet są na basenie.. tzn fitness w wodzie:) widzę jak ćwiczą panie jak jestem z synem na basenie. Sporo ich jest i, ze tak powiem różnych gabarytów, więc chyba zajęcia maja popyt. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: Fitness 10.02.12, 08:39 No tak, fajnie. Słyszałam tez o szkole tańca i fitnessu na Dąbrowskiego. Był tam ktoś? Dziewczyny, serio - jest gdzieś jakiś fajny step?Był ponoc na Wojska Polskiego, na Belzackiej, na przeciw basenu i gdzieś koło Szkolnej na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusia300 Re: Fitness 15.02.12, 13:18 Ja już zęby zjadłam na różnych "klubach" fitness.Polecam Osir.Obecnie chodzę i jestem bardzo zadowolona.W poniedziałki jest swietny step na 19.W środe chodzę na super rzeźbe a w piątki na let's dance(taki ala aerobic z elementami tanecznymi) ale zajeć jest duużo wiecej.Na miejscu jest rozpiska.60ZŁ kosztuje najwiekszy karnet (14 wejsc) ważnych dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednia Re: Fitness 25.11.13, 20:53 mar-ta333 napisał(a): > Potwierdzam komentarze koleżanek:) Mrs.Sporty to klub na wysokim poziomie:) i Ustronianka! nie zapomnijmy i o niej :-D > Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego. < Deborah A. Edwards Odpowiedz Link Zgłoś