madmon1980 05.12.04, 12:23 gdzie znajde rozkład jazdy pks piotrkowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinci2 Re: pks 05.12.04, 12:28 www.mojpiotrkow.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=10 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
noname10 Re: pks 05.12.04, 18:05 UWAGA ! Rozkład jest cząściowo nieaktualny. Np. Nie ma już połączenia do Lublina przez Ostrowiec, natomiast są kursy do Zakopanego - dwa. Brakuje również połączeń uruchomionych od połowy czerwca np Warszawa - chyba Kłodzko przez Opole, Sanok - Toruń (w sezonie do Ustki), Giżycko - Cieszyn. Więcej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: pks 05.12.04, 19:02 Przepraszamy jeśli dane są nieaktualne. Niebawem rozkład zostanie poprawiony. Prosiłbym w imieniu zespołu MojPiotrkow.pl o zgłaszanie nieprawidłowości również do nas... Takie "UWAGI!" dopoki ich nie znajdziemy nie poskutkują a ten rozkład jest na Wasze życzenia i dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
noname10 Re: pks 06.12.04, 00:06 drogi Karlov ! Wydaje się, że admin strony winien przejść się na dworzec PKS i porównać sobie rozkład. Ten który jest na stronie jest mocno nieaktualny. Wspomniany wyżej autobus do Lublina nie kursuje od co najmniej 2,5 roku. Ja rzuciłem okiem na połączenia pośpieszne, co z lokalnymi nie mam zielonego pojęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: pks 06.12.04, 11:12 I bardzo się cieszę, że ktoś zwrócił na to uwagę. Proszę tylko o zgłaszanie nieprawidłowości również do nas. Nie mam pojęcia czym kierowała się osoba tworząc rozkład. Pewnie skorzystała z rozkładów dostępnych w internecie, więc najprawdopodobniej błąd tkwi w samym źródle, ale to mniej ważne... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bianca1988 Re: pks 06.05.15, 16:22 najłatwiej będzie sprawdzić po prostu na ich oficjalnej stronce pksbilety.pl Odpowiedz Link Zgłoś