mamatyzi 18.10.05, 17:26 Potrzebuję pomocy! Mam zrobioną tabelę, ale drukarka nie chce mi drukować tych stron z tabelami. Co mam z tymi tabelami zrobić żeby zaczęło się drukować? Jeśli wiecie piszcie teraz. Proszę o konkretne rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kregi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 17:40 Jaki edytor ? word ? Co to znaczy nie drukują się strony z tabelami ? Tzn że drukarka np z 10 drukuje 7 a trzy na ktorych są tabele pomija ? Nie masz czegos takiego jak podgląd wydruku ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 17:45 strony bez tabeli drukuje normalnie. te, na których są tabele zaczyna drukować, kawałek się wydrukuje, a dalej już nie, więc doszłam do wniosku, że coś jest nie tak z tymi tabelami. edytor to word. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 18:04 Troche to dziwne :-)), moze wirusy. Rozumiem że kartka sie drukuje i początek tabeli też a potem stop. i puste. Wykluczając to że masz mało tuszu w drukarce i to że masz wirusy. To ja bym zrobił tak. Skopiował jedną tabelke do nowego dokumentu (tą ktora sie nie drukuje i probowal wydrukowac z tego nowego tylko ją. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 18:22 też myślałam, ze wirus ale mamy dobry program i mąż sprawdzał. Udało się pokombinowałam trochę w rónych ustawieniach, już sama nie wiem co zrobiłam i udało się!!!! W każdym razie dziękuję za zainteresowanie! Pozdrawiam i drukuję dalej moje konspekty! Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 22:05 Połóż na drukarkę przemoczoną pieluchę Tyzi. Tabele wydrukują się jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
politykierek Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 22:45 Pampers będzie bardziej skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 23:29 Jesli bedziesz miala jeszcze kiedys problem z komputerem i zadasz pytanie tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34 znacznie zwiekszysz szasne na fachowa odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka3 Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 18.10.05, 23:34 Czy tabele zrobiłeś w exelu czy bez pośrednio w wordzie. (od razu przepraszam za błędy w pisowni)tak na za pas. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 19.10.05, 22:44 Zjawiskowa! Tyziunia już nie używa pieluch! Robi siusiu i kupkę na nocniczek. Tabelę robiłam w wordzie, a konspektów i tak nie wydrukowałam u siebie. Najlepsze jest to, że jak ukrywałam linie tabeli sam takst drukarka drukowała. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 19.10.05, 22:53 mamatyzi napisała: > Zjawiskowa! > Tyziunia już nie używa pieluch! Robi siusiu i kupkę na nocniczek. > >Moje dziecko będzie robiło siusiu i kupkę do nocniczka. Albo w nocniczek. Z tobą albo z twoim dzieckim jest coś nie tak, że sra i leje na nocnik. To reszta leje się na podłogę i zapaskudza dywan. To po co właściwie leje i sra na nocnik? Niech od razu sra i leje na podłogę. A ty taki obsrany i zlany nocnik to chociaż myjesz kiedy? Ale z was ofiary losu. I takie matki biorą się za robienie dzieci. > Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 19.10.05, 22:59 Za to te mądrzejsze i brzydkie siedzą w domu bo i tak by na nie nikt nie spojrzał. Dobrej nocy zjawiskowa Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 19.10.05, 23:34 co za wysoce intelektualny wyklad. Ale mowisz to wszystko z autopsji ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 23.10.05, 23:07 Oczywiście pod warunkiem, że ty-taka zajęta wymyślaniem swoich intelektualnie pokręconych tekstów i prowadzeniem donikąd zmierzających dyskusji, znajdziesz czas, żeby nauczyć dziecko sikania i robienia kupki na nocnik! A od Tyziuni wara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek2xl Re: help me teraz!!formatowanie tabeli 25.10.05, 14:49 Trafny tekst. Ładnie uwypukla żałosność tego czegoś co kryje sie pod pseudonimem zjawiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś