macjan.pl 16.06.07, 17:46 Witam. Potrzebuję informacji, kto w Piotrkowie wypożycza samochody do ślubu. Jakieś namiary, kontakt, www, cokolwiek. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macjan.pl Re: Samochód do ślubu 17.06.07, 12:19 Jakiegokolwiek, prócz limuzyny, starych aut i cabrio. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Samochód do ślubu 17.06.07, 18:10 A ja po raz drugi wychodzę za mąż i uważam ,że cabrio to wspaniała sprawa!!!!:P Tobie macjanie.pl proponuję Syrenkę:)Jeśli jesteś zainteresowany ,to pisz na priv.Mój znajomy do niedawna posiadał ten samochód, napewno chętnie by go użyczył... Odpowiedz Link Zgłoś
macjan.pl Re: Samochód do ślubu 18.06.07, 13:08 Oczywiście, że wspaniałą sprawą jechać do ślubu cabrio. Ale jest ten problem, że ja po młodą będę jechał ok. 70 km. i do tego późną jesienią, więc za ciepło nie będzie. A co do syrenki to pomysł pierwsza klasa, pytanie tylko czy dojedzie :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
menschoice Re: Samochód do ślubu 02.03.14, 20:07 Gdyby ktoś w Piotrkowie nadal szukał auta do ślubu, które nie jest limuzyną, kabrioletem ani zabytkiem to tu znajdzie fajną promocję na wynajem auta do ślubu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwaolej Re: Samochód do ślubu 23.06.07, 11:48 nie wiem czy to nadal aktualne ale możesz spróbować : 505 12 80 77 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś