Gość: uczestnik IP: *.inteko.com.pl 26.07.04, 15:17 W dniach 29 , 30 i 1 08. odbędą się obchody "DNI LIDZBARKA" organizatorzy przygotowali wiele atrakcji kulturalnych i sportowych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw50 Na Dni Lidzbarka - Rafał Brzozowski 22.02.14, 10:24 To już praktycznie pewne – gwiazdą tegorocznych Dni Lidzbarka będzie Rafał Brzozowski. W piątek, 26 lipca wystąpi wokalista reggae Mesajah, a w sobotę, 27 lipca oprócz Rafała Brzozowskiego – grupa Manchester z Torunia. Informację tę potwierdziła Kamila Sadowska z Biura ds. Promocji i Turystyki. Jak się dowiedzieliśmy, planowane są też inne atrakcje, nie zabraknie tradycyjnych już elementów tej dwudniowej imprezy – turniejów sportowych i konkursów dla dzieci. Muzyczna kariera Rafała Brzozowskiego rozpoczęła się od udziału w telewizyjnym programie „Szansa na sukces” w 2002 roku, w którym zdobył wyróżnienie. Od 2003 roku jest członkiem reaktywowanej grupy muzycznej Emigranci. Był też członkiem zespołu Mono. Jesienią 2011 roku wziął udział w programie The Voice of Poland, w którym śpiewał w grupie Andrzeja Piasecznego. Odpadł tuż przed finałem. W 2011 roku wydał dwa single: „Nie mam nic” oraz „Na dobre masz zawsze mnie”, który jest piosenką końcową serialu „Na dobre i na złe”. Więcej w numerze 7 "Tygodnika" w 18 lutego 2014 r. Odpowiedz Link