rednosek 31.07.06, 16:11 hurrrrrra!!!!!! po tylu tygodniach upału wreszcie pada :))) jak pięknie pachnie!!! idę popatrzeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryzolin Re: PADA DESZCZ!!!! co za ulga 31.07.06, 16:25 Bo ludzie coś popsuli w przyrodzie, teraz to jak śnieg spadnie to klęska i dachy się łamią to znów deszczu nie ma to znów powódź. Jak już która w ciążę zajdzie to chora od początku do powikłanego rozwiązania itd.itp. Popsuli i już. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: PADA DESZCZ!!!! co za ulga 31.07.06, 16:29 Szkoda, że nie zmyje tych ponadtygodniowych już rozmazanych plam po psich kupkach na ul. Struga, bo są osłonięte rusztowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: PADA DESZCZ!!!! co za ulga 31.07.06, 17:37 Już nie pada. A jutro podobno 22 stopnie. Tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani dziś z rana zasłyszane: 01.08.06, 08:23 "łee, teraz będzie z dwa tygodnie padałoooo..." Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kiedy tak pada i pada, to zawsze mam ochotę 01.08.06, 09:08 na chleb z dżemem. No i wczoraj celowo zostawiłam pranie na balkonie, żeby zmokło. Nad ranem z satysfakcją odkryłam, że tak się stało:) Dawno nic mi nie zmokło. Jest cudownie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Kiedy tak pada i pada, to zawsze mam ochotę 01.08.06, 12:04 Wstać nie mogłam... ten deszcz mnie przygniótł do podusi.... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ale leje, o jaaaa!:D /nt 04.08.06, 08:37 Od samego rana.. ale w sobotę rano ma być sucho. Przywożą mi altanę na działkę i nie przyjmuję do wiadomości innej pogody... lav Odpowiedz Link Zgłoś