Dodaj do ulubionych

Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 02:24
hmmm....

istny balagan a wrecz burdel - tak mozna nazwac to co sie dzieje z rozkladem
zajec na wydziale pedagogicznym akademii im. jana dlugosza
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczyna Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:42
      to nie tylko u Was na pedagogice !!! na mat-przyr.tez!!!
      • Gość: ab Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 22.02.05, 09:41
        najwyższy czas by przejść na system punktowy, jak na innych uczelniach i wtedy
        studenci sami wybierają przedmioty, prowadzących i godziny zajęć.
        • socjalista-moralista ECTS 22.02.05, 12:52
          Dr Rosół już od dwna o tym marzy. Ale obecne władze wolą siedzieć w ogrzewanych
          gabinecikach i telefonicznie (!!) rozmawiać z pokojem obok o d...-marynie.
          • babeczkaa Re: ECTS 22.02.05, 15:31

trzeba było iść na politechnikę :)
            • Gość: studentPCz Re: ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:20
              babeczkaa napisała:

>
              > trzeba było iść na politechnikę :)

Niestety tu też jest niezły burdel...
            • Gość: student Re: ECTS IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 25.02.05, 08:50
              dobra uwaga trzeba bylo isc na prawdziwa uczelnie z wykfalikowana kadra, nota
              pozytywna i wogole a nie na jakies wsp, a jak wy to mowicie AJD, tez mi
              akademia??????
          • Gość: studentka Re: ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:52
            prof. Rosół za swojej kadencji nie pozwolił by na takie zamieszanie z planami i
            nie doprowadził by do takiej sytuacji na Wydz. Ped.
            mówię tu o coraz gorszej obsłudze w dziekanatach - i nie chodzi tu o stosunek
            Pań tam pracujących do studentów bo przecież co te kobitki mogą jak obowiązkow
            coraz więcej a pracownikow coraz mniej.
            w trakcie mojego studiowania zaobserwowałam ze ilośc Pań pracujących w
            dziekanacie zmniejszyła się chyba z 9 do 6 !!!
            a poza tym prof. Rosół miał szacunek dla ludzi - tak dla pracowników jak i
            studentów - a obecne władze ....
            • Gość: absolwent wf Re: ECTS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 12:54
              > a poza tym prof. Rosół miał szacunek dla ludzi - tak dla pracowników jak i
              > studentów - a obecne władze ....

a obecne władze będa miały szacunek dla innych tylko kilka tygodni przed
              wyborami które to już niedługo
              można więc liczyć że drodzy pracownicy i studenci zaznacie tego szcunku od
              waszego dziekana przez kilka tygodni
              a po wyborach - jesli obecny dziekan pozostanie na drugą kadencję - wszystko
              wróci do normy (ale to najczarniejszy scenariusz - ludzie już chyba znądrzeli i
              go nie wybiorą poraz kolejny)
              • Gość: yy Re: ECTS IP: 80.51.57.* 24.02.05, 11:44
                Piszesz tak, jakby ludzie mieli tu coś dopowiedzenia. W tej sprawie na uczelni mamy niestety jedynie pozory demokracji (czego przyczyną jest również fakt, że spora część studentów o polityce na AJD nie mam bladego pojęcia, a co więcej mieć go nie chce).
            • socjalista-moralista ECTS 23.02.05, 13:07
              Teraz pracują tam dwie panie.
    • Gość: absolwent wf Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 01:09
      a zapytam z ciekawości
      kto jest teraz odpowiedzialny za rozkład zajęć bo wtedy kiedy ja studiowałem
      był to prodziekan ds studenckich (chyba dr J.Jagieła)
      z tego co wiem to wladze się chyba zmieniły na wydziale
      • Gość: student Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 01:54
        > a zapytam z ciekawości
        > kto jest teraz odpowiedzialny za rozkład zajęć bo wtedy kiedy ja studiowałem
        > był to prodziekan ds studenckich (chyba dr J.Jagieła)
        > z tego co wiem to wladze się chyba zmieniły na wydziale

no wladze sie zmienily - teraz dziekanem ds studenckich jest dr T.
        Banaszkiewicz i ta pani się podpisuje pod planami
        • Gość: absolwent wf Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 02:14
          prodziekanem jest dr T. Banaszkiewicz ??

no to się nie dziwię że panuje taki nieład

• Gość: panna julia Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:06
            www.ajd.czest.pl/wydzialy/wp/plandz.html#41 macie tu plany :)
    • Gość: autor Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 23.02.05, 21:59
      Przykro mi,że tyle pracy dydaktyków zmuszonych do układaniu planów poszło na
      marne bo na Wydzialw Pedagogicznym AJD nie ma fachowca w Pracowni
      Komputerowej , który potrafiłby bezbłędnie wprowadzić dane.SKANDAL
      • Gość: autor Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 23.02.05, 22:04
        Plan w dalszym ciągu z pomyłkami
    • Gość: karakan Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 24.02.05, 00:33
      Czegoś tu nie rozumiem ? Przecież to tylko dzięki głosom studentów te nowe
      władze zostały wybrane. I tak też będzie w czasie następnych wyborów.
      A teraz im sie nie podoba !Trzeba być konsekwentnym.
      • socjalista-moralista Wybory władz 24.02.05, 12:10
        Najpierw wybierają, później narzekają - to w PL typowe.
        A jeszcze bardziej typowe dla Polaków jest to, że nie uczestniczą w wyborach, a
        narzekają - to dopiero paranoja!!!
        • Gość: gość portalu Re: Wybory władz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:59
          To na kogo bedziecie glosowac ?
          • Gość: anita Re: Wybory władz IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 25.02.05, 13:39
            To chyba jasne. Wystarczy przeczytać inne głosy na tej stronie na prof Rosoła
    • Gość: lukasprez Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.02.05, 14:09
      Pseudo "Akademia" to najgorszy burdel na świecie, takiego syfu i braku
      kompetencji nie widziałem nigdy w życiu. Każdy z pracowników administracji i
      pseudo "naukowców" siedzi na ciepłej posadce i pierdzi w stołek (chyb,a że
      wciska studentowi oferte funduszu emerytalnego), obecne władze są pożal sie
      Boże zgraja nieudaczników, których powinno sie od razu zwolnic i zaorać ten
      burdel. Dziekan Margasiński i Banaszkiewicz powini sie cofną do poziomu szkoły
      podstawowej i tam zacząć powtórną edukacje. Jednym zdaniem: nigdy więcej
      tej "akademi". Pamiętajcie maturzyści: nigdy AJD to najgorszy fyf jaki znam.
      Absolwent 2004
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka