Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 02:24 hmmm.... istny balagan a wrecz burdel - tak mozna nazwac to co sie dzieje z rozkladem zajec na wydziale pedagogicznym akademii im. jana dlugosza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewczyna Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:42 to nie tylko u Was na pedagogice !!! na mat-przyr.tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 22.02.05, 09:41 najwyższy czas by przejść na system punktowy, jak na innych uczelniach i wtedy studenci sami wybierają przedmioty, prowadzących i godziny zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalista-moralista ECTS 22.02.05, 12:52 Dr Rosół już od dwna o tym marzy. Ale obecne władze wolą siedzieć w ogrzewanych gabinecikach i telefonicznie (!!) rozmawiać z pokojem obok o d...-marynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentPCz Re: ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:20 babeczkaa napisała: > > trzeba było iść na politechnikę :) Niestety tu też jest niezły burdel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ECTS IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 25.02.05, 08:50 dobra uwaga trzeba bylo isc na prawdziwa uczelnie z wykfalikowana kadra, nota pozytywna i wogole a nie na jakies wsp, a jak wy to mowicie AJD, tez mi akademia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: ECTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:52 prof. Rosół za swojej kadencji nie pozwolił by na takie zamieszanie z planami i nie doprowadził by do takiej sytuacji na Wydz. Ped. mówię tu o coraz gorszej obsłudze w dziekanatach - i nie chodzi tu o stosunek Pań tam pracujących do studentów bo przecież co te kobitki mogą jak obowiązkow coraz więcej a pracownikow coraz mniej. w trakcie mojego studiowania zaobserwowałam ze ilośc Pań pracujących w dziekanacie zmniejszyła się chyba z 9 do 6 !!! a poza tym prof. Rosół miał szacunek dla ludzi - tak dla pracowników jak i studentów - a obecne władze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent wf Re: ECTS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 12:54 > a poza tym prof. Rosół miał szacunek dla ludzi - tak dla pracowników jak i > studentów - a obecne władze .... a obecne władze będa miały szacunek dla innych tylko kilka tygodni przed wyborami które to już niedługo można więc liczyć że drodzy pracownicy i studenci zaznacie tego szcunku od waszego dziekana przez kilka tygodni a po wyborach - jesli obecny dziekan pozostanie na drugą kadencję - wszystko wróci do normy (ale to najczarniejszy scenariusz - ludzie już chyba znądrzeli i go nie wybiorą poraz kolejny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: ECTS IP: 80.51.57.* 24.02.05, 11:44 Piszesz tak, jakby ludzie mieli tu coś dopowiedzenia. W tej sprawie na uczelni mamy niestety jedynie pozory demokracji (czego przyczyną jest również fakt, że spora część studentów o polityce na AJD nie mam bladego pojęcia, a co więcej mieć go nie chce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent wf Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 01:09 a zapytam z ciekawości kto jest teraz odpowiedzialny za rozkład zajęć bo wtedy kiedy ja studiowałem był to prodziekan ds studenckich (chyba dr J.Jagieła) z tego co wiem to wladze się chyba zmieniły na wydziale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 01:54 > a zapytam z ciekawości > kto jest teraz odpowiedzialny za rozkład zajęć bo wtedy kiedy ja studiowałem > był to prodziekan ds studenckich (chyba dr J.Jagieła) > z tego co wiem to wladze się chyba zmieniły na wydziale no wladze sie zmienily - teraz dziekanem ds studenckich jest dr T. Banaszkiewicz i ta pani się podpisuje pod planami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent wf Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 02:14 prodziekanem jest dr T. Banaszkiewicz ?? no to się nie dziwię że panuje taki nieład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna julia Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:06 www.ajd.czest.pl/wydzialy/wp/plandz.html#41 macie tu plany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 23.02.05, 21:59 Przykro mi,że tyle pracy dydaktyków zmuszonych do układaniu planów poszło na marne bo na Wydzialw Pedagogicznym AJD nie ma fachowca w Pracowni Komputerowej , który potrafiłby bezbłędnie wprowadzić dane.SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 23.02.05, 22:04 Plan w dalszym ciągu z pomyłkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakan Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 24.02.05, 00:33 Czegoś tu nie rozumiem ? Przecież to tylko dzięki głosom studentów te nowe władze zostały wybrane. I tak też będzie w czasie następnych wyborów. A teraz im sie nie podoba !Trzeba być konsekwentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalista-moralista Wybory władz 24.02.05, 12:10 Najpierw wybierają, później narzekają - to w PL typowe. A jeszcze bardziej typowe dla Polaków jest to, że nie uczestniczą w wyborach, a narzekają - to dopiero paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wybory władz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:59 To na kogo bedziecie glosowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Wybory władz IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 25.02.05, 13:39 To chyba jasne. Wystarczy przeczytać inne głosy na tej stronie na prof Rosoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasprez Re: Plan zajęć PEDAGOGIKA na AJD IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.02.05, 14:09 Pseudo "Akademia" to najgorszy burdel na świecie, takiego syfu i braku kompetencji nie widziałem nigdy w życiu. Każdy z pracowników administracji i pseudo "naukowców" siedzi na ciepłej posadce i pierdzi w stołek (chyb,a że wciska studentowi oferte funduszu emerytalnego), obecne władze są pożal sie Boże zgraja nieudaczników, których powinno sie od razu zwolnic i zaorać ten burdel. Dziekan Margasiński i Banaszkiewicz powini sie cofną do poziomu szkoły podstawowej i tam zacząć powtórną edukacje. Jednym zdaniem: nigdy więcej tej "akademi". Pamiętajcie maturzyści: nigdy AJD to najgorszy fyf jaki znam. Absolwent 2004 Odpowiedz Link Zgłoś