tengoku77 22.05.07, 21:18 Jaki powinien być? Wiem, że na allegro mozna go kupić, ale czy może być też jakiś inny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraszka14 Re: Papier do origami.. 22.05.07, 22:15 Oczywiście, że może być też inny. Ja używam kartek z bloku rysunkowego (białe lub kolorowe), z bloku technicznego, papieru do pakowania prezentów, kartek do drukarki, a nawet papierowych serwetek. Gotowy papier do origami można też oczywiście kupić, np na www.edukcyjna.pl Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Papier do origami.. 23.05.07, 20:38 Fraszka :) Wielkie dzięki :)) Aż poczułam chęć do poskładania czegoś :) Kiedyś składałam proste origami.. teraz.. chyba pora na coś bardziej ambitnego ;) Jak na razie Kawasaki jest dla mnie nie do przeskoczenia, ale to nic.. Wiem, gdzie kupić papier origamowy.. ew. wykorzystam inne Twoje pomysły :)) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link
graz.ka Re: Papier do origami.. 23.05.07, 07:16 Szeroka dyskusja na ten temat jest na forum Origami - forum Origami. Tam zapraszamy po wszelkie informacje. Odpowiedz Link
tengoku77 Re: Papier do origami.. 23.05.07, 20:39 Dziękuję :)) Zajrzałam :) Strasznie dużo tego wszystkiego :))) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link
graz.ka Re: Papier do origami.. 23.05.07, 20:51 Fajnie :) To przenoszę z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
kasia.z Re: Papier do origami.. 01.07.07, 12:18 swiatpasji.pl/sklep/index.php?cat_id=348 Odpowiedz Link