umpa_umpa_umpa 01.03.08, 14:19 www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7227&Itemid=7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warren Re: Jerzy Krużel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:12 każdy powinien zajmować się tym na czym się zna. Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 01.03.08, 22:43 Uważasz, że da radę pracować w Radiu? Warto tego jutro posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik-Tak Re: Jerzy Krużel IP: *.mcon.pl 02.03.08, 05:40 A kim jest Krużel Jerzy? Jak to ten od rady miejskiej to............Na wczasy Krużel, na wczasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 02.03.08, 08:47 ale muzyczkę puszcza w radiu fajną, trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 09.03.08, 21:24 Słuchałam dzisiaj kolejnej audycji Jerzego Krużela. Co tu dużo pisać no, fantastyczna muza i tak trzymać. Uwielbiam takie klimaty muzyczne. Serdecznie polecam - niedziela 8:15, Radio Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyr Re: Jerzy Krużel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:42 co konkretnie puszcza ... nie słyszałem... a tak na marginesie to może niech wszyscy radni zajma sie czymś innym... Krużel brzdaka tez na gitarz... słyszałem go na jakims wiecu politycznym... taki nasz kaczmarski przemyski z magistratu hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 11.03.08, 18:23 Gość portalu: martyr napisał(a): > co konkretnie puszcza ... nie słyszałem... Tak ogólnie: muzyka z kręgu poezji śpiewanej. W ostatniej audycji prezentował wykonawców kojarzonych z corocznymi konkursami piosenki turystycznej w Szklarskiej Porębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyr Re: Jerzy Krużel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:11 czyli to koleś z reklamy jednej sieci komórkowej na P..... the czasoumilacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jerzy Krużel IP: *.ptvk.pl 16.03.08, 01:15 Co chcecie od gościa, zajmuje się rzeczą jak najbardziej pozytywną! Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 16.03.08, 08:25 Gość portalu: darek napisał(a): > Co chcecie od gościa, zajmuje się rzeczą jak najbardziej pozytywną! Dokładnie!!! Dzisiaj gra piosenki Wolnej Grupy Bukowina. Jaka piękna muzyczka! Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 06.04.08, 10:12 Dzisiaj znowu audycja pana Jurka była poświęcona Wolnej Grupie Bukowina. Cóż, pora nadawania Mikroklimatu jest jednak niefortunna, bo zdecydowana większość ludzi w niedzielę chce dłużej pospać i nie może zrywać się o 8:15, żeby słuchać radia. Dlatego, jeśli ktoś byłby ZAINTERESOWANY (a mam nadzieję, że ktoś będzie, bo ja już stałam się wielką fanką tej audycji) nagrałam i uploadowałam dzisiejszą audycję tutaj - www.sendspace.com/file/cgbrs1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: Jerzy Krużel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 00:04 Sorry, the file you requested is not available. Odpowiedz Link Zgłoś
umpa_umpa_umpa Re: Jerzy Krużel 09.05.08, 07:47 Gość portalu: buuuu napisał(a): > Sorry, the file you requested is not available. To był link tymczasowy, po paru tygodniach wygasa. Ale mam dobrą wiadomość, na stronie Radia Rzeszów pojawił się podcasting audycji i można odsłuchać o dowolnej porze. www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7893&Itemid=7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Jerzy Krużel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:27 Fajny z niego chłop Odpowiedz Link Zgłoś