GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: 95.40.23.* 25.08.20, 05:09 Jakie bezpłatne, Panie?! Przecie podatnik płaci za… KLIK i KLIK i KLIK i KLIK i… Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Стефан из Вильчи Re: Kołtun rulez! IP: *.mt.pl 28.08.20, 08:26 Иди, гребаный мальчик, к психиатру! Понял? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.20, 13:25 Oj, demon… vel lusia… vel… Tobie się dalej wydaje, że jak Ty musisz to, inni też powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 31.08.20, 15:07 mówią że politykę i kiełbasę powinno się robić z dala od ludzkich oczu, no a tutaj to nawet nie kiełbasa tylko mortadela ujrzała światło dzienne KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.20, 17:48 Co świadczy o tym, że jest to autentyczny dokument, a nie przemyska wersja "Protokołów mędrców Syjonu"? Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 31.08.20, 19:01 choćby to że autor nie jest anonimowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.20, 21:32 Autorstwo zostało potwierdzone? W jaki sposób? Gdzie? Osoba, której przypisuje się ten tekst potwierdziła, że to jej dzieło? Ekspertyza grafologiczna lub daktyloskopijna wskazała na sprawcę? Czy tylko póki co fanboje i fangerlki wiwatują na fejsbukach, bo poskładały literki? Na target gimbazy taki chaotyczny tekst wystarczy. Tylko to się kupy nie trzyma. Dobrego wrażenia na kimś "wyżej" by nie zrobił - jak sugeruje SN. Bo to nie autoreklama, tylko samodonos. Pisanie czegoś takiego dla kogoś, kogo się nie tylko bardzo dobrze zna, ale również bardzo dobrze zna on realia przemyskie - nie ma najmniejszego sensu. A "dzieło" idealnie skrojone jak na zamówienie dla kierownika lokalnego zamieszania. Taka grubo ciosana Panorama Przemyska prosto spod dłuta Banksy'ego (taka rustykalna, po podprzemysku). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.20, 07:50 I stał się cud - KLIK 1. To, że nie chcą współpracować z PiS, to nieprawdziwe plotki? Że nie chcą współpracować z RC czy z SLD też? Ale… KLIK i KLIK Tak bardzo chciał absolutnie współpracować z każdym, że przez 12 miesięcy nie wykonał absolutnie żadnego gestu, który swiadczyłby o chęci współpracy z SLD? Jak można rozpocząć współpracę z PiS skoro non-stop prowadzi się politykę oparta na tym, że nic nie można zrobić, bo pod nogi rzuca kłody jak nie marszałek województwa, to wojewoda, rząd… czyli PiS? Bądźmy szczerzy! Jeżeli przez prawie dwa lata jak mantrę ktos powtarza "działajmy wspólnie dla dobra miasta", a równocześnie swoimi wypowiedziami próbuje zdyskredytować w oczach opinii publicznej tych z którymi chce współpracować, to sam sobie wystawił opinię. 2. Jak ktoś chce "być w tym wszystkim uczciwym", to może zanim zacznie bić się w cudze piersi zacznie od własnych? Jak Kali uzależniać zwolnienie pracownik od tego jak druga strona zagłosować, to być uczciwe, ale jak druga strona uzależniać głosować od przywrócić pracownik do praca, to być nieuczciwe? Jak "partiokracja" zatrudniać koleżanki, kolegi i rodzina, to być źle, ale jak "antysystemowca" zatrudniać koleżanki, kolegi i rodzina, to być dobrze, choć w kampania "antysystemowca" być przeciw zatrudniać koleżanki, kolegi i rodzina? Jak Kali mówić, że mieszkać w Przemyśl, ale ani nie mieszkać w Przemyśl nie mieć tam meldunek, to być dobrze, ale jak przeciwnik mówić, że mieszkać w Przemyśl i nie mieszkać, ale mieć meldunek w Przemyśl, to być niedobrze? 3. Ledwo co w piątek były kiepskiej jakości "skany", a znienacka w poniedziałek znalazły się "w jakości HD" i z analizą grafologiczna? Ta "anonimowa osoba najprawdopodobniej związana z przemyskim PiS", to musi być nie byle kto. Może dostarczy dowodów na to dlaczego nie udało się zebrać wymaganej liczby podpisów w dwóch okręgach wyborczych? 4. A tak konkretnie co jest aż tak "szokującego" w tych dokumentach? 5. Audiatur et altera pars! PS Co jeszcze się pojawi przed planowaną bodaj na 4 września premierą filmu o tzw. "aferze podkarpackiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 01.09.20, 10:33 jesteś klasycznym przykładem jak można ulec zaczadzeniu PiSem. Szybko się do nich zapisz, szukają świeżego i charyzmatycznego lidera, po kompromitacji matrymonialnej Macieja masz wszelkie szanse. Jeśli nie wiesz czy te materiały są kompromitujące czy nie, przeczytaj wpis swojego ulubionego "stowarzyszenia" na fb, są po prostu komiczne, jeśli to nie kompromitacja to czemu tak się od nich odżegnują? No i te dramatyczne wołania, nie wiadomo czy to nie fałszywka, analizy grafologicznej brak, autor się nie przyznał, po prostu komedia, wy w tym PiSie naprawdę uważacie że wszyscy są tak głupi jak wasi wyznawcy? A wiesz czemu są tak groźne dla PISu, bo oni udają świętych i uczciwych, państwowców o krystalicznych sumieniach. A tu wychodzi że oprócz szamba moralnego są jeszcze mafijne metody walki z przeciwnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.20, 12:40 Czyli teraz grają Pulp Fiction po (pod)przemysku? Jak Ty z Bakunem i jego zwolennikami chcecie uchodzić za mądrych i dobrych, to nie mam innego wyjścia i muszę być wsród tych głupich i złych. Towarzystwo mi nie przeszkadza i na dodatek mnie to nie tylko cieszy, ale również jestem to dla mnie powod do dumy. Sorry, ale aż za tak mądrego i dobrego, to ja nie chcę być postrzegany. Wstyd by mi było spojrzeć w oczy znajomym czy odwiedzić rodzinę (również tę na cmentarzu). A może już całe zło tego świata sprzysięgło się przeciw geniuszowi tego dobrego Bakuna? Ale jeszcze nie minął drugi rok kadencji? To w piątym roku kadencji dojdzie do pojedynku… Bakun vs całe zło intergalaktycznego wszechświata? Czyli będą Gwiezdne Wojny po (pod)przemysku? A tak poważniej… Znowu te same "argumenty", "rady" i sztuczki jakie można usłyszeć na sesjach lub przeczytać choćby w forum.gazeta.pl/forum/w,165,170049530,170049530,Ludzie_honoru_po_przemysku_.html Tylko jak ktoś coś potrafi, to pokaże owoce swojej pracy. Jak mu rzucają tyle kłód pod nogi, to udowodni, że z tych kłód potrafi coś zrobić. A jak nie potrafi, to musi szukać winnych i mamy tragikomedię. Jak nie winny PiS, to Cypis. Co za różnica? Ale kiepskiej tanecznicy… Dowodów na to, że za Bakuna w Przemyślu jest lepiej niż było za Chomy i PiS nadal brak? A po co ludzie zagłosowali na Bakuna? Bo liczyli na to, że będzie lepiej? I kolejne piana party pod hasłem "Jaki ja jestem dobry, bo inni są źli" są coraz bardziej nudne i nie są dowodem na to, że w mieście jest lepiej? Czegokolwiek byś jeszcze nie napisał, to i tak tego nie zmieni! PS Już był taki jeden, któremu wykreowano wizerunek, załapał się na posadę o której mógł jedynie marzyć, a potem wszyscy byli winni i wiemy jak sie skończyło - youtu.be/tLiFVqO4_bI?t=5 Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 01.09.20, 16:30 Nie musisz być pośród głupich i złych sam się wśród nich stawiasz na własne życzenie. Wolna wola. Nie pisz "Ty z Bakunem" bo mi nic do niego ani Kukizowców. Nie głosowałem na nich, i zdania nie zmieniam. Mieliśmy szansę na naszego Ferenca, wybraliśmy inaczej, a przyczyniła się do tego w znacznym stopniu katastrofalna kampania wyborcza prowadzona przez bohaterów powyższego opracowania. Zbłaźnili się jak chyba nikt w żadnej kampanii w historii tego miasta. Pokazali że są miernotami które nawet mając obiektywnie lepszego kandydata, poparcie ustępującego i nadal popularnego prezydenta, i wszelkie środki i możliwości aby wygrać, doprowadzili do spektakularnej klapy na skalę kraju. Nigdzie, absolutnie nigdzie PiS nie dostał takich batów na swoim terenie. I to kto ich pokonał, gość bez studiów, poseł debiutant, bez żadnego zaplecza. I co dalej: te miernoty nie pochowały się po kątach, żadnych rozliczeń nie było, chodzą dumnie, snują już plany kto będzie kim jak się pozbędą Bakuna. Młode wilcy, haha, produkcja, dystrybucja, masturbacja. Jeden nich zresztą napisał ten referacik. Ambicja życiowa: załapać się na fuchę kierowniczą z nadania partii. Kompetencje, jak u młodych wilków powyżej xD Chcesz stać wśród nich, proszę bardzo, załatw sobie garniak jak Wąski, i będziesz pasował idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: 95.41.139.* 01.09.20, 16:00 Jest oświadczenie z drugiej strony "barykady" www.facebook.com/obywatelskakontrolawladz/photos/a.174637746820255/648043856146306 Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 01.09.20, 17:20 I dalej błazeństwo młodych wilków do Ciebie nie dociera? "Mieszkaniec Przemyśla" no po po prostu urocze, mógł jeszcze napisać "Syn swojego Ojca". Inny Mieszkaniec Przemyśla był na poprzedniej sesji RM, prowokować radnego Kukiz'15, też się tak podpisywał. Tak przypadkiem szli z tragarzami w okolicy. Jego prywatne przemyślenia, jakich Marszałek dostawał na pęczki zaczyna od słów: "zgodnie z poleceniem przedstawiam wstępną strategię..." Ha ha ha Napisał, ale nie może potwierdzić autentyczności. Nigdzie nie złożył, ale zostało wykradzione. I panie "obywatelu" imię i nazwisko to jeszcze nie dane osobowe, pan poczyta dokładnie RODO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.20, 19:28 Skoro wspomniałeś o błazeństwie, sesji i mieszkańcu Przemyśla. youtu.be/GPpv7JH4oeY?t=21787 www.facebook.com/WspolnyPrzemysl/photos/pcb.2803423809904897/2803423709904907/ Kolejny "koronny dowód"? Anonimowy zleceniodawca zlecił anonimowemu ekspertowi wykonanie badanie podpisów znanej z imienia i nazwiska osoby? Polecam ostatni akapit! Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 01.09.20, 21:40 a jakie ma znaczenie analiza podpisu, skoro domniemany autor już się przyznał że to napisał. Błazeństwa Kukizowców mało mnie interesują, to taki lokalny Gang Olsena, próbuje coś zwinąć, ale jest nieporadny, zazwyczaj mu się nie udaje a na końcu i tak ich zawiną niebiescy. Problem w tym że po przeciwnej stronie są Gangi Nowego Jorku, bezwzględne i brutalne. Widzisz różnicę? I całkiem serio: przeczytaj punkt 15 opracowania. O znamiennym tytule Praca za pieniądze. To jest abecadło mafii i korupcji. Tu nie ma miejsca na żarciki. KLIK Dlatego należy wytypować kilkanaście osób (tzw. żołnierzy) którym (...) PiS tą pracę załatwi.Te kilkanaście osób powinno znaleźć zatrudnienie na tzw. polecenie z góry dla funkcyjnych. (...) Jeśli zwiążemy tych ludzi z PiS (...) to oni będą pracować. Tych ludzi należy związać z PiS również finansowo "Żołnierz" to potoczne określenie szeregowego członka mafii, to znamienne że pan Autor tak określa grupę aktywnych w partii PiS. Nadal blady i dumny, Cypis? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.20, 07:15 Pamiętasz czyj batalion szedł po władzę? youtu.be/iD5VC6U5YZw?t=298 Ale to nie "żołnierze" tylko "rekonstruktorzy", czyli przebierańcy z partiokracji udający antysystemowców? Sami niezwiązani finansowo przez niezatrudnienie w samorządzie i tacy, którzy nie załapali się na samorządowy tort i smakołyki z samorządowej spiżarni? Kiedyś jak mnie Prezes postawił "tam gdzie stało ZOMO", a potem razem z "gorszym sortem" też byłem dumny. Wiesz dlaczego? Bo ciągle byłem w tym samym miejscu. Po żadnej ze stron sztucznie tworzonych podziałów. I też mnie to cieszyło. Wiesz dlaczego? Bo nadal siedzę sobie na jednej z okolicznych przemyskich górek i patrzę jak… twitter.com/cctv_idiots/status/1298687079317110787 Jaranie się treścią dokumentu… w sam raz dla zwolenników licznych teorii spiskowych (5G, szczepionki, pandemia…) Ąż tak mądry nie jestem. A wypuszczenie tak "mocnego materiału dowodowego", to nie dowód na siłę. Bardziej na słabośc i desperację. Żeby odwołać wójta trzeba "3/5 liczby biorących udział w wyborze odwoływanego organu"? Jeżeli przy tak wysoko zawieszonej frekwencyjnej poprzeczce, ktoś decyduje się na zorganizowanie tak mizernego "pucz-szoł", to tak jakby stanął przed przemyskim magistratem, spuścił spodnie i gacie na buty, podniósl ręce do góry, żeby z daleka każdy mógł zobaczyć, że przegrał i się poddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 02.09.20, 10:35 Strasznie się zmartwią Twoi nowi koledzy, puczu nie będzie? Dokument nie jest do jarania się, to taka niespodziewana okazja zobaczenia jak od kuchni partia o krotochwilnej nazwie Prawo i Sprawiedliwość widzi uprawianie polityki i przejmowanie władzy. Mniej więcej tak jak Tony Soprano widział zdobywanie nowej dzielnicy. Mądry rzeczywiście nie jesteś, nie ma co fałszywej skromności uprawiać, jeśli nadal cytujesz wpisy z OKWP, to nie, nie jesteś owczarzem który patrzy z górki, tylko baranem zagonionym do zagrody PiS przez cwanych politykierów, znanych w tym momencie z ww dokumentu z imienia i nazwiska. A komedianci z Kukiza, dajże im spokój, nikt rozsądny nie miął wobec nich dużych nadziei, więc i o rozczarowanie trudno. Mają swoje 4 lata w samorządzie, 5 na stołku i po tym czasie powinni być rozliczeni i wyrzuceni z hukiem za niedolne rządy. Chciwość i oszustwa stosowane przez przeciwników tylko z nich zrobią męczenników. Niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 02.09.20, 11:35 aaa i zobacz jeszcze, pan Prezydent nie popełnił "fa pa" i namaścił taką oto kandydatkę: Klik Jak będziesz poklepywał po plecach swoich nowych kolegów to zapytaj jak się odnalazła i ta owieczka w nowej owczarni. Najważniejsze: co z pracą, przecież macierzyński nie trwa wiecznie, trzeba dziewczynie jakiś dyrektorski stołek znaleźć. Pan Autor powiedział jak to się robi, telefon z góry, dół ma się podporządkować. Czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.20, 13:36 A czy ja gdzieś twierdziłem, że mądry jestem? Ale na szczęście jesteś Ty, niewątpliwie mądrzejszy ode mnie. To może mi coś wyjaśnisz. Są dwa odnośniki KLIK i KLIK Ten sam urząd, ale różne kadencje i widać prowadzenie podobnej "prorodzinnej polityki kadrowej"? OKWP napisało w swoim poście coś, co jest sprzeczne z rzeczywistością? Jeżeli nie, to dlaczego kolejny już raz oczekujesz, ze będę zwracał uwagę nie na to co robiły obie strony samorządowych sporów, ale tylko jednej? Z jakiego powodu powinienem nie zwracać uwagi na to co robią "komedianci", którzy "powinni być rozliczeni i wyrzuceni z hukiem za niedolne rządy"? Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 02.09.20, 15:32 Listy do M, część kolejna: OKWP napisało, w tym jest problem. Oszuści którzy podszywają się pod stowarzyszenie, tak naprawdę są wynajętym narzędziem partii, mającym oczerniać przeciwnika. Gdyby to było prawdziwe stowarzyszenie , chcące uczciwie piętnować wszelkie nieprawidłowości byłoby inaczej. Gdyby chociaż się przedstawili z imienia i nazwiska, jak to robi fb Kukizowców. Ale z epistoły PiSowskiego orła z ortografią na bakier wiemy że OKWP to kij , do wynajęcia przez każdego z PISowskiej ferajny , kto akurat ma ochotę komuś przyłożyć. Więc powoływanie się na to źródło to jest kompromitacja dla kogoś kto uważa się za lewicowca. Swoją drogą to jest jakieś takie dziwne u niektórych lewicowców, ze pod wpływem innego wroga nagle przytulają się do PiSu i przestają zauważać drobne problemy etyczne, typu przekupstwo czy niszczenie demokracji, vide pan Śpiewak. I nie pisz że masz nie zauważać tego co robiły obie strony, ty już tego nie zauważasz, wrzucasz tylko negatywne informacje o Bakunie i Kukizowcach, wrzuć coś czasem o charyzmatycznym młodym liderze, i będziemy mieli równowagę w przyrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: 95.41.214.* 02.09.20, 18:01 Jeżeli twierdzisz, że podają nieprawdziwe informacje, to nie powinieneś mieć najmniejszego problemu ze wskazaniem takich przykładow. No to jeszcze raz. Jakie nieprawdziwe informacje znalazły się w poniższym poście? Ktore zdanie, kogo oczernia i w jaki sposób? www.facebook.com/obywatelskakontrolawladz/photos/a.174637746820255/643361756614516/ Jażeli nie potrafisz znaleźć w tym wpisie, to może w innym? Żeby Ci ułatwić - www.facebook.com/obywatelskakontrolawladz/ Chcesz żebym dodał link do profilu FB po drugiej stronie barykady? www.facebook.com/WspolnyPrzemysl/photos/pcb.2803423809904897/2803423709904907/?type=3&theater Czyli prawdopodobnie jest to podpis tej samej osoby, ale "… dokumenty przedłożone do badań w formie kopii technicznych nie mogą być uznane za wiarygodne przedmioty badań identyfikacyjnych…"? Reasunując: - nie ma pewności, ze to podpisy tej samej osoby, (a to tylko mały fragment jednej strony z kilkunastu?), - nie ma pewności, że nie są to dokumenty spreparowane w celu skompromitowania kogoś, ale chcesz kogokolwiek przekonać, że tzw. "raport" opublikowany przez K'15, to prawda, czyli autentyczne dokumenty? Masz kolejną okazję udowodnić, ze to co piszez, to nie piana party a'la Bakun. Nie zmarnuj szansy! Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 02.09.20, 22:26 jprdl Ty jesteś naprawdę tym PiSem zaczadzony. Autor się przyznał że to napisał - czego w tym zdaniu nie rozumiesz? Kwiecistym stylem pełnym błędów ortograficznych i interpunkcyjnych opisał swoich kolegów i koleżanki, pokazał funkcjonowanie PiSu przemyskiego i szczegóły choćby o kulisach prowadzenia strony OKWP, których wielu się domyślało ale nikt nie miał pewności. No to teraz już wiemy. Aż tak Cię przeraża myśl że to tak właśnie w tej organizacji wygląda? Co do samego OKWP, wszystkie ich wpisy są kłamliwe od początku do końca, co do jednego, a wiesz dlaczego? Bo wszystkie wpisy mają z boku dopisek: Stowarzyszenie “Obywatelska Kontrola Władz Podkarpacia” (w skrócie “OKW Podkarpacie”) ma na celu szeroko pojętą rewizję i monitoring działań samorządów terytorialnych na Podkarpaciu, ze szczególnym uwzględnieniem funkcjonowania Rad Miejskich i Gminnych oraz Prezydentów, Starostów, Burmistrzów i Wójtów miast i miejscowości oraz Ich najbliższych współpracowników i szefów podległych samorządowi jednostek, w kontekście realizacji programów wyborczych i bieżącego zarządzania placówkami i jednostkami podległymi, jak również analizy polityki krajowej i jej wpływu na politykę lokalną. Stowarzyszenie tworzą ludzie pozytywnie nastawieni do zmian. Jesteśmy zespołem, dla których dobro naszego regionu, jego rozwój i dbanie o właściwy sposób zarządzania jego budżetem, strukturami i majątkiem stanowią cel nadrzędny. Budujemy lokalną jednostkę stojącą na straży prawa do informacji każdego obywatela, mieszkańców Podkarpacia, wolności wyrażania opinii i działań zmierzających do uzyskania maksymalnego poczucia bezpieczeństwa i przeciwdziałania przed nadużyciami władzy w oparciu o zespół ludzi niezależnych politycznie i finansowo Ani jedno słowo nie jest prawdziwe. Nie ma żadnego Stowarzyszenia, nie ma członków, są PiSowscy "żołnierze" używający tej strony do walki politycznej. Nie ma żadnego "monitoringu" jest jazda na przeciwników politycznych, i wychwalanie swoich. Nie ma żadnej wolności poblokowali wszystkich którzy ich nie wychwalają w komentarzach. Z OKWP jest jak w tym przykładzie, wystarczy, jeśli ktoś narobi do studni, to cała woda z niej będzie śmierdzieć. OKWP jest tak samo wiargodne i rzetelne jak Wiadomości Kurskiego. Tam też teoretycznie nie kłamia, a jednak prawdy nie mówią. Każdą wiadomość można przedstawić w świetle jakie się chce, można napisać że zbudowany za Kaczyńskiego rurociąg znowu nawalił, a można że ścieki Trzaskowskiego płyną do Bałtyku, ten sam fakt różna interpretacja. Inteligentny obserwator by to zauważył, więc może jednak nie błyszczysz tak mocno jak uważasz, co? Jedziesz po platformie jedziesz po kukizie, naśmiewasz się z nich, pouczasz że taka demokracja i też tak powinni robić, a PiS najwyraźniej podziwiasz, za skuteczność zapewne. Więc jak dali plamę to trzeba udowodnić że to tylko mistyfikacja? Tango Mrożka jeszcze pamiętasz? Fajny ten Edek, taki męski niezbyt rozgarnięty co prawda ale jaki skuteczny, całkiem jak ten ich młody lider, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.20, 09:46 W pierwszych pięciu literkach wpisu udało Ci się opisać to, co zrobiłeś po nich? MISTRZ!!! Przyjmij moje najszczersze gratulacje! (Jakby ktoś zdążył zapomnieć o co pytałem… KLIK) Ale nie tylko to Ci się udało. Przebrnięcie choćby przez wielogodzinne nagrania z sesji, to droga przez mękę. A wypadałoby jeszcze przez wpisy na FB, "lajwczaty", "cykliczne codwutygodniowe konferencje"… i dopiero wtedy w pełnej krasie widać co to piana party à la Bakun. A Tobie się udało "skompresować" to "zjawisko" i w jednym wpisie pokazać na czym ta "myśl polityczna", "misterna sztuka" polega. SZACUN! Niedługo 24 miesięcznica wyborów samorządowych, czas refleksji, pojawią się pytania… skoro wszystko dla dobra miasta i jego mieszkańców, to kto i jakie ma korzyści z prowadzonej od dwóch lat polityki w magistracie? A Ty stworzyłeś genialne résumé w którym jak w soczewce widać na czym głównie polegało "prezydętowanie". I podziwu jestem pełen, że aż tyle czasu i wysiłku poświęcił na to ktoś, kto napisał: "A komedianci z Kukiza, dajże im spokój, nikt rozsądny nie miął wobec nich dużych nadziei, więc i o rozczarowanie trudno. Mają swoje 4 lata w samorządzie, 5 na stołku i po tym czasie powinni być rozliczeni i wyrzuceni z hukiem za niedolne rządy." Ten tzw. "raport" też ktoś dostarczył bezinteresownie w ramach czynu społecznego? A jak ktoś chce sprawdzić co pisałem o PiS-ie, przemyskim samorządzie np. w poprzednich kadencjach, to na głównej stronie jest wyszukiwarka i można sprawdzić. Kilku wpisów czy wątków już nie ma, choć nie ja o to zabiegałem i nie ja naruszałem regulamin forum. Ale np. taki w którym ktoś pisze co spotka jedną z najbliższych mi osób w związku z moją aktywnością na forum powinien jeszcze być. No to pa! PS KLIK - Tabliczki dalej stoją, ale trawa skoszona? Niby zwykły początek roku szkolnego, a już pierwszy sukces i przy okazji wiadomo co się działo przez wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 03.09.20, 15:16 staram się tłumaczyć, ale przez mgłę nie dociera. Jeśli ktoś kogo znasz jako Jana Kowalskiego, przedstawia się jako Sułtan Brunei, i proponuje wyjątkowo intratny biznes, to słuchasz dalej, czy dziękujesz i się odwracasz? Jeśli OKWP kłamie w tak podstawowej sprawie jak to czym jest i kto go "tworzy" to jaka jest ich wiarogodność, i jaki sens czytania dalej. Brandzlujesz się przy tych lajf-czatach i sesjach? Przecież po pierwszych minutach widać kogo mamy za prezydenta i radnych. Radca prawny musi im tłumaczyć jak mają głosować żeby być "przeciw" bo sami tego nie ogarniają. Szef szkoły wyższej duka jak uczniak z 4 klasy. Cała ta rada jest do wymiany, nie tylko "antysystemowcy" których się tak uczepiłeś. A raport to wiadomo skąd się znalazł, ktoś z PiSu najwyraźniej nie był zachwycony rolą Autora, i podrzucił mu niezłą świnię, ku uciesze ogółu. I jak już jesteśmy przy "dobru miasta" zauważyłeś że pan Autor nie pisze o tym nigdzie, jest dużo o partii, o członkach, o żołnierzach, jak ich zadowolić, ale żadnej koncepcji jak poprawić sytuacją Miasta. Kukizowcy mają przynajmniej ten plan posprzątania reklam na starówce, mimo wszelkich ułomności to jest coś pozytywnego. Może to i mało jak na 2 lata rządzenia ale jednak. PiS ma najwyraźniej w głowie tylko stołki i pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: 5.174.28.* 03.09.20, 18:55 Znowu się trudzisz? Po co? Przecież nie pierwszy raz kladziesz sie Rejtanem i urządzasz bliźniaczo podobne piana party do tych, jakie można zobaczyć na "patostrimach z samorządowej stajenki" W poniższym wątku mało dowodów na to? forum.gazeta.pl/forum/w,165,170049530,170049530,Ludzie_honoru_po_przemysku_.html Ale jak tak bardzo chcesz rozwijać temat… No to zajrzyjmy na pewien przypadek po drugiej stronie barykady (warto spojrzeć również do komentarzy, można sprawdzić ile było udostępnień, kto rozpowszechniał te posty…). www.facebook.com/WspolnyPrzemysl/posts/2240062259574391 www.facebook.com/BakunWojciech/posts/1871579202922208 Wychodzi na to, że "brudna kampania" polegała na tym, że rozpowszechniano "naklejki fikcyjnych kandydatów" i "Policja również zajmuje się tą sprawą"? Jak sprawą zajmowała się Policja, to dokumenty potwierdzające zgłoszenie, prowadzone czynności… powinny być na komendzie. Ale jest inny problem - KLIK Jakim cudem "fikcyjny kandydat" znalazł się na liście KWW KUKIZ'15 i zdobył w wyborach 1 274 głosów? To sprawka ludzi ukrywających się pod hasłem "brudna kampania"? Wcześniej napisałeś: "OKWP jest tak samo wiargodne i rzetelne jak Wiadomości Kurskiego. Tam też teoretycznie nie kłamia, a jednak prawdy nie mówią. Każdą wiadomość można przedstawić w świetle jakie się chce…" Dalej chcesz kogoś przekonać, że po jednej stronie barykady jest "ocean oszczerstw", a po drugiej "źródełko prawdy"? Jeżeli chodzi o to komu stołki w głowie: Rok 2016 - KLIK Rok 2020 - KLIK Wideo z 2020 - to po tym jak KO i K15 straciły "stołki" przewodniczącego i zastępcy w radzie oraz przewodniczących w komisjach? A jakbyś chciał znowu napisać, że nie zwracam uwagi na to co robi opozycja, to z łaski swojej najpierw popatrz co napisałem gdy opuszczało obrady SLD, PiS i RC. forum.gazeta.pl/forum/w,165,167973026,167973026,Tak_sie_bawi_tak_sie_bawi_.html#p168909764 Jak masz ochotę na więcej przykładów, to daj znać! (Kto wie, może ten wątek sprawi, że forum wyludniającego się miasta znów ożyje. Choć na chwilkę.) Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 04.09.20, 14:11 Naprawdę nie wiem po co mi wklejasz kolejne przykłady na to że Gang Olsena nie ogarnia rzeczywistości, przykrości mi to nie sprawia xD Zobacz za to jak sławny ma się stać Autor naszej przemyskiej strategii, już w Sejmie o nim mówią, Winnicki o dziwo nawet z sensem xD Klik Może Zbyszek poratuje i umorzy, bo wychodzi na to że prokuratura to się zainteresuje, ale nie tym co trzeba, żołnierze, pomóżcie, napiszcie coś szybko na OKWP, haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.20, 20:18 > Naprawdę nie wiem po co mi wklejasz kolejne przykłady… Tobie wklejam? Wydaje Ci się, że nie jesteś na publicznym forum dyskusyjnym w internecie? I każdy kto wejdzie do tego wątku i… Przepraszam! Zapomniałem, przecież to ja jestem ten mniej mądry. I dzięki tej konferencji dowiedzieliśmy się, że… youtu.be/5mer8pI2D3I?t=364 youtu.be/5mer8pI2D3I?t=465 I jeszcze nie pobiegli do prokuratury złożyć zawiadomienia, że w drugiej turze wyborów w Przemyślu ludzie oddali głosy na kandydata PiS, który nie wszedł do drugiej tury? Przecież to samorządowy przekręt stulecia! Popatrz jaki zbieg okoliczności. Kwity od tygodnia w sieci, a dopiero dzisiaj o nich mówiła Konfederacja w Sejmie i również dzisiaj premiera nowego filmu Vegi? Te najbardziej "antyPiSowskie" media tym razem nie robiły wielkiego szumu, "pijaru" filmowi o tzw. "aferze podkarpackiej"? A z pierwszych doniesień medialnych wynika, że te wszystkie szumne zapowiedzi o tym co będzie w filmie, to wyjątkowo tandetne "piana party"? Tak samo jak tzw. "Afera podkarpacka 2.0" wg Konfederacji? Skoro to, co wrzucam przykrości Ci nie sprawia… tak dla przypomnienia, choć nie tak dawno było youtu.be/XnJqzP_mz7o youtu.be/4foyqy1yy9M I poseł Braun z kolegami nie przypomniał o tej bulwersującej niektórych przed pierwszą tura sprawy? Nie postawili choćby prostego pytania - czy temat jest zamiatany pod dywan przez "PiS-owską prokuraturę"? Nie zrobili tego, bo to też było "piana party"? Takie samo jak film Vegi czy konferencja Konfederacji? Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 04.09.20, 21:14 Widzę że PiS w osobie pana Tomasza Zaleszczyka odleciał na planetę Melmac. Klik Notatki zostały wykradzione z komputera prywatnego lub miejsc prywatnych. Pod poduszką je trzymał, a złe Bachuny mu się w nocy wkradły, i porwały notatki. Notatki zostały przerobione w celu użycia w bieżącej walce politycznej No tak, przecież w oryginale szlachetni członkowie PiS , kierowani szlachetnym porywem serca walczą o dobro Miasta, i w czynie społecznym działają ku chwale Partii i Prezesa.Cóż za umysł okrutny przerobił je tak że wygląda na to ze mafia partyjna zagarnia posady i władzę, i chce "siłowo" usunąć demokratycznie wybrane władze lokalne Ujawnienia korespondencji służbowej i ujawnienia danych osobowych No tu już się Pan Tomasz musi zdecydować, bo albo wykradziono, albo była to korespondencja służbowa. Jeśli Radny dostaje list od osoby prywatnej to nie jest to chronione tajemnicą służbową. Jeśli w liście występują imiona i nazwiska to ich nie są to dane osobowe. Pan Tomasz zamazał swój adres na zgłoszeniu do prokuratury, a zostawił nazwisko. Dlaczego? Bosamo nazwisko to nie dane osobowe. Podobnie jeśli w swoim ukradzionym i sfałszowanym referacie pan Tomasz opisuje smakowite konflikty wewnątrz PiSowskich chłopców z ferajny, i pisze o KK i PP to ujawnia dane osobowe? Nie, a i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Gdyby prokuratura była niezależna i uczciwa, oskarżyłaby Pana Tomasza o składanie fałszywych zawiadomień, ale na to raczej nie mamy co liczyć, prawda Cypisie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.20, 21:54 youtu.be/PzRAgZGm-BI?t=128 Już trafiło? Jak reagowano na podobne działania poprzednika? twitter.com/i/status/1296569606623158273 Ale po 12 latach (trzech kadencjach), a nie po niespełna dwóch latach urzędowania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oleormo Re: Kołtun rulez! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.09.20, 14:39 Módl się bowiem piekło na ciebie czeka ; nowiny24.pl/wrzesniowy-meski-rozaniec-w-przemyslu-przez-miasto-przeszla-procesja-z-figura-maryi-zdjecia/ga/c1-15163210/zd/45177712 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: 95.40.184.* 05.09.20, 15:10 Ale ja tylko do piekła chcę. Tam to dopiero będzie zabawa. Siedzisz se w kociołku, a tam przed bramą piekielną krzyki: -NIEEE! Jestem prawdziwym patriotą. Przy ślubowaniu uderzałem się w pierś i mówiłem "Tak mi dopomóż Bóg!". Nie onanizowałem się jak inni, tylko biłem niemca po hełmie. Współpracowałem z księdzem… No i regularnie płaciłem na Radio. I tym ostatnim argumentem już się całkiem pogrążył w oczach diabła, bo chodziło o Radio Sputnik. PS Miałbym przegapić takie i podobne sytuacje w niebie albo w czyśćcu? W życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwon Re: Kołtun rulez! IP: *.toya.net.pl 06.09.20, 11:24 Poszukiwany sponsor do realizacji projektu :nowiny24.pl/chca-aby-bulwary-nad-sanem-w-przemyslu-znowu-tetnily-zyciem-spolecznicy-przygotowali-ciekawa-koncepcje-zdjecia-wizualizacje/ar/c1-15163260 Odpowiedz Link Zgłoś
darino Re: Kołtun rulez! 06.09.20, 12:12 www.wykop.pl/wpis/13655869/przychodzi-facet-do-spowiedzi-facet-ojcze-zgrzeszy/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cypis Re: Kołtun rulez! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.20, 12:52 @iwon twitter.com/CypisOffline/status/1301582565955047424 @darino youtu.be/2nJ74SOe46g?t=228 Odpowiedz Link Zgłoś
rs200 Re: Kołtun rulez! 16.09.20, 18:33 Klik I w ten sposób, dzięki kilku kołtunom z Rady Miasta, zostaniemy wyprowadzeni z Unii Europejskiej. Ciekawe kto przyjmie zadłużone miasteczko, może od razu Rosja, oni lubią finansowo wspierać podupadłe królestwa? Odpowiedz Link Zgłoś