sieradzak 11.07.05, 18:33 Wsparcie dla wysiłków Paenki ;-) Napiszcie, gdze się wybiracie na wakacje. tematem, niech będzie nazwa miejscowości lub coś takiego, żeby było łatwiej się połapać ;-) Ja zaczynam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieradzak Łeba, Ustka 11.07.05, 18:38 Bodaj pierwszy wypad od 5 lat, ale muszę ze względu na córę. Coś koło sierpnia se pojedziemy, daj Boże że się uda ;-) Tereny mi znane od wczesnej młodości ;-) Swego czasu nie było roku, abym nie poszalał z ekipą w Łebie i okolicach ;-) To były czasy ;-) Może sobie jakoś je przypomnę w tym roku ;-) Oczywiści, kazdy ma swoje priorytety, ale moim zdaniem w Łebie jest co robić. Nawet w czasach prehistorycznych, gdy była to jedynie taka se dziurawa mieścina z jednym sklepem monopolowym ;-) Zawsze można wyskoczyć na: ruchome piaski, statkiem do Kluk, połazić po wydmach, zaliczyć jedno z dwu jezior, o prozaicznych roztywkach dnia dzisiejszego nie wspomnę (kluby, dyskoteki ...) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Byłam na wakacjach w Sieradzu!!!! 24.07.05, 20:44 było exta, odwiedziałam Kredens, małe toto, ciasne, duszne, nie wiem czym sie zachwycacie, ale z drugiej strony gdzie mozna pójść w Sieradzu w sobote wieczorem, nic nie ma, szkoda.... reszta to jakies piramidy czy mandaryny, pubów brak, szkoda.... pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Byłam na wakacjach w Sieradzu!!!! 24.07.05, 20:50 Małe ? Fakt ;-) ciasne - jak małe to i ciasne ;-) ale własne ;-) duszne ? musiało być tłoczno ;-) i klima nie wyrabiała ;-) Szkoda, że nie byłaś w piątek na "koncercie" ;-) reszta knajp - pewnie masz rację ;-( Ale, że się nie pochwaliłaś i nie umówiłaś na piwko to - krecha z Sieradza do .... hmm gdzie mieszkasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Byłam na wakacjach w Sieradzu!!!! 25.07.05, 08:27 no, wlaśnie nie dałam znac, miałam nawet wyrzuty sumienia ale obowiązki rodzinne nie dały sie za bardzo wyrwać na "koncert", szczerze mówiąc to w sobote byłam krótko, za mało czasu, ale nic straconego mam zamiar jeszcze w sierpniu pojechać, pozdrawiam B. PS. Mieszkam na poludniu Polski :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Byłam na wakacjach w Sieradzu!!!! 25.07.05, 23:02 Trzymam za słowo, co prawda w sierpniu planuje wybryknąć z Sieradza na północ, ale może jakoś się uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Łeba, Ustka 06.08.05, 07:31 w realizacji ! Jak dam radę to napiszę z nad morza ;-) czymta się i byćta grzeczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka A ja nigdzie nie pojade bo... 11.07.05, 22:25 mi rodzice nie pozwolą. Chcialam jechac do Ustki po sezonie na poczatku wrzesnia z psem a oni pewnie mi nei pozwola:( Pwoedzcie im coś noooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal do sbi i innych przysmakow: 11.07.05, 22:28 cos :) no pusccie malwinke z piesem noooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: do sbi i innych przysmakow: 11.07.05, 23:48 Paenka to Malwinka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: A ja nigdzie nie pojade bo... 12.07.05, 00:28 buuuuuu, biedna paenka, buuuuu ;-) Słuchaj rodziców ;-) Nie puszczać paenki ... z szacunku kończyć nie będę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: A ja nigdzie nie pojade bo... 12.07.05, 10:18 Sieradzak! jak tak możesz! No i wydało sie jak mam na imię:P Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Praga 24.07.05, 23:12 Ale ta czeska, nie sieradzka. A później zobaczymy jak bedzie pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Praga 24.07.05, 23:18 Ładne miasteczko ;-) Dobre piwko ;-) choć nasze lepsze ;-) Całkiem niezła pomysła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Praga 24.07.05, 23:19 > Całkiem niezła pomysła ;-) Pewnie, bliżej niż do Świnoujścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Praga 25.07.05, 00:59 Oj to nawet nie wiedziałem ;-) Dobre ;-) ale możesz do Ustki lub Łeby, ciut bliżej ;-) Chyba że też nie (nie chce mi się sprawdzać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Praga 25.07.05, 01:05 Zarezerwowałem Władysławów, zobaczymy co będzie z pogodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Praga 25.07.05, 01:12 No cóż, podobno pogoda jest zawsze ;-) ale życzę jak najlepszej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal łał dzieki :) i niech malwinka o mnie pamieta ;) 25.07.05, 23:45 o ile pojechala :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: łał dzieki :) i niech malwinka o mnie pamieta 25.07.05, 23:51 Już pamietała, teraz siedzi w wannie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: łał dzieki :) i niech malwinka o mnie pamieta 25.07.05, 23:53 czesc ebuska:D wejdz na chata naszego radyja bo mi gg nie dzial atu to sobie pogadamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: łał dzieki :) i niech malwinka o mnie pamieta 25.07.05, 23:55 nie mam czasu. sprzatam i spitalam spac, bo tak to sie w zyciu nie wyspie :( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: łał dzieki :) i niech malwinka o mnie pamieta 25.07.05, 23:56 ale ty jestes a ja chcialam ci cos powiedziec:( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Pozdrowienia z Pragi 25.07.05, 23:49 Dawaj SBI z Pragi brakuje paru postów do 7200 ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Pozdrowienia z Pragi 25.07.05, 23:52 a posty z pragi licza sie podwojnie;) bo posty sbi i posty z pragi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Pozdrowienia z Pragi 26.07.05, 00:00 zabralbys kiedys ebusie, nigdy tam nie byla... Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Zoo ;-) 28.07.05, 22:26 No nie do końca było planowane, ale przy okazji udało mi się z rodzinką zoo we Wrocławiu zaliczyć ;-) Pogoda na max i zwierzaki się strasznie w cieniach ukrywały, ale frajda jakaś zawsze. Super mają wybieg dla tygrysów, a biały tygrys jest odlotowy !!! Siedzi bestyjka za szybami (u góry siatka stalowa) więc jak się zbliży można docenić to zwierzątko w pełnej krasie - robi wrażenie !! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Zoo ;-) 28.07.05, 22:51 no pan Gucwinski to ten tygrys za szyba - pania Gucwinska;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Zoo ;-) 28.07.05, 23:18 a co ? ich też na wybiegach już trzymają ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal juz stracilam nadzieje i... 28.07.05, 23:16 ... jednak jade:) do Mielna. jutro rano :) do mojego ukochanego Mielna :)) na 4 dni, ale zawsze to troche wakacji:))))) dzieki malwinka;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Mielno w niebezpieczeństwie !!!!! 28.07.05, 23:20 Kurcze, gdzie jest forum Mielna, trzeba tam jakiś alert zrobić, żeby się ewakuowali, czy jakieś barykady zrobili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Mielno w niebezpieczeństwie !!!!! 28.07.05, 23:20 hihihihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Pozdrowienia z Władysławowa 30.07.05, 22:39 Szkoda tylko, że jak przyjechaliśmy to trochę zaczął kropić deszcz :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Pozdrowienia z Władysławowa 30.07.05, 23:08 Dzieki, tylko po co siedzisz przy kompie??? Urlop, urlop:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Pozdrowienia z Władysławowa 31.07.05, 00:07 Jak to - solidny forum-man ;-) Jak będę w Łebie, to też będę do Was zaglądał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Pozdrowienia z Władysławowa 31.07.05, 00:06 Normalnie Globtroter, Praga, Władysławowo i jeszcze maruda, że mu kropi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś