Dodaj do ulubionych

sami maruderzy w tym W-ch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 21:17
Potraficie mi powiedzieć dlaczego w tym mieście są ludzie którzy
narzekają nie dając z siebie nic? Wystarczy tylko że ktoś chce coś
zrobić, zmienić szarą codzienność to go zniszczą, zgnoją i zaszczują.
Dlaczego? Zero inwencji, za to 3 tony jadu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek "dobra rada" Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 21:22
      Pogromco, rób po prostu swoje i nie czytaj tego forum.
      Wtedy informacja o tym, że zostałeś zaszczuty i zgnojony do ciebie
      nie dotrze.
    • Gość: fakt Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 21:24
      odpowiedź jest prosta - nic w życiu nie osiągają bo są leniwi i nie mają wiary w
      siebie, a tym co się udaje - zazdroszczą i narzekają by tak wyładować swój stres.
      • Gość: pff Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 10:41
        a co ja mam pajacu ze swojej pensji remontować drogi, budować jakieś kluby?
        galerie handlowe? pojebało cię? to są zadania tych frajerów z magistratu którzy
        od 10 lat działają tylko okazyjnie.
        • Gość: urzędnik Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 11:55
          Gość portalu: pff napisał(a):

> a co ja mam pajacu ze swojej pensji remontować drogi, budować
          > jakieś kluby? galerie handlowe? pojebało cię? to są zadania tych
          > frajerów z magistratu

Chyba cię pojebało do cna. Może Kruczkowski ma zap1erdalać z łopatą
          i remontować drogi i budować kluby?
          • Gość: pff Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 18:48
            Kruczkowska menda ma z głową zarządzać tym miastem bo jak narazie ten bęcwał
            rozdaje kasę swoim urzędasom, samemu sobie i wszyscy imprezują a głupi
            Wałbrzyszanie dalej łudzą się tym że te pajace w końcu postawią miasto na nogi.
    • Gość: D. Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:36
      Maruder a maruda to dwa inne znaczenia. Polecam jakis slownik.
    • Gość: do pogromcy Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.10, 12:04
      do pogromcy własnego mózgu, z tym tekstem to do urzędu miasta do nierobów i
      prezydenta JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: anty pogromca Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 20:14
      prosze pana pogromcy pan sie w mózg stuknij, to jest Wałbrzych a nie
      serial ula brzydula gdzie wszystko dobrze sie kończy. Lajf is brutal
      end somtajms kopas w dupas .....
      • Gość: Ja Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 21:24
        W tym mieście cały czas w dupę się dostaje, jak ktoś chce, żeby było normalnie
        czyli - stoi się na nogach - ale wg rządzących i ludzi którzy przez tyle lat
        zastygli w beznadzieji, należy stać na głowie. I to ostatnie jest dla nich normalne.
    • Gość: innowatorpionier Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:25
      A co masz na myśli dokładnie? kto i w jaki sposób zmienia szarą
      rzeczywistość? Zero inwencji powiadasz? Albo czytasz forum wybióczo
      albo masz problemy ze zrozumieniem. Ale to Ci wybaczam, podaj te
      przykłady zminany szarej rzeczywistości i wsciekły atak forumowiczów
      na tenże pomysł. Ciekaw jestem bardzo przykładów.
    • Gość: rotor Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:31
      bo na tym forum same dyskomuły z k10 siedzą :D pełne zawiści i zazdrości.
    • Gość: zuro Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 22:49
      masz rację
    • Gość: galia Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 01:53
      ano tak jest, co zrobisz
    • Gość: inna Re: sami maruderzy w tym W-ch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.10, 14:50
      i jak tam maruderzy wałbrzyscy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka