Dodaj do ulubionych

GSL-kurier

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:57
Uwazajcie na tych kurierów -to sa oszuści,pod niebecnośc adresata
zostawiaja paczke i żadaja zaplaty pomimo ze mieli tylko doreczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 12.02.10, 20:14
      Po pierwsze nie GSL tylko GLS, a po drugie ściemniasz- jak ktoś ma paczkę
      pobraniową to musi wybulić, jeśli tylko dostarczenie- to nic nie płacisz. Ja
      ostatnie 2 lata korzystam z tego GLS (fakt że kurierzy dojeżdzają z Legnicy) i
      jestem zadowolony z tej firmy, z kurierami nigdy też nie było problemów- nieraz
      do roboty podrzucają mi przesyłki, jak się z nimi dogadam. Kiedyś woziłem UPS,
      ale ta firma to jest porażka, kurierzy rąbali przesyłki, że aż miło... Polecam
      też DPD i DHL. Odradzam stanowczo UPS!
      • Gość: Piotrek Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:25
        przepraszam GLS i nie sciemniam to fakt ..dlatego
        przestrzegam,spedytor przeprosił potwierdził "pomyłkę" kuriera i
        maja w poniedziałek oddac pieniadze napisze jak otrzymam zwrot
      • Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:48
        Korzystam z usług UPS już 3 lata wysylam dziennie kilkadziesiąt przesyłek i
        jakoś mi żadna nie zginęła więc albo miałes pecha albo jesteś z konkurencji i
        oczerniasz tych lepszych czyli UPS . Albo też lubisz oczerniać aby poprawić
        swoje samopoczucie.
        • Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 13.02.10, 14:37
          Akurat jestem z konkurencji, tylko nie wiem czy z GLS czy DHL czy z DPD;).
          Widzę, że ty z UPS-em masz tyle wspólnego co diabeł ze święconą wodą (poza tym
          że wydaje mi się że tam pracujesz). A co do rąbania paczek to nie pieprz bzdur-
          przez okres 2005-2008 widziałem tam 2 różnych ajentów UPS-u, którzy za te
          rąbanie z hukiem z UPS wylecieli. A co do kradzieży- to niestety "zgubiły" im
          się po drosze 3 laptopy, które zamawiałem, dlatego też polecam teraz GLS, DPD i
          DHL- tam takich jaj nie robią.
          • Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 14:48
            Dyskusja z głupim jest bez sensu. Mam firmę od wielu lat złe zdanie mam tylko o
            siódemce ,korzystałem z wielu firm teraz wysyłam UPS i DHL i jestem zadowolony .
            Wszędzie pracują ludzie a z nimi bywa różnie ważne jak do reklamacji podchodzi
            firma ja jestem zadowolony. Jak jestes tak głupi ,że za złotówkę szkoda ci było
            ubezpieczyć przesyłki(1 zlotówka ubezpieczenie do 50000) to miej pretensje do
            siebie, a pieprze tylko wtedy kiedy...gotuje pajacu.
            • Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 13.02.10, 14:55
              A kto ci napisał, że nie ubezpieczałem???? A z twoim podejściem że jestem
              pajacem to widać, że ty facecik jesteś buc jakich mało.
              • Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 15:12
                Być może tak to odbierasz ale mam alergię na głupotę.Bo jak można inaczej nazwać
                to ,że ktoś "stanowczo odradza firmę"bo jakiś trybik w jej mechanizmie nie
                zagrał. Jak już pisałem wszędzie pracuja tylko ludzie i siłą firmy jest
                eliminowanie np.tych nieuczciwych i uczciwe podejście do reklamacji. Mam złe
                doswiadczenia z siódemką ale nigdy bym nie napisał ,że stanowczo odradzam (może
                innym bedzie pasowało to ,że nie można się tam np dodzwonić:)). Tak więc bez
                urazy ale miej umiar w swoich osądach to nikt cię nie nazwie pajacem bo nie
                będzie miał powodu.
    • Gość: kurier Re: GSL-kurier IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 14.03.10, 22:08
      nieprawda. ja zawsze na czas dowoze paczki swoje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka