Gość: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 19:57 Uwazajcie na tych kurierów -to sa oszuści,pod niebecnośc adresata zostawiaja paczke i żadaja zaplaty pomimo ze mieli tylko doreczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 12.02.10, 20:14 Po pierwsze nie GSL tylko GLS, a po drugie ściemniasz- jak ktoś ma paczkę pobraniową to musi wybulić, jeśli tylko dostarczenie- to nic nie płacisz. Ja ostatnie 2 lata korzystam z tego GLS (fakt że kurierzy dojeżdzają z Legnicy) i jestem zadowolony z tej firmy, z kurierami nigdy też nie było problemów- nieraz do roboty podrzucają mi przesyłki, jak się z nimi dogadam. Kiedyś woziłem UPS, ale ta firma to jest porażka, kurierzy rąbali przesyłki, że aż miło... Polecam też DPD i DHL. Odradzam stanowczo UPS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:25 przepraszam GLS i nie sciemniam to fakt ..dlatego przestrzegam,spedytor przeprosił potwierdził "pomyłkę" kuriera i maja w poniedziałek oddac pieniadze napisze jak otrzymam zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:48 Korzystam z usług UPS już 3 lata wysylam dziennie kilkadziesiąt przesyłek i jakoś mi żadna nie zginęła więc albo miałes pecha albo jesteś z konkurencji i oczerniasz tych lepszych czyli UPS . Albo też lubisz oczerniać aby poprawić swoje samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 13.02.10, 14:37 Akurat jestem z konkurencji, tylko nie wiem czy z GLS czy DHL czy z DPD;). Widzę, że ty z UPS-em masz tyle wspólnego co diabeł ze święconą wodą (poza tym że wydaje mi się że tam pracujesz). A co do rąbania paczek to nie pieprz bzdur- przez okres 2005-2008 widziałem tam 2 różnych ajentów UPS-u, którzy za te rąbanie z hukiem z UPS wylecieli. A co do kradzieży- to niestety "zgubiły" im się po drosze 3 laptopy, które zamawiałem, dlatego też polecam teraz GLS, DPD i DHL- tam takich jaj nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 14:48 Dyskusja z głupim jest bez sensu. Mam firmę od wielu lat złe zdanie mam tylko o siódemce ,korzystałem z wielu firm teraz wysyłam UPS i DHL i jestem zadowolony . Wszędzie pracują ludzie a z nimi bywa różnie ważne jak do reklamacji podchodzi firma ja jestem zadowolony. Jak jestes tak głupi ,że za złotówkę szkoda ci było ubezpieczyć przesyłki(1 zlotówka ubezpieczenie do 50000) to miej pretensje do siebie, a pieprze tylko wtedy kiedy...gotuje pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlos Re: GSL-kurier IP: *.22.62.lan.e-wab.pl 13.02.10, 14:55 A kto ci napisał, że nie ubezpieczałem???? A z twoim podejściem że jestem pajacem to widać, że ty facecik jesteś buc jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: GSL-kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 15:12 Być może tak to odbierasz ale mam alergię na głupotę.Bo jak można inaczej nazwać to ,że ktoś "stanowczo odradza firmę"bo jakiś trybik w jej mechanizmie nie zagrał. Jak już pisałem wszędzie pracuja tylko ludzie i siłą firmy jest eliminowanie np.tych nieuczciwych i uczciwe podejście do reklamacji. Mam złe doswiadczenia z siódemką ale nigdy bym nie napisał ,że stanowczo odradzam (może innym bedzie pasowało to ,że nie można się tam np dodzwonić:)). Tak więc bez urazy ale miej umiar w swoich osądach to nikt cię nie nazwie pajacem bo nie będzie miał powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurier Re: GSL-kurier IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 14.03.10, 22:08 nieprawda. ja zawsze na czas dowoze paczki swoje Odpowiedz Link Zgłoś