Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie gadu-gadu

IP: *.41.130.168.sub.mbb.three.co.uk 28.03.10, 20:30
Witam serdecznie.
Mam taki sobie problem.
Przez własną nieuwagę zablokowałem sobie gg bez możliwości
odblokowania czy odzyskania hasła.
I stąd moje pytanie: Czy po pobraniu gg od nowa, stare gg zniknie? A
wraz z nim archiwum, na którym mi zależy? Czy może stare i nowe gg
będą bez problemu egzystować obok siebie?
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 do gringo IP: 188.33.20.* 28.03.10, 22:11
      Kiedyś też tak miałem.Musisz wszystkie dane przesłać do serwera,potem
      odinstalować gg.Po instalce nowego gg wszystkie dane zostaną przywrócone.
      • Gość: dder Re: do gringo IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 29.03.10, 05:40
        poszukaj na dysku pliku archives.dat i esli go masz sciagnij program do jego odczytywania, poszukaj programu do odzyskiwania archiwum gg

jesli chodzi o samo uzytkowanie staego numeru pozostaje Ci napisanie do gg na ich stronie jest kontakt - czasami przywracaja numer i haslo
    • Gość: fryzjer Re: Pytanie odnośnie gadu-gadu IP: 109.243.103.* 29.03.10, 09:15
      users.v-lo.krakow.pl/~anszom/ggarch/index.pl.shtml
      us.yhs.search.yahoo.com/avg/search?fr=yhs-avg&type=yahoo_avg_hs2-tb-web_us&p=PROGRAM+DO+ODZYSKIWANIA+ARCHIWUM+GG
      • Gość: polaryza Re: Pytanie odnośnie gadu-gadu IP: *.chello.pl 29.03.10, 11:55
        miałam też kiedyś taki problem nawet i troszkę bardziej skomplikowany ale
        napisałam do pomocy technicznej gg i oni mi wszystko naprawili ;) Pozdrawiam :)
        • Gość: OK Re: Pytanie odnośnie gadu-gadu IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 19:27
          Przynajmniej ci się starają bo różnie z tą pomocą softu. A jak ten
          nowy GG - sprawdza się ? warto go instalować ?
          • Gość: wee Re: Pytanie odnośnie gadu-gadu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.10, 19:44
            U mnie sie nie sprawdza czesto sie tnie ...
            • Gość: polaryza Re: Pytanie odnośnie gadu-gadu IP: *.chello.pl 29.03.10, 19:46
              uważam , że ma dużo nie potrzebnych funkcji , trochę mnie to wkurza ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka