IP: 188.33.9.* 07.09.10, 20:58
Była kochanka mojego męża wniosła w Sądzie o nadanie ich dziecku nazwiska mego męża, czy ma takie prawo ?
Jestem osobą publiczną i boję sie że dziecko to posługujace się moim nazwiskiem będzie kojarzone ze mną, a znajomi i inne znane mi osoby będą dzwonic do mnie z gratulacjami z okazji narodzin dziecka.
Obserwuj wątek
    • Gość: mecenas Z Re: Zemsta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.09.10, 21:00
      szanowna pani, niech bękart ma to nazwisko po szacownym małżonku, co pani zależy, w końcu nasienie szacownego małżonka na darmo nie poszło. pozdrawiam Mecenas Z
      • Gość: <?> Re: Zemsta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.09.10, 21:13
        ma takie prawo,i prosze pomyslec nie tylko o sobie tylko rowniez o nic niewinnym dziecku, dlaczego ma byc pozbawione tego co mu sie prawnie nalezy? tylko dlatego,ze ma nieodpowiedzialnych rodzicow,a pani maz chyba nie jest prawdziwym mezczyzna skoro nie potrafi z klasa stawic czola problemom, ktore sam sobie stworzyl
      • Gość: do: mecenas Z Re: Zemsta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.10, 08:04
        No, szanowny panie mecenasie Z - gratulacje! Gratuluję języka i prawdziwie prawniczego podejścia do sprawy! Jeżeli jest pan prawnikiem to pański dyplom powinien zawisnąć w sraczu na gwoździu,a jeśli nie jest pan członkiem palestry - to tym lepiej dla wszystkich prawdziwych prawników!
    • Gość: gość Re: Zemsta IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 21:34
      jeżeli jestś atrakcyjną mamuśką to możemy się wspólnie odegrać na twoim mężulku
      • Gość: <?> Re: Zemsta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.09.10, 21:40
        pani sie chyba nie chce odegrac na mezu tylko na kochance,mezom sie zazwyczaj wybacza i tylko kochanki pozostaja te zle
    • alle_alle Re: Zemsta 08.09.10, 06:42
      Zdolne dziecko. Już od urodzenia prowadzi bardzo towarzyskie życie, a w dodatku w kręgu wszystkich pani znajomych.
      • Gość: Zero Re: Zemsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 07:40
        Współczuję Pani,ale to szanowny małżonek se nasrał w papiery i musi teraz stawić temu czoła.To fakt jak suka nie da ,to pies nie weźmie,ale dziecko jest nie winne,a potem pójdzie w ślady mamusi.
        • Gość: mm Re: Zemsta IP: 78.9.88.* 08.09.10, 08:53
          Ale Wy potraficie odpowiedziec na pytanie i doradzić....odpowiedzi godne pożałowania .
          • Gość: 69 Re: Zemsta IP: *.chello.pl 08.09.10, 09:25
            zawsze można zagrozić mężowi rozwodem, odetnie się takiego delikwenta od źródełka i tyle. jeżeli mąż "strasznie żałuje" to może jest właśnie rozwiązanie, skoro boi się pani o "dobro" nazwiska. jeżeli mąż chce uznać dziecko i dać nazwisko to da.

poza tym kochanka może założyć sprawę pani mężulkowi, tak czy siak dziecko ma prawo nosić nazwisko tatusia.

współczuję sytuacji!!..... tylko nie wiem komu najbardziej......, czy zdradzonej żonie, zostawionej kochance z bękartem, czy takiemu nic nie winnemu dziecku.
            • Gość: a Re: Zemsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 09:35
              A najlepiej wyszedł na tym mężuś; podupcył, podupcył i wrócił pod parasol "znanej" żonusi :) Farciarz...
    • Gość: TAURUS Osoba publiczna IP: *.16.185.lan.e-wab.pl 08.09.10, 12:16
      a taka tępa. Może z domu publicznego?
      • Gość: Encore Re: Osoba publiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 16:00
        Zaczyna się robić niesmacznie. Twoje "parcie na szkło" kobieto jest straszne. Działasz zgodnie z zasadą " niech mówią , byle jak ,ale mówią" . Nawet z brudu i jak by nie było bałaganu rodzinnego potrafisz zrobić zadyme byle o Tobie mówiono. Tylko po co? Cała sytuacja to chyba wstyd nie? Czemu Twój mąż zrobił co zrobił? Może coś z Tobą jest nie tak? Na Twoim miejscu wiekszość kobiet spaliła by się ze wstydu. Załóż sobie strone www i opisz swoje serialowe przygody. I tak na koniec powiedz mi jaką Ty jestes osoba publiczną, a może przedstaw swoją definicje osoby publicznej?
    • Gość: xyz Re: Zemsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 17:40
      Głupia babo - OSOBO PUBLICZNA: skoro jest dziecko, to jest ojciec. Dziecko będzie nosiło nazwisko ojca - Tobie nic do tego. Ojciec daje nazwisko dziecku. Tobie też dał kiedyś podczas zawierania małżeństwa. Podaj go o rozwód, a wtedy możesz mu oddać nazwisko.
      • Gość: łahahaaa Serial z życia Celebrytki czyli forum radzi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 10:16
        Tu się robi prawdziwy Wałbrzyski Portal z życia celebrytki i jej problemów. W innym wątku o tyt: "wybaczyć zdradę?" można przeczytać wypowiedź jej chłopa:
        Re: wybaczyć zdradę?IP: 109.243.217.*
        Gość: zaniedbany 15.08.10, 21:30 Odpowiedz Tylko po bożemu to niby 20 lat temu ale i teraz sie zdarza że nawet
        kobieta wykształcona, osoba publiczna uważana za całkiem nawet ładną
        kobiete za którą i nie jeden sie oglada oburza sie gdy mąż marzący o
        czymś wiecej śmie zaproponować 6/9.Uważa że to cos
        niesmacznego...hehe. Tylko koneser wie co dobre i jak smakuje
        prawdziwa roskosz
        Potem nasza celebrytka pisze:
        e: wybaczyć zdradę?IP: *.ssp.dialog.net.pl
        Gość: inka 01.09.10, 13:46 Odpowiedz Ja mężowi nie wybaczyłam, ale pogodziłam się z tym, że mnie zdradzał. Dałam
        szansę, bo przez 17 lat małżeństwa był super mężem i ojcem. Teraz jest ciężko,
        ból okropny, ciągłe pytania dlaczego???? On twierdzi, że nigdy z nią nie
        planował być na stałe, też cierpi, ma wyrzuty sumienia.... ot kryzys wieku
        średniego. Próbuje mi to wynagrodzić ale ja sądzę, że żyć normalnie to już się
        nie da. Odejść też nie mam siły ani jego z domu wyrzucić. A kochanka szaleje, bo
        miała nadzieje, że on z nią zostanie. Wszystko to jest bardzo trudne do ogarnięcia.
        I na koniec biedna kochanka:
        Re: wybaczyć zdradę?IP: 109.243.141.*
        Gość: .... 03.09.10, 18:49 Odpowiedz Inka się pogodziła że mąż ją zdradzał, a kochanka szaleje nie że mąż obiecywał że z nią będzie tylko
        że nie chce łożyć na ich wspólne dziecko....ale grunt to zachowac pozory bo przecież jako osoby
        public relations jest się nieskazitelnym.
        Normalnie jak serial, tylko aktorzy marni. Widzisz kobieto, że ludzie już za plecami pękaja ze śmiechu?
        • Gość: Inka Re: Serial z życia Celebrytki czyli forum radzi : IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.10, 14:26
          Nie wiem dlaczego i kto mnie połączył z jakąś celebrytką i nie wiem o jaką publiczną osobę tu chodzi, bynajmniej ja nią nie jestem. W moim przypadku kochanka męża nie ma z nim dziecka, a mój mąż na 200% nie pojawia się tu na forum bo komputer to nie jego "świat" Widzę, że na tym forum nie warto pisać, bo zawsze znajdzie się jakiś mądrala który skleci coś tam i uważa, że jest detektywem. Pudło!!!
    • Gość: dooza Re: Zemsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 10:21
      Ciekawe, którą to naszą "celebrytes" mąż puścił w trąbę?? Czy to jakaś radna, czy gwiazda TV regionalnej, czy po prostu tylko jedna z rozlicznych blachar???
    • Gość: no Re: Zemsta IP: *.chello.pl 21.09.10, 19:50
      Nienawidzę zemsty bo ta wcześniej czy później wraca.
      • Gość: do no Re: Zemsta IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 20:12
        chrzanisz ... zemsta jest słodka jest zajebista zwłaszcza jak chce się komuś dojebać za to co tobie zrobił ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka