Dodaj do ulubionych

"chore" forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 09:43
to, co dzieje się na tym forum jest po prostu chore i nienormalne. Banda frustratów wypisująca swoje chore wyobrażenia. Zamiast zająć sie normalnymi tematami opluwają bogu winnych ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: zastanowienie Re: "chore" forum IP: 46.112.209.* 29.10.10, 09:47
      moze czas sie zastanowic czemu ci ludzie sa sfrustrowani?:) a z tego co mi wiadomo to nie ma ludzi niewinnych :)
    • Gość: filo Re: "chore" forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 13:10
      zgadzam sie
      • Gość: ... Re: "chore" forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 14:34
        A widzieliście szpital tylko ze zdrowymi pacjentami?
        Tak więc stulić gęby sfrustrowani pacjenci i kontynuować leczenie.
        • Gość: blanx Re: "chore" forum IP: 80.50.177.* 29.10.10, 14:40
          Jakie miasto takie forum :)
          • Gość: fuck Re: "chore" forum IP: 94.254.239.* 29.10.10, 14:47
            Jakie władze takie miasto...gó...ane!!!! a frustracja jest czyms normalnym w takiej sytuacji... szpital? leczyc sie? ok pojde sie leczyc ale w tym miescie to nawet do lekarza sie nie da zarejstrowac bo limity od dawna wyczerpane :) Podziekowania dla naszych Kruczkow Tutajow Hadasiow i innych dorobkiewiczow :)
            • Gość: ... Re: "chore" forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 15:09
              Nie rozpaczaj.
              Jest na Forum "lekarzspecjalista".
              Co prawda sam potrzebuje pomocy ale ostatecznie; jacy pacjenci taki lekarz.
              • Gość: Profesor Re: "chore" forum IP: *.hsd1.fl.comcast.net 29.10.10, 16:40
                Hehehehehehe Gosia i jak widzisz, wszystko jasne:) Pozdrawiam i nie zalamuj sie, rob swoje i oddzielaj plewy od ziarna, nie wszyscy co maja dostep do internetu zachowuja sie jak malpa z brzytwa
    • Gość: rodon Re: "chore" forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 17:21
      ciekawe, czy by cwaniaczki to wszystko wypisywali, gdyby musieli się pod tym podpisac z imienia i nazwiska?
      • Gość: gość 2 Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 18:07
        No właśnie wolą być anonimowi. Ta tym forum jest jeden taki co występuje pod kilkoma postaciami. To jakiś" kumbaka". Ten to dopiero opluwa i to kogo. Tych społeczników w ogródkach działkowych. Poczytajcie sobie co on wypisuje w dość już obszernym wątku pt.
        "Gangi w ogródkach działkowych Podzamcze". Co o tym myślicie? A jak to zrobić, żeby przestał zaśmiecać to forum?
        • Gość: koń Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 19:47
          Społecznicy hahahaha, Kondracki działacz PZD pracuje na pół etatu i zarabia osiem i pół tysiąca zł. Społecznicy, hahahaha trzymają się stołków, które piastują dożywotnio.
          Nie ma takiej opcji aby komuś zabronić przedstawiania swoich opinii, ale jest wyjście, proszę nie czytać tego wątku i po sprawie.
          Hejka
          • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 20:20
            No i już się zaczyna jakieś opluwanie. A co mnie to obchodzi ile ktoś zarabia. Ja nikomu nie zazdroszczę i nie opluwam że ktoś ma więcej jak ja. Jako podatnik też dokładam swoje pieniądze na różnych choćby miejskich notabli i co mam ich opluwać? Dokładam też innym mniej znaczącym np. radnym na diety za to,że są bezradni i w mieście jest jak jest, posłom co piją i na obradach ich nie ma, za głupie ustawy nierzadko uchwalane, które nam wszystkim nieźle w d... dają i nawet po kieszeniach.
            Takie jest życie a z niego trzeba brać tylko to co dobre i cieszyć się. Ja tak myślę i chociaż wiem, że nie jest tak jak nam obiecują ale się nie frustruję.
        • Gość: smiech Re: "chore" forum IP: 94.254.160.* 29.10.10, 19:52
          nie badzcie smieszni...na forum moze sie wypowiedziec kazdy i wyrazic swoje zdanie...moim zdaniem frustracja ludzi z czegos wynika i niech ktos zaprzeczy ze sytuacja w miescie jest chora i patologiczna, ze wladza nie robi niemal nic aby bylo lepiej...czekam az ktos z czystym sumieniem zaprzeczy...ja niestety nie moge uwazam ze "szychy" to banda jelopow ktorzy dbaja tylko o swoje tylki. i co teraz bedziecie psy na mnie wieszac za wolnosc slowa i umiejetnosc samodzielnego myslenia?
          • Gość: do alicji Re: "chore" forum IP: 46.112.8.* 29.10.10, 20:45
            Moze sie godzisz na to co jest o nie jestes sfrustrowana bo mimo tego ze Ci zabieraja z pensji to jakos wiazesz koniec z koncem...nie wszyscy tak maja...niestety...
            • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:03
              A gdzie tam wiążę koniec z końcem. Niejednokrotnie kombinuję jak koń pod górę a szczególnie w tych "nowych czasach". Mam tak jak w tej piosence "pcham te taczki, pcham i g.... z tego mam".
              Ale mam być z tego powodu frustratem i opluwać? Kogo? System, rządzących, posłów, banki, tych co mi media dostarczają i łupią za gaz, ciepło, wodę, prąd. Już dawno się połapać nie mogę o co w tych fakturach chodzi. Dostawcy mediów to spółki, a tam do brania dużej kasy jest cała kupa prezesów, rad nadzorczych itd. Oni z nas żyją jak lordy. Mogę jedynie mieć do siebie wyrzuty, że nie umiałam się w życiu ustawić. Naprawdę nie mam zamiaru nikogo opluwać ani naprawiać tego co jest, bo to walka z wiatrakami. Mam za to inne zainteresowania i zajęcia, które dają mi wiele zadowolenia. Jestem każdemu życzliwa i nawet pomogę i to mi daje jakąś tam na moją miarę przeciętnego człowieka satysfakcję.
              • Gość: Koń Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:25
                ALicjo, gdzie Ty widzisz opluwanie, podałem tylko informację o zarobkach pana prezesa, ponieważ stwierdzono, że chodzi tu o działalność społeczną i tylko tyle. Podawanie faktów, ujawnianie prawdy jest opluwaniem?
                Alicjo twierdzisz, że jesteś życzliwa, ale jest chyba inaczej, doszukujesz się podtekstu, którego tu nie ma. Kombinuj dalej.
                Hejka
                • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:50
                  Muszę powtórzyć wpis, bo na coś tam kliknęłam i go diabli wzięli.
                  Niby tak, podałeś tylko informację. Tylko po co tak ironicznie i wychodzi to tak na pograniczu z opluwaniem. Niech sobie ma ten jakiś Kordacki ile ma, bo piszesz, że na pół etatu pracuje. W tej "Warsiawce" to tak jest, że sprzątaczka w ministerstwie zarabia więcej niż porządnie wykształcony "wyrobnik" u nas na prowincji, czy nawet doskonale znający swoje rzemiosło urzędnik. No i co na to poradzisz?
                  • Gość: Koń Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 22:11
                    Alicjo nie niby i ironia nie ma nic wspólnego z opluwaniem. Kondracki prowadzi normalną działalność komercyjną, wskazane pół etatu nie wypełnia jego całej działalności "społecznej" ale to pominę, ponieważ Ciebie to nie interesuje. Kolejna tylko informacja jest taka, że podobną pensję ma następny działacz społeczny PZD, który urzęduje w Szczawnie Zdroju, proszę więc nie pisać o działaczach społecznych, ponieważ PZD faktycznie jest dla nich zakładem pracy.
                    Mnie również nie podnieca wysokość zarobków ale wkurza mnie to, że pieniądze te pochodzą od działkowców i wykorzystywane są przeciwko nim i druga sprawa, która mnie oburza to to, że pobierają wynagrodzenie a nie wykonują nałożonych obowiązków. Więcej o tym można poczytać na w/wym. wątku, który jest dla mnie interesujący.
                    Hejka
                    • Gość: do alicji Re: "chore" forum IP: 46.112.8.* 29.10.10, 22:22
                      Alicjo bez obrazy ale wkurza mnie jak ktos ciagle powtarza "co na to poradzic" "trzeba sie z tym pogodzic" wladze wybieraja wyborcy...jesli nie idziesz na wybory bo mowisz "i tak to nic nie zmieni" to dajesz poparcie dla gorszej dla Ciebie opcji...uwazam ze takie biadolenie a nawet obsmarowywanie urzedasow moze dac im do myslenia choc troche...moze nie papraja sie w forum ale teraz przed wyborami opinia publiczna obchodzi ich szczegolnie...a jak dla mnie wazne jest to ze prezes czegos co jeszcze nie zostalo wybudowane od okolo pol roku zarabia 15 tys a ja nie moge pracy znalezc za 800 zl...chodzilam do szkoly utrzymujac te instytucje panstwowe i dajac im racje bytu a teraz pracy nie mam a urzedasy dzieki takim potulnym maja jak u Pana Boga za piecem...
                    • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 29.10.10, 22:43
                      Nie wiele z tego rozumię i dlatego nie będę się w szczegóły wdawała. To co piszesz o tych działaczach jest może prawdą. Jednak widocznie tak jest wszędzie w tych stowarzyszeniach. Jak nie pracują w nich na pół etatu, to inaczej zarabiają. Startują w różnych konkursach i realizują programy, które mają służyć zbiorowym potrzebom mieszkańców i gminy, powiaty a nawet wojewodowie dają im na te programy środki, czyli publiczne pieniądze. I na co wychodzi? A no na to, że znowu nasze podatki są źródłem utrzymania społeczników działających w tych stowarzyszeniach. A pożytek z tego dla mieszkańców jakiś tam jest. I tak jest chyba w ogródkach działkowych. Niech sobie mają, chyba coś robią żeby te ogródki jakoś się trzymały, bo chyba ludzie chcą mieć ogródki. A jak chcą to muszą jakieś pieniądze płacić. To chyba normalne. Dzisiaj nie ma nic za darmo. Za darmo to było kiedyś i się skończyło. Tylko się niepotrzebnie na tym forum właśnie opluwają. Te swoje pretensje niech przeniosą na ogródki, to może się jakoś porozumieją.
                      Dobrej nocy.
    • lekarzspecjalista Re: "chore" forum 29.10.10, 23:46
      Jest to w duzej mierze prawda.
      Albo frustraci albo kryptoreklama lub reklama polityczna.
      Praktycznie brak informacji i polemik.
      Szczerze mówiąc: jest tu tylko kilku uzytkowników, którzy pod róznymi pseudonimami polemizuja sami ze sobą i podtrzymuja wątki.
      Tak jak w tym przypadku.
      • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 30.10.10, 00:05
        Nie wiem jakiej jesteś specjalności, ale daj lekarską odpowiedź. Czy ci frustraci i opluwacze to mają jakieś dolegliwości na zdrowiu, czy są zrzędami. Ja nie rozumię skąd u nich tyle uprzedzeń do innych, szczególnie do tych, którzy nie podzielają ich ględzenia i przyczepiania się o byle co. O co tak naprawdę tym opluwającym frustratom chodzi?
        • Gość: @ Re: "chore" forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 00:46
          Musisz poczekać na odpowiedź tego gościa do czasu, aż skonsultuje się ze swoim psychiatrą.
        • lekarzspecjalista Re: "chore" forum 30.10.10, 00:53
          Według mnie mają potrzebę podniesienia swojej wartości.
          Realizują ją w sposob, który im przynosi satysfakcję. Nie wymaga to zbytniej odwagi, ale forumowicze są przekonani, że pokonują jakąs barierę publikując w wątkach.
          Ba, nawet myślą, że działają na szerszym polu: apelują, namawiają, przestrzegają, radzą, wyrażaja oburzenie...
          Zaspokajają swoje potrzeby.
          "I tyle w temacie"
          • Gość: T.. Re: "chore" forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 02:33
            Oczywiście mamy tu również do czynienia z osobnikami o klasycznych objawach zespołu Delbrücka charakteryzującego się skłonnością do mitomanii, polegającej na przypisywaniu sobie nienależnych tytułów naukowych typu: "Profesora" czy "Lekarzspecjalista".
            Zdarza się, że tego rodzaju pacjenci na pytanie : jak znaleźli się w szpitalu - odpowiadają ; że spadli z samolotu.
            • Gość: alicja Re: "chore" forum IP: *.chello.pl 30.10.10, 12:41
              Rzeczywiście, nawet tu nie pozwolą normalnie podyskutować. Im sie chyba wydaje, że w tym forum to się znaleźli dlatego, że tu zawsze byli. No i nie dadzą szans żadnego sensownego porozmawiania. No to cześć tym mitomanom, nie wtryniajcie sie do nas z głupimi dowcipami.
            • Gość: TSC Re: "chore" forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 12:56
              Ja np. też mam zajoba, a polega on na tym, że klikam raz spod neostrady, a innym razem spod Dialogu. A wtedy jakiś inny TSC zaczyna się burzyć i najczęściej plecie coś o kupach. To dopiero jest choroba.
            • lekarzspecjalista Re: "chore" forum 30.10.10, 16:37
              No tak, coś Ci świta i wydaje się oczywiste - a oczywistym nie jest.
              Zwłaszcza razi mnie nieuprawnione wypowiadanie się (na szczęscie przez niektórych tylko uczestników) na temat zdrowia i bezzasadne przypisywanie adwersarzom jednostek chorobowych.
              Jak wyraźnie widać: żaden lekarz mam nadzieję, że w/w także nim nie jest) nie stawia rozpoznań ani nie przywołuje ich jako argument oersonalny w dyskusji publicznej. Byłby to dowód zwykłej głupoty.
              To jest jeden z przykładów na niedobór fachowców w dyskusjach. Niestety.
              A przecież można się zarejestrować i odpowiedzialnie wypowiadać.

• Gość: // Re: "chore" forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.10, 13:42
      kazde forum jest chore
      • Gość: NIKT nieprawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.10, 15:40
        polecam forum o winie :l)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka