Gość: ex-wałbrzyszanka IP: 83.232.177.* 24.11.10, 02:19 Mam pytanie do wszystkich, którzy tę tv odbierają: czy to się da jeszcze oglądać? bo przed chwilą weszłam na ich stronę i widzę, że prawie nikt tam nie pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: TV Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 06:41 ..o tej porze ? Ludzie spią. W telewizji też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: TV Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 19:56 Oni tam śpią całą dobę 7 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalcia Re: TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:47 ja oglądam,cenię ich za to że są raczej obiektywni, i nie ma słodzenia prezydentowi i innym preziom. "dziennikarka" nowak co zamiast czytać, mlaska , tworzy nowe słowa i pojęcia - do wymiany i byli by cacy. Bo tak to nie rozumiem 80% tego co jest tam czytane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: TV Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 21:59 ..ex Walbrzyszanka pisze o 2.19 w nocy i oczekuje ze tam ktoś pracuje ??? o co Ci Kobieto biega ? o 2 w nocy to tylko "landrynki różowe na zywo są " chciałaś zadzwonic i ze swoich problemów sie na żywo zwierzyc czy co ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-wałbrzyszanka Re: TV Wałbrzych IP: 83.232.177.* 25.11.10, 03:24 Może niekoniecznie żyjemy w tych samych strefach czasowych :) A nie chodziło mi o to, czy ktoś tam pracuje w tej chwili, ale że lista dziennikarzy jest baaardzo uboga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś