Gość: chora IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 20:14 gdzie zrobię w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haba.baba Re: usg serca 11.02.11, 22:01 piaskowa góra -centrum kardiologi ul pietnastolecia(dawny komisariat)-płatne chyba 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: usg serca IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 20:21 Dziekuję. Dzwoniłam. Kosztuje 120 złotych. Jakie to wszystko drogie. Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: usg serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 20:52 Robiłam w tym tygodniu na Szmidta , nr bodajże 15A, i płaciłam taniej. Za USG serca, tarczycy, jamy brzusznej i przepływ żył dogłowowych zapłaciłam razem 300,-. Najdroższe z badań kosztowało 100,-, ale płaciłam razem i nie potrafię teraz powiedzieć co było po ile, zadzwoń i się dowiedz, nr tel. znajdziesz bez trudu na necie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: usg serca 19.02.11, 13:25 jeśli chodzi o badanie żył to na szmita nie polecam bo faktycznie jest taniej ,ale nie jest tak dokładne jak zrobione w przychodni na piaskowej jest całkowite,to jak się płaci to już lepiej mieć zrobione całkowite,mają lepszą aparaturę,a na szmita z aparatem przyjeżdza raz w tygodniu,a to badanie jest nie refundowane tak że warto się nad tym zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: usg serca IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 22:06 można zrobić np. w przychodni na Piaskowej. Odpowiedz Link Zgłoś