Gość: Ania IP: *.sattom.pl 06.03.11, 11:52 Witam. Kto byłby w stanie zrobić mi taką klatkę jak ta na zdjęciu? Chętnie zlecę wykonanie. Pozdrawiam serdecznie! Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqłka Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:12 Ja zrobię, za jedyne 5 stów. Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:17 To jest własnie typowy przykład wałbrzyskiego bezrobotnego zrobi coś oczywiście byle jak ale za to dwa razy drożej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 12:49 > To jest własnie typowy przykład wałbrzyskiego bezrobotnego zrobi coś oczywiście > byle jak ale za to dwa razy drożej A skąd, żałosny człowieczku wiesz, że jestem bezrobotny i że zrobię to byle jak??? Po sobie oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 14:31 Aniu, czy nie możesz zamówić sobie tego na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 09:51 może znajdzie się jakiś majsterkowicz, wgląda to jak karmik dla ptaków Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Kto mi zrobi takie coś? 07.03.11, 15:31 No właśnie tyle przemądrzałych osób,niech ktoś się podejmie nawet za taką cenę-jestem pewna że nie będzie chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.41.125.230.sub.mbb.three.co.uk 07.03.11, 15:50 Aniu, Dziewczę Drogie... Żebym był bliżej, to już byśmy wybierali i kupowali siatkę w którymś markecie budowlanym, ewentualnie w którejś z hurtowni. Do tego jakieś drewno i klatka byłaby gotowa wkrótce... Ale wraz z całą forumową społecznością ciągle nie tracimy nadziei, iż znajdzie się śmiałek, który takiego zadania się podejmie i wykona je tak, abyś mogła później wygłaszać poematy na jego chwałę... Pamiętacie to hasło: "Polak potrafi" ? No... Panowie... Jutro taki znaczący dzień... Może Ania dostanie od któregoś z Was taki prezent? Ania poda wymiar jaki Ją interesuje :), a któryś z Was sprawi, iż jej marzenia staną się rzeczywistością... Aniu... Czekamy na jakąś wiadomość, jak się sprawy potoczyły... Pozdrawiam, gringo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma do gringo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 16:39 Witam kolegę po dłuższej mej nieobecności.Niestety,nie było tam neta.Ale już jestem i zabieram się do psucia krwi moim przeciwnikom,a mam ich bardzo wielu. Widzę,że jesteś marzycielem.Kto coś takiego zrobi dla Ani i to tylko za koszta materiału,czyli bezpłatnie?Ja niestety jestem babą i nie mam odpowiednich narzędzi do tego typu majsterkowania.Zrobiła bym bardzo chętnie. No, zaczekamy,może jednak się doczekamy,że Ania dostanie ten prezent-choćby na Dzień Kobiet? Jakby co,to Aniu daj nam znać na forum o obrocie sprawy. Pozdrawiam wszystkich chętnych do zrealizowania planów Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: do gringo 07.03.11, 19:30 polecam książki które wydał Adam Słodowy-"Zrób to sam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: do gringo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 21:01 Aniu, a tak z ciekawości hodowcy- jakie masz patszki:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do gringo IP: *.sattom.pl 08.03.11, 19:55 Aleksandrettę obrożną. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 20:03 taa, ktos poswieca za darmo swoj wlasny czas i prace dla kogos obcego z forum a to ci dopiero :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 20:06 Tak na powaznie to pisz do goscia, niech wysle Ci to kurierem, nie jest z pewnoscia ciezsze niz 30kg, zaplacisz z 30zl. Watpie, zeby ktos Ci to zrobil taniej z materialami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 20:23 ojoj, dla aleksy to na raz do zabawy, ona to załatwi raz dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto mi zrobi takie coś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 10:17 Aniu, spotkajmy się na kawę, co Ty na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś