Gość: Tytus IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 20:26 wiecie coś o tym? ponoć Kruczkowski do 20 kwietnia odejdzie z ratusza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:43 do 12 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 07:03 Czyli już odszedł? Jakoś tak cichutko na ten temat. A myślałem, że jak odejdzie to mieszkańcy fetę jakąś dla uczczenia tej radosnej chwili zorganizują;)....Ech, marzyciele;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.11, 08:20 Wiem jedno nawet gdyby odszedl i przyjdzie nowe to nie liczcie na cud bo jego nie bedzie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Jest bez honoru i ambicji... IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 08:54 ...dlatego nie ustąpi. W płaczliwym oświadczeniu manipuluje tym , że ma status pokrzywdzonego w postępowaniu prokuratorskim. Ale nie dodaje, że nie w tym , prowadzonym w Prokuraturze Okręgowej w Świdnicy, w którym już postawiono zarzuty Stefanosowi i "mężusiowi Monisi". Złożył zawiadomienie w Prokuraturze Rejonowej Wałbrzychu NA DZIENNIKARZY, że nakłaniali do składania fałszywych zeznań, i to w tym postępowaniu przyznano mu status pokrzywdzonego. MANIPULANT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny inwestor Re: Jest bez honoru i ambicji... IP: *.centertel.pl 15.04.11, 09:53 Jak Kruczkowski odejdzie to kupię litra wódy i słój ogórków a potem upiję się w sztok z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Jest bez honoru i ambicji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 10:21 Witaj w klubie. U mnie stoi już litr na tą okoliczność a ogórki się kiszą! Odpowiedz Link Zgłoś
edi_wch Re: Prezydent ustąpi???? 15.04.11, 14:45 Gość portalu: gość napisał(a): > Czyli już odszedł? Jakoś tak cichutko na ten temat. A myślałem, że jak odejdzie > to mieszkańcy fetę jakąś dla uczczenia tej radosnej chwili zorganizują Ano organizują. Wielkie sprzątanie miasta 16 kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodafoka Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 10:53 niestety muszę rozwiać Wasze nadzieje klinicznie dowiedziono, że autoamputacja raz przyszytego koryta jest fizycznie niemożliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 11:24 Z ryjem w korycie czy z ryjem w kagańcu, mobrukowy smród zawsze zostanie przy nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no dobra... Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.11, 13:03 ... nawet jeśli, kto kto za niego? Dziki? Lekarz z Lońkiem i Żoną? To dopiero będą jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Oz Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.11, 13:08 Dodaj do tego Bezrobotnego Pisiora, z problemami aa, może nie będzie tak źle, ma doświadczenie w cudzołożeniu to i Lonka połechta z Alicja jak taka potrzeba zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 13:08 Tylko Dziki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.11, 15:29 Dobrze "no dobra" napisal kto inny jaka inna alternatywa ja tez takiej nie mam.Tak na dobra sprawe to wszyscy powinni isc do wymiany i zastapic ich zupelnie nowe nie skazone niczym osoby,ale sami wiecie,ze to nie jest realne.Radni na ktorych glosowalismy co zrobili na poczatek dorzucili sobie do portfela to nie o dobro miasto chodzi o nas mieszkancow tylko walka jest o siebie,stolek i kase i taka jest prawda.Ja juz udzialu w glosowaniu gdyby takie bylo nie wezme ja juz wybieralem i zawiodlem sie nie po raz kolejny wiec nastepnym razem nie mama zamiaru czuc to samo.Musze sam dbac o siebie,moja rodzine bo czy ten czy tamten bedzie u wladzy do mojego portfela nie wlozy zlamanego grosika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 13:05 syska.salon24.pl/ www.tvn24.pl/12690,1698601,0,1,wyborczy-glos-wart-buraka,wiadomosc.html Kruczkowski nie ma szans z Lubińskim w razie powtórzenia wyborów...dlatego najprawdopodobniej odejdzie i wystawią Szełemeja na kandydata.Kombinują jak tu się utrzymać przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 13:13 Szełemiej. Przynajmniej hospicjum dalej będzie dobrze prosperowało. Przyda się dla zdychających Wałbrzyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 13:53 Dzisiaj w wydaniu Gazety Wroclawskiej jest artykul,ze w poniedzialek sesja specjalna opozycyjni radni chca glosowac nad obnizka pensji Prezydenta o 1200 zl tyle wynosi zarobek jednego doreczyciela.Tylko pytam tych opozycyjnych radnych dlaczego nie zaczniecie od siebie i nie zwrocicie tego co sobie przyznalisice na poczatku roku byly by pewnie co najmniej dwie pensje dla doreczycieli. Zgadzam sie obnizajcie pensje Prezydentowi,ale uwazam,ze najpierw trzeba dac przyklad i zaczac od siebie,a tu jakos cisza pomimo,ze ten temat juz byl poruszany wielokrotnie.Sprawa przyjecia Pana Mielczarka w sytuacji gdzie 50 osob ma pojsc na bruk tez oczywiscie budzi wstret jak mozna zatrudniac jednego ,a innych szczczegolnie tych co tak malo zarabiali zwalniac i pewnie tez dostal pozadna pensyjke.Sami widzicie potrzebne sa zmiany,ale wszystkich bo opozycyjnch radnych sola w oku jest tylko Prezydent o sobie i swoich pieniazkach nie mowia nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 14:34 ale to przecież radni powiatowi ponieśli sobie dietę! nie rajcy miejscy, w których uderzasz... nie, żebym ich bronił... daleki jest od tego... ale trzeba odróżniać fakty i sprawiedliwie oceniać rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas nieKrukowy Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 21:38 A ja wiem na pewno, że nie ustąpi. I dobrze, jeszcze by brakowało, żeby Lonio z Żoną rządzili w Wałbrzychu. To by był dopiero obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 22:48 A ja wiem na pewno, że obciachem dla tego miasta są tybylcze mutanty, dupowłazy i wycieruchy administracyjne takie jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędas nieKrukowy Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 12:57 Nie trafiłeś partyzancie. Nie mam interesu w bronieniu Kruka, ani żadnego innego wynalazka. Przejmuje mnie tylko trwoga na myśl o tym, że miasto mogliby przejąć Lekarz, Loniek, Żona czy Nowak. Przecież oni - no może poza Lekarzem - w ogóle powinni mieć zakaz występowania w przestrzeni publicznej. Właśnie z powodu obciachowości: nieobycia, ignorancji, zacietrzewienia, parcia na władzę itd., itd. To już ten Kruk - choć tak beznadziejny - lepszy, bo przynajmniej lepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 13:37 Ależ takie masz władze wszystkich szczebli od co najmniej 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.11, 22:46 Radni powiatu podwyższyli sobie pensje na początku grudnia - radni miasta nie! Jak ty chłopie nie odróżniasz rady powiatu od miasta, to powtórka z wyborów nic dla ciebie nie znaczy. A ja uważam, że należy iść w jak największej ilości i głosować na tych którzy nie byli radnymi(ale wcześniej coś się o nich dowiedzieć-jakimi są ludźmi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 15:48 Mówiono,że będzie tani Urząd. Wczoraj widziałem na BIP nową strukturę organizacyjną. Naliczyłem 48 kierowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.range86-184.btcentralplus.com 17.04.11, 21:10 No ale Prezydent ustapi czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Prezydent ustąpi???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 21:51 Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś