Dodaj do ulubionych

Wałbrzyski czat

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 16:14
Wiecie że Wałbrzych ma swój czat. Można popisać z ludźmi na każdy temat i w ogóle, jest tam po prostu fajnie.

czat.wp.pl/i,22983,chat.html
Obserwuj wątek
    • Gość: telesfor Re: Wałbrzyski czat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 20:25
      ależ ty bystry...jak kupa w przeręblu. na wp jest zgraja większych oszołomów niż na tym forum.
      • Gość: Czatus Re: Wałbrzyski czat IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 20:42
        A ja byłem i mi się podoba i nie tylko są ludzie z Wałbrzycha na Wałbrzyskim czacie
    • Gość: koksu Re: Wałbrzyski czat IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 21:23
      a czy są tam świdnickie pedały?
      • Gość: Czatowianka Re: Wałbrzyski czat IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 21:35
        Są też tam, robią show na czacie, teraz trochę się uspokoili, ale wchodzą tam też ludzie z Głogowa, Wrocławia, Warszawy i niestety Świdnica też jest :P
        • Gość: ello Re: Wałbrzyski czat IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 22:05
          Świdnica rządzi.
          Wałbrzych do piachu.
          • Gość: telewidz Re: Wałbrzyski czat IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.12, 00:10
            Ta tylko świdnica nie ma czatu a my mamy :P ale tak serio to fajnie na tym czacie.
            • Gość: olala Re: Wałbrzyski czat IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 16:00
              świdnica nic nie ma, ani forum ani czatu
              żenua
              i dlatego tak śmierdzi tą świdnicą w Wałbrzychu
    • Gość: wwww Re: Wałbrzyski czat IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.12, 15:35
      Najlepiej wieczorami jest :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka