Dodaj do ulubionych

Walbrzych typuje

IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 16:08
Możemy w najbliższych dniach typować w formie zabawy :)
Zobaczymy kto obstawia najlepiej Euro w Wałbrzychu
Słyszałem ze ktoś w Wałbrzychu postawił 120 tys zł na wygrana Polaków ... masakra

Moje typy na dziś :

Polska-Grecja - 2

Czechy-Rosja - 2

Jak Polska wygra , będę uradowany i urośnie mi kaktus na ręce :)
Obserwuj wątek
    • Gość: prorok Re: Walbrzych typuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 21:48
      Myślę, że Polska zremisuje z Grecją 1:1. Na pewno gola strzeli Lewandowski. Nieco mętna wizja przesłania mi nazwisko Greka, który uzyska wyrównanie. Będzie trochę dramaturgii, a polska drużyna będzie miała dwóch bohaterów. W poniedziałek wzrośnie akcyza na tytoń. Piszę to o godzinie 15:45 ale nie wiem, kiedy ta informacja się pojawi na forum, bo mam tu straszne lagi.
      • Gość: do proroka Re: Walbrzych typuje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.12, 21:58
        lubię to! :P
        • Gość: prorok Re: Walbrzych typuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 22:04
          Jestem najlepszy. Zwróć uwagę, że napisałem odpowiedź 23 minuty przed pojawieniem się pytania :)
          • Gość: prorok Re: Walbrzych typuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 22:32
            Rosja - Czechy 4:1 będzie ...
          • Gość: :) Re: Walbrzych typuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.12, 10:12
            Jak w niku
            • Gość: Janusz Re: Walbrzych typuje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.12, 11:39
              Ciekawy będzie wynik meczu Grecja - Czechy o godzinie 18 a my gramy o 20,30.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka