Gość: ;) IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 10:47 Na otzreźwienie biznes.onet.pl/beda-masowo-zamykac-szkoly,18553,5200923,1,prasa-detal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnk Re: Coś dla obrońców szkół IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.12, 11:08 no to piaskowa góro i podzamcze szykujcie się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czuma Re: Coś dla durnia IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 11:09 Przydupasie partyjny, takie było zamierzenie twojej partii. Co cię bawi ? Myślisz, że zawsze będziesz przy korytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wont z polityką Re: Coś dla durnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 11:47 Przy korytku to są P Rosiaki a żeby mieć lepszy dostęp do korytka chcieli referendum i wygryźć innych a się nie udało. Pani Rosiak chciała by aby w Wałbrzychu pomalować wszystko na szaro na środku rynku postawić snopek siana zlikwidować muzea, teatry, imprezy, i przeznaczyć na szkołę 31, na wrocławskiej zamiast witacza postawiła by Nowka z nocnikiem, taka jest wizja tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Coś dla durnia IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.12, 12:00 pani Rosiak potrafi powiedzieć co myśli a niektórzy radni przyglądając się ich pracy można by wywnioskować ze nawet chyba mówić nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Re: Coś dla durnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 20:40 Gość portalu: mnk napisał(a): > pani Rosiak potrafi powiedzieć co myśli Ale jest to biegunka słów przy obstrukcji myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Coś dla durnia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 12:42 Teatr z tego co pamietam to sw Tomasz chcial zamykac. Te twoje imprezy to zwykle wiejskie festyny, zamiast witacza faktycznie az sie prosi o sanitariaty, tak samo jak w centrum a oprocz nich o przystanek PKS i inne luksusy. Nie kazdy jak ty wychowal sie z wychodkiem. Taka masz opozycje buraku jaka wladze, wiec won chamie a swoje wonty wsadz sobie w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Coś dla durnia IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 13:07 Jedno jest pewne, nie chodziłem na wybory, bo latało mi to koło du.py. Ale teraz jak czytam tego durnia, klakiera przetrąconego, to Bóg mi świadkiem jeżeli Rosiaki nie skumają się z Palikotami to mają mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rebel Yell do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 13:11 My już cie znamy buraku i na ciebie nie zwracamy uwagi , a festyny są wiejskie ,bo jak ty się na nich pojawiasz to wtedy wieje od ciebie wiochą, w domu też masz pewnie na środku pokoju snopek siana i szare ściany i to nie oznacza że musimy mieć tak w mieście jak ty masz w domu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 20:05 Wy towarzyszu nawet w d... nie mozecie mnie pocalowac. Siano cieciu uklada sie w stogi a w snopki wiaze zboza. Czy wy naprawde nic nie wiecie? Od klaskania reszta szarych komorek wam przepadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 21:54 > Siano cieciu uklada sie w stogi a w snopki wiaze zboza. Wieśniak wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś