Gość: kiks IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.05, 09:33 Co sądzicie o złamanej obietnicy SLD przedterminowych wyborów parlamentarnych na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidek Re: Złamane obietnice SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:42 Przecież to nie pierwszy raz łamią obietnice!!!!A GDZIE REALIZACJA PROGRAMU WYBORCZEGO!!!!!Obiecuje się wszystko,byle dostać się do koryta!!A potem-TERAZ KOCHANI WYBORCY NA CZTERY LATA MAMY WAS GŁĘBOKO W D...E!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof88 Re: Złamane obietnice SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.05, 13:50 Jakos nie jestem zdziwiony. Prawdziwe zakłamani obywatele. Częśc Polaków poparło ich - to niech teraz pluja sobie w twarz i niech nigdy nie popełnaija błedu głosowania na SLD w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość! Re: Złamane obietnice SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:51 SLD-to typowi koryciarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura57 Re: Złamane obietnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:08 A ja obiecałem sobie, że "od jutra nie piję". Ba, obietnicę powyższą napisałem na kartce i powiesiłem nad łóżkiem. Budzę się z rana i szczęśliwy rozpoczynam nowy dzień. Jak to dobrze, że dopiero od jutra. Która z partii czegokolwiek dotrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Złamane obietnice SLD 02.02.05, 11:41 To teraz (zreszta nie tylko teraz ale to jest oczywiste) wstydzcie sie wyborcy lewakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Złamane obietnice SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.05, 13:16 A MYŚLAŁEM KOZA ,ŻE TO tWOI IDOLE Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Złamane obietnice SLD 02.02.05, 16:06 a na jakiej podstawie, jesli wolno?? Slowo "myslalem" uzyte w twym poscie to chyba naduzycie! Odpowiedz Link Zgłoś