Dodaj do ulubionych

Bukina v-prezydentem

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 08:15
Zasłyszane, mam nadzieje, że to tylko plotka
trzech vicków z PIS to za dużo ale może chodzi o zobowiązania
a może Piotr Wielki traci poparcie PO.
Obserwuj wątek
    • Gość: platformers DZIEKUJEMY HALINKO I KRYSTIANIE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 08:21
      Tu karty rozdaje Platforma
      dzieki Halinie i Krystianowi, którzy nam pomagają!!!! No bo jak nie skoro
      rozwalaja partie PiS od środka, jedynego poważnego przeciwnika Platformy.
      SZCZERE PODZIĘKOWANIA
    • Gość: Marta Re: Bukina v-prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 08:27
      Ja też mam nadzieję,że to plotka.Boże to byłaby tragedia dla Wałbrzycha.
      • Gość: zyga Re: Bukina v-prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 08:42
        To bardzo proste...Piotruś dba o swoją stabilność i brak konkurenta ze strony
        PiS w najbliższych wyborach samorządowych. Stąd Bukina i Pankanin W pIs-ie.
        Mają mu chronić tyły dymiąc w PiS-ie i dołując ewentualnych rywali.
    • ledwozipie Re: Bukina v-prezydentem 29.09.05, 08:52
      Nie znam osobiście Bukiny, znam tylko jego dokonania jako wielkiego śledczego.
      Dzięki jego pracy kilka ciekawych grzechów poprzedniej władzy ujrzało światło
      dzienne. Zdaje się, że w poprzedniej kadencji to właśnie m.in. dzięki niemu
      wypłynęła sprawa dzierżawy zamku Książ niejakiej Jenifer.
      Myślę jednak ze Krystian Bukina nie będzie prezydentem. Naruszyłoby to układ
      koalicyjny OPS-u, raczej typuje na to stanowisko kogoś z platformy, lub z klubu
      prawicy (w końcu jakoś trzeba ich przekonać aby nie strzelali w Rumuńskiego
      Księcia). Pozdrawiam
      • Gość: detektyw Re: Bukina v-prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 10:28
        a o jego zabawie w prywatną pocztę PiS'u też coś wiesz ?
      • milek25 Re: Bukina v-prezydentem 29.09.05, 10:32
        popytaj o jego dokonania w Radzie Nadzorczej Zamku Książ

pozdrawiam
        • Gość: zeta Re: Bukina v-prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.05, 12:48
          A czy wiecie że Bukina nie jest już dyrektorem kancelarii prezydenta. Dostał
          dymisję pod nieobecność Pankanin. Teraz jest starszym specjalistą czy coś w tym
          rodzaju. Podobno szykuje się na dyrektora biura poselsskiego Romana
          • Gość: fil Re: Bukina v-prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.05, 08:52
            Nikt nie mówił, że Giovanni jest mądry ale chyba nie jest taki głupi żeby
            zatrudnić Bukinę. On już był dyrektorem biura poselskiego i wyleciał z hukiem.
            Nie mam pojęcia do czego on się nadaje, chyba tylko do mieszania!
            • Gość: AntyG Re: Bukina v-prezydentem IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.10.05, 21:32
              Piotr Wielki i otacza się miernotami, Bukina tego najlepszym przykładem
              • Gość: devilshe Re: Bukina v-prezydentem IP: 80.51.231.* 07.10.05, 07:35
                Chyba pracujesz dla niego - skoro wiesz, że otacza sie miernotami.
                • Gość: hook Lubiński prezydentem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 07:52
                  dla kogo Piotra czy Bukiny? wyrażaj się jaśniej
                  nie trzeba dla nich pracować, żeby ich ocenić
                  Bukina to miernota koronowana!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka