Gość: ssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:45 Czy ktoś słyszął o filmie z doda i radkiem w roli głównej jakies tam igraszki (film prywatny ) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 11:10 O to widze, ze zmienili taktyke juz przestali sie upodabniac do Bechamow tylko Pameli i Tommy Lee Jonsa jak za dawnych czasow krecili prywatne filmy m.in. na jachcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Miodek Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 11:28 Gość portalu: feniks napisał(a): > O to widze,ze zmienili taktyke juz przestali sie upodabniac do Bechamow tylko > Pameli i Tommy Lee Jonsa Pomijam już błędy w pisowni, ale na pewno nie był to Tommy Lee JONES :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 15:42 A gdzie Ty tu widzisz bledy w pisowni parodio Miodka? To, ze od wielu lat na forach internetowych nie pisze polskich znakow wcale nie znaczy, ze pisze tak na codzien. Jesli chcesz sie czegos czepic to wymysl cos z sensem, a nie jakies smieszne wypociny, nie majace zadnego kontekstu do tematu. Skoro uwazasz, ze Pamelka swojego czasu nie szalala z Tomim na jachcie, to oswiec mnie i podaj prawidlowa osobe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Miodek Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 16:23 Gość portalu: feniks napisał(a): > A gdzie Ty tu widzisz bledy w pisowni parodio Miodka? "upodabniac do Bechamow", "Tommy Lee Jonsa". > Skoro uwazasz, ze Pamelka swojego czasu nie szalala z Tomim na jachcie, to > oswiec mnie i podaj prawidlowa osobe:) Tommy Lee - perkusista. Ten, którego Ty wymieniłeś to aktor :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Doda i radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:46 niema co sie spierac o pisownie wszyscy juz widzieli ten film, a z doda chetnie bum jakis zobaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 09:15 Coz "Miodek" ma to do siebie, ze jest upierdliwy i nie wnosi nic nowego do tematu. Wydaje mi sie, ze wiekszosc Polakow ma to do siebie, ze obwiniaja innych, wytykuja bledy, gledza pierdoly, a nic nowego nie robia, zeby podniesc swoj poziom intelektualny. Banda marud i tyle. A tak abstrachujac od tego co wyzej napisalem ciekaw jestem co nowego wymysli Doda, zeby byc na topie, bo wiadomo, ze im wiecej skandalikow tym bardziej czlowiek popularny sie u nas robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Miodek Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 18:23 Gość portalu: feniks napisał(a): > ...wytykuja bledy ... wytykają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Doda i radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:03 o wy ... medrcy ... poabstraChujcie jeszcze, za maly zgrzyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Doda i radek IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 02.11.05, 15:42 nie wiem nic o filmie to znaczy wiem że oni sami maja wiele filmów ze sobą w roli głównej...a wy wreszcze przestancie najerzdzać na dode i radka zazdroscicie im i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: Doda i radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:12 zazdroszcze dodzie że jest taką pustą pochwą i radkowi że jest zniewieściałym pantoflem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.05, 08:49 A czego niby mamy im zazdroscic? Tego, ze staraja sie za wszelka cene szukac nowych skandalikow, zeby byc na topie? Jest wiele innych cwiercinteligentow, ktorzy o wiele sprawniej radza sobie w tej sferze, wiec jedynie co mozna zrobic to ponabijac sie troszke z tej pusciutkiej parki. Co z tego, ze doda ma niezly glos, skoro brak jej osobowosci i musi to nadrabiac cialem lub nowymi skandalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Doda i radek IP: 213.42.2.* 03.11.05, 10:49 Co do glosu to na podstawie ewentualnych teledyskow jest to trudne do oceny.Przy dzisiejszym sprzecie technicznym mozna bardzo wiele w tym kierunku zdzialac i poprawic.Zapewne slyszeliscie o wystepie Enrique w Warszawie niby na zywo:-)Co do reszty u Doby to juz wyglada lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.11.05, 09:00 Glos ma dobry, czego przykladem moglby byc chociazby wystep na zywo i zdobycie "slowika", jak rowniez dobra opinia od p. Elzbiety Zapendowskiej, ktora nie szczedzi sobie krytyki i zawsze mowi szczerze, az do bolu:) Jest inna blondi, ktora w teledyskach glos ma calkiem calkiem... renderowany, jednak w trakcie wystepu na zywo wszyscy wiedza jak wypadla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Doda i radek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.05, 10:45 Film niedawno obejrzalem. Krotki i smetny tak jak i ta cala parka:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś