Dodaj do ulubionych

Zimy... zimy chcę !

14.12.03, 11:07
Powoli zaczynam mieć dość tej pogody za oknem - ni to jesien, ni wiosna :((

Ja chcę zimy!!!! Mrozu, sniegu... Gdzie trzeba napisac, by takie marzenie
malutkie spełnić??

Pozdrawiam
Małgośka
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 12:21
      Dzisiaj padal deszcz ze sniegiem, takze juz widac jakis postep. Podobno od jutra ma byc gorzej (czyt. lepiej). Snieg, mroz i takie tam. Ale powiem Ci, ze nie Ty jedna czekasz. Dzisiaj mialem ochote pojechac na Lysa Gora, ale zadzwonilem do GOPR i lipa, nie ma w ogole sniegu. A gdzie napisac taka prosbe? Jezeli wierzysz w Sw Mikolaja to on bylby chyba odpowiednia osoba:)

Pozdrawiam
      • dethy Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 12:59
        Ja chce i nie chce zimy.Chce,bo ta cala szarzyzne za oknem pokryje piekny,bialy
        puch i pojdziemy na sanki.Nie chce,bo mam jeszcze letnie opony z aucie...:(Ale
        bardziej chce,bo najwyzej zmienie opony,albo przerzuce sie na sanki :)
        • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 16:39
          dethy napisała:

> Chce,bo ta cala szarzyzne za oknem pokryje piekny,bialy
          >
          > puch i pojdziemy na sanki.

Ah, marzenia, przy dzisiejszej deszczowej pogodzie. Ciekawe czy chociaż na świeta, bedzie zimno?
          • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 16:56
            Mam nadzieje, ze sie pogoda zreflektuje na czas i nasze wszsytkie zyczenia zaczynajace sie na ' I'm dreaming of a white Christmas... '. Moze jakis zbiorowy list do Sw Mikolaja wyslemy?? Wlasnie szukam adresu jakiegos do niego. Jak tylko znajde, to daje znac, w koncu zmiany pogody nie mozna robic w ostatniej chwili:)

Pozdrawiam
            • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 17:26
              olus_stad napisał:

> Mam nadzieje, ze sie pogoda zreflektuje na czas i nasze wszsytkie zyczenia zacz
              > ynajace sie na ' I'm dreaming of a white Christmas... '. Moze jakis zbiorowy li
              > st do Sw Mikolaja wyslemy?? Wlasnie szukam adresu jakiegos do niego. Jak tylko
              > znajde, to daje znac, w koncu zmiany pogody nie mozna robic w ostatniej chwili:
              > )
              >
              >
              > Pozdrawiam

Możemy nawet zadzwonic do Mikołaja:

www.pmk.posti.fi/santa/engl/mainoffice2.htm
              Najlepszy jest ten fragment: "Each year, Santa gets hundreds of thousands of letters from 150 countries all over the world. The children in Great Britain, Poland and Japan are the busiest writers." :)
              • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 17:35
                Mamy juz adres! To jak? Piszemy??

Pozdrawiam
                • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:08
                  olus_stad napisał:

> Mamy juz adres! To jak? Piszemy??
                  >
                  >
                  > Pozdrawiam

A nie jest na to trochę za późno, takie pisanie do św.Mikołaja ?
                  Ale piszemy tylko o śnieg, czy o coś więcej.
                  • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:11
                    O śniego to bez wątpienia. Moze jeszcze o opony zimowe dla Dethy pod
                    choinkę ;))
                    • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:17
                      swek1 napisał:

> O śniego to bez wątpienia. Moze jeszcze o opony zimowe dla Dethy pod
                      > choinkę ;))

No to piszemy, tylko kto pisze?
                      Moze jeszcze jedno zyczenie o wiecej forumowiczów:)może sam św.Mikołaj sie przyłączy?
                      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:24
                        W Wigilię to zostawiam kompa włączonego. Moze jakiś zwierzak wpisze się na
                        forum ;))
                        • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:29
                          swek1 napisał:

> W Wigilię to zostawiam kompa włączonego. Moze jakiś zwierzak wpisze się na
                          > forum ;))

Ciekawe co powie i czy pozytywnie czy negatywnie?:)
                          • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:32
                            Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy?
                            • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:36
                              swek1 napisał:

> Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy?

jak na razie to czeka na nas Jelenia Góra:)

A tak wracając do tematu, przed chwilą widziałem pogodę na jutro i ma być 0 st.C i ma padać śnieg, a we wtorek -2 st.C i znowu snieg... :))))
                              • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 19:39
                                servus_lca napisał:

> swek1 napisał:
                                >
                                > > Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy?
                                >
                                > jak na razie to czeka na nas Jelenia Góra:)
                                >
                                > A tak wracając do tematu, przed chwilą widziałem pogodę na jutro i ma być 0
                                st.
                                > C i ma padać śnieg, a we wtorek -2 st.C i znowu snieg... :))))
                                >

Widzieliście pogodę na święta? Z sanek będą nici chyba, że przykręcimy do nich
                                koła. Sylwester bedzie podobny :(((
                                • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:01
                                  Ooo nie musi być śnieg-choćby odrobinę! Co to za święta beż śniegu :(
                                  • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:14
                                    Pogoda nie świnia, może odmieni się ;)) Pozdrawiam.
                                    • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:21
                                      Jasne,nigdy nie można tracić nadziei :)

Pozdrawiam.
                                • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:25
                                  Jak to newsy z TVP to mozna jeszcze sie wstrzymac przed zaloba, lepiej na Polsacie zobaczyc pogode! Tam jest wiarygodnie i jezeli tylko Wam ten pajac od rymowanek nie przeszkadza, to bez placzu, jeszcze spadnie! Ja w to wierze i moge sie nawet zalozyc:)

Pozdrawiam
                                  • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:28
                                    Ja też wierzę, że spadnie. tylko dlaczego w górach? Pozdrawiam.
                                    • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:52
                                      swek1 napisał:

> Ja też wierzę, że spadnie. tylko dlaczego w górach? Pozdrawiam.

Ja tam prawie wcale nie oglądam pogody, tylko jak przez przypadek trafie na pogodę w TVN24. Najlepiej to wieczorem popatrzyć w niebo i wszystko wiadomo co jutro bedzie.
                                  • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:48
                                    Ehh ja biedna myślałam, że tylko ja "nie trawie" tego pana od rymowanek na
                                    Polsacie ;)
                                    • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:51
                                      W końcu z tego słynie. Ale ile można? A widzieliście tego gościa od pogody na
                                      3. Ten to dopiero jest talent. Pozdrawiam.
                                      • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:54
                                        Ten co sie tak strasznie podnieca i lazi przed ta kamera jak jakis nagrzany??
                                        • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:02
                                          Dokładnie, ja jak tego gościa zobaczyłem pierwszy raz to myślałem, że to jakiś
                                          program satyryczny lub że jest na gazie. To jest parodia prognozy pogody.
                                          Pozdrawiam.
                                          • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:05
                                            No ale drogi kolego TVP3 ma w obwodzie bardzo piekna pania prezenterke pogody!! Mysle, ze w zupelnosci wynagradza wariacje tego pana:))

Pozdrawiam
                                            • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:07
                                              Ooo nie widziałem, przez tego idola to zmieniłem kanał.Pozdrawiam.
                                              • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:40
                                                ??
                                                Przez Idola na Polsacie czy idola w postaci??
                                                • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:42
                                                  Oczywiście w postaci. Tego na polsacie..... szkoda słów.Pozdrawiam.
                                                  • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:53
                                                    Ja tez nie sledze akcji i nie wiem kto jest dobry, kto zly, kto ma odpasc i takie tam, ale dzisiejszy odcinek bardzo mi sie spodobal:)) Spiewal taki facet '99Luftbalons' i jeszcze taka dziewczyna Bregovicia. Oczywiscie jury w osobie pana Malenczuka to jakis kaprys natury, w ogole go nie strawilem. Poza tym pozytywne wrazenia mam:)

Pozrdawiam
                                                  • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 22:03
                                                    Ja tego nie oglądam. Nie mogę zrozumieć tego, że ludzie przychodzą po to, aby
                                                    ktoś ich obrażał za to, że chcieli się pokazać i sprawdzić. Dziwię się też
                                                    komisji, która uważa się za inteligętną. Ale oni za to biorą kasę, za to by
                                                    sobie kpić z ludzi. Pozdrawiam.
                                                  • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 22:20
                                                    Dal slawy. Niektorzy potrzebuja byc adorowanym i tyle. Slawa czy pieniadze? Ja bym wzial kase, oni slawe. Ot co:)
    • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 09:36
      Dziennik podladowy Enterprise, 15 grudzien 2003, godz 0932 nieZULU: pada snieg!!!
      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 10:35
        A ja dzisiaj rano zrobiłem parę bączków na zakrętach. Drogowcy lekko
        przyspali. Teraz widzę, że już piasek leży. Pozdrawiam.
      • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 15:44

Biało, biało ! na dworze :)
        • goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 15:50
          Ależ dziś była jazda... do pracy po lodowisku, a z pracy w tumanach śniegu :)

Nie wiem dlaczego, ale teraz nic nie pada :)

A tak nawiasem mówiąc, to widocznie wystarczy mocno chcieć - a marzenie się
          spełni !!

Pozdrawiam
          Małgośka

• swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 15:54
            Ja jeszcze chciałem aby było mroźno. widać nie wszystko spełnia się.
            Pozdrawiam.
            • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:11
              Dzisiejszej nocy ma być ponoć już mroźno :) A więc nie trać nadziei :)
              Pozdrawiam.
              • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 19:23
                aska_lca napisała:

> Dzisiejszej nocy ma być ponoć już mroźno :) A więc nie trać nadziei :)
                > Pozdrawiam.

Nie tracę, tylko koła zimowe leżą obok auta a ja śmigam na letnich. Pozdrawiam.
            • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:13
              No nie, przed chwilą oglądałem Fakty na tvp3wro i pani pogodynka, przedstawiała pogodę po reportażu jak to dzisiaj trudno się jeździło po dolnym ślasku i mówi, ze jutro będzie jeszcze zimno i będzie padał snieg, ale od środy już będzie ciepło i skończą sie kłopoty na drogach. Ja mam kilka słów do tej pani. Jeżeli chce pani mieć ciepło to proszę jechac na Hawaje, a w Polsce jest grudzień i jest zima, a jak sama nazwa wskazuje, w zimie jest zimno. Tak więc ja chcę mieć kłopoty w zimie z jazdą samochodem , czy chodzeniem po chodnikach, a nie chcę ciepła. Po to jest zima!
              • goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:17
                podpisuję się pod tym obiema rękami !!!!!!!

Zimy... ślizgawek.... rajdów po lodzie - tego chcę !!!

Pozdrawiam
                Małgośka
                • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 19:26
                  Ja też ;))
                  • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 23:21
                    A ja sobie wlasnie wrocilem z wieczornego spacerku na ktorym zaliczylem glebe:)) Po prostu mroz chwycil i na niesolonych drogach bardzo ciezko jest sie utrzymac, szczegolnie na dwoch nogach;) Ale na zwyklych drogach nie slisko, bo sypane. Chwala drogowcom!

Pozdrawiam
    • ella27 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 11:27
      noo to dzisiaj mamy przedwiośnie, w sumie to fajnie, można sie wybrać na
      spacerek bez niepotrzebnych upadków, ale podobno w styczniu się zacznie
      zima :)))

Ela
      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 13:30
        Mnie już tylko nadzieja pozostaje, że w końcu spadnie ten śnieg i zacznie się
        prawdziwa zima. Pozdrawiam.
        • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 14:48
          Na Swieta cieplo, na Sylwestra cieplo:((( Jednym slowem kiszka!

Pozdrawiam
          • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 15:14
            Może dzieciaki będą miały więcej szczęścia i na ferie sypnie śnieg. Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 22:23
              Jezelo beda mialy szczescie i wyjada w gory, to na pewno ich snieg nie ominie! Naprawde teraz zaczynam zalowac, ze nie zajelem organizacja Sylwestra w gorach. Teraz juz za pozno i przepadlo:( Naucze sie na bledach:)
    • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:48
      Noooo i mamy zime!!! :)

Pozdrawiam.
      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:51
        Mamy mamy tylko z bałwana bedą nici. Moja córa rano się ucieszyła, ale chlapa
        mówi za siebie. Może wieczorem złapie mrozik. Pozdrawiam.
        • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:57
          No powiem szczerze, ze troche sie tego obawiam. Jak teraz sie breja zrobi, a wieczorem mroz chwyci to bedzie masakra na drodze, a tego bym bardzo nie chcial, bo jutro moi rodzice z rana wyjezdzaja i chcialbym, zeby bezpiecznie dotarli!

Pozdrawiam
          • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:06
            To zamiast na sankach to na łyżwach będziemy jeździć ;)
            • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:10
              A panowie drogowcy na pewno nie beda nam w tym przeszkadzac;))

Pozdrawiam
              • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:19
                No baaa standard- zima ich zaskoczyła ;)
              • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:24
                Kiedyś słyszałem, że drogowcy środków na odśnieżanie mają tylko na jeden
                dzień. To jak dobrze posypie to na jutro im zabraknie hehe. Pozdrawiam.
    • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 08:13
      Chcieliśmy zimę no i ją mamy :) Śniegu ładnie nasypało i ciągle sypie a
      drogowców jak nie było tak dalej nie ma :(
      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 08:44
        Nie uwierzycie, drogowcy znowu zaskoczeni! Ale jest nie zła jazda. Przez
        miasto po błocie to makabra. Na Piekarach po osiedlu jest extra. Jezdnia
        nierozjeżdżona jeździ się super. Pozdrawiam.
        • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 09:42
          Taaak jeździ się super ;)Nawet główne drogi nie są odśnieżne - ani jednego
          pługu nie widziałam na mieście :(
          • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 11:11
            Ja rano widziałem na Pocztowej, ale gumy miały takie zbieranie, że nie wiem po
            co wyjeżdżał. Pozdrawiam.
            • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 19:45
              Po obiedzie poszedłem z córką pierwszy raz na sanki. Pobiegaliśmy pół godziny
              i skończył się nasz debiut, bo zaczął dosyć mocno padać deszcz. No cóż nie
              wyszło. Mam tylko cichą nadzieję, że jeszcze spadnie śnieg i użyjemy sobie do
              woli.
              Pozdrawiam.
              • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 21:40
                Dzisiaj byla padaka zupelna:((( Musialem jechac do Wroclawia i powiem Wam, ze makabra. Jechalem nie wiecej niz 60km/h, bo na wiecej warunki nie pozwalaly. W trakcie jazdy (kolo Prochowic) zaczelo padac, a ziemia zimna i oczywiscie gololedz:((( Za przed samym Wroclawiem bylo troche lepiej, ale juz np ul Legnicka nie miala sie czym pochwalic w ogole!! Wiekszosc legnickich ulic wygladala 100x lepiej. W drodze powrotnej (przez A4) bylo ekstra. Naprawde tam widac, ze ktos to odsnieza. W wiekszoci byl czarny asfalt i az sie przyjemnie jechalo (nawet 110km/h w niektorych momentach). Takze zima zima, ale wspolczuje kierowcom ostro i mi tez wspolczujcie!

Pozdrawiam, Olek
                • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:17
                  Współczujemy. Ja chciałem ze zdziwieniem dodać, że na Piekarach było
                  odśnieżane. To cud! A może rehabilitacja za poranek :>
                  Pozdrawiam.
                  • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:20
                    Było odśnieżane? Kiedy? Pewnie po południu jak już jezdnie były czarne ;)
                  • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:20
                    No tak, bylo! Tyle, ze to powinno trwac ciagle. Przejedzie raz i wraca i tak w kolko, poki snieg nie przestanie padac. Na Wroclawskiej lekka padaka dzisiaj byla:(

Pozdrawiam
                    • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:29
                      Widzę, że nie dopisałem. Chodziło mi o drogi osiedlowe.
                      Pozdrawiam.
                      Ps. Co by nie mówić to i tak padaczka. A rano ma być gołoledź.
                      • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:37
                        Gołoledź? W takim razie trzeba przyszykować łyżwy ;)

Pozdrawiam.
                        • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:40
                          I to ostre. Ja nie umiem jeździć na łyżwach:( Kiedyś miałem kilka lekcji, ale
                          jakoś nie wyszło :(
                          Pozdrawiam.
    • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 08.01.04, 18:41
      Ehhh no i po zimie :( Śnieg juz prawie cały stopniał, zrobiła się wstrętna
      chlapa :(

Pozdrawiam.
      • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 08.01.04, 19:50
        I do tego ta okropna mgła, jeździć się nie da. Paskuda
        Pozdrawiam.
        • servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 00:00
          No i znowu nie ma zimy, a ja bylem w górach a tam bylo pełnooooooooooooooo
          śniegu:)))))))))))))) To jest nie do opisania:)
          • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 11:20
            servus_lca napisał:

> No i znowu nie ma zimy, a ja bylem w górach a tam bylo pełnooooooooooooooo
            > śniegu:)))))))))))))) To jest nie do opisania:)
            >

Ano dalej nie ma zimy :( Dzisiejsza namiastka śniegu to nie zima :((
            • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:35
              I śnieg już stopniał, ale mówią, że od dzisiaj niby wraca.
              Pozdrawiam.
              • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:41
                Może i wraca ale do Legnicy to pewnie nie na długo :(

Pozdrawiam.
                • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:43
                  Legnica będzie kalifornią naszego kraju ;)
                  Pozdrawiam.
                  • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:45
                    No w końcu jesteśmy najcieplejszym miastem w Polsce :)

Pozdrawiam.
                    • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:46
                      Chyba bo nie wiem czy Słubice nie są cieplejsze.
                      Pozdrawiam.
                      • swek1 Będzie zima! 19.01.04, 12:17

IMiGW informuje, że 19 stycznia na Mazurach, Pomorzu, w Wielkopolsce i na
                        Dolnym Śląsku wystąpią opady śniegu, miejscami intensywne, a na Wybrzeżu i
                        krańcach zachodnich także deszczu ze śniegiem.

"W nocy z 19 na 20 stycznia strefa intensywnych opadów śniegu przesunie się na
                        Podlasie, Mazowsze i Małopolskę. We wtorek (20 stycznia) prawie w całym kraju
                        będzie przelotnie padał śnieg. Opadom będzie towarzyszył silny i porywisty
                        wiatr, początkowo południowy i południowo-zachodni, później zachodni i
                        północno- zachodni. Prędkość wiatru w porywach będzie dochodziła do 15-20 m/s,
                        a na Wybrzeżu i Pogórzu do 25 m/s. Wiatr może zrywać linie energetyczne,
                        wyrządzać szkody w drzewostanie i powodować zawieje i zamiecie śnieżne
                        utrudniające komunikację drogową i kolejową.

PAP"

Tylko uwaga na głowy by nie pospadały.
                        Pozdrawiam.
                      • olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 19.01.04, 17:10
                        Z tego co pamietam z lekcji geografii to jestesmy najcieplejsi w Polsce:)
                        • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 19.01.04, 19:21
                          Moja geografia już dawno zmieniła swoje oblicze. W tym czasie średnia
                          temperatura wzrosła pewnie o kilka stopni i zmienił się jej środek ciężkości ;)
                          Pozdrawiam.
    • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 02.02.04, 12:36
      Noo i mamy jesień zamiast zimy :(
      • goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 02.02.04, 16:32
        Faktycznie, popadało nieźle :)) Szkoda, że to deszcze a nie śnieg był :((

Pozdrawiam
        Malgośka
        • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 03.02.04, 14:57
          Tylko patrzcie na drzewa jak będą pąki puszczały.
          Pozdrawiam.
          • aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 05.02.04, 10:48
            Ehh dziś mamy zimę na całego +16 stopni ;)
            • swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 05.02.04, 11:29
              I jak tu się ubrać? Co z tego, że jest ciepło jak wiatr daje znać o sobie:(
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka