goska35 14.12.03, 11:07 Powoli zaczynam mieć dość tej pogody za oknem - ni to jesien, ni wiosna :(( Ja chcę zimy!!!! Mrozu, sniegu... Gdzie trzeba napisac, by takie marzenie malutkie spełnić?? Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 12:21 Dzisiaj padal deszcz ze sniegiem, takze juz widac jakis postep. Podobno od jutra ma byc gorzej (czyt. lepiej). Snieg, mroz i takie tam. Ale powiem Ci, ze nie Ty jedna czekasz. Dzisiaj mialem ochote pojechac na Lysa Gora, ale zadzwonilem do GOPR i lipa, nie ma w ogole sniegu. A gdzie napisac taka prosbe? Jezeli wierzysz w Sw Mikolaja to on bylby chyba odpowiednia osoba:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 12:59 Ja chce i nie chce zimy.Chce,bo ta cala szarzyzne za oknem pokryje piekny,bialy puch i pojdziemy na sanki.Nie chce,bo mam jeszcze letnie opony z aucie...:(Ale bardziej chce,bo najwyzej zmienie opony,albo przerzuce sie na sanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 16:39 dethy napisała: > Chce,bo ta cala szarzyzne za oknem pokryje piekny,bialy > > puch i pojdziemy na sanki. Ah, marzenia, przy dzisiejszej deszczowej pogodzie. Ciekawe czy chociaż na świeta, bedzie zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 16:56 Mam nadzieje, ze sie pogoda zreflektuje na czas i nasze wszsytkie zyczenia zaczynajace sie na ' I'm dreaming of a white Christmas... '. Moze jakis zbiorowy list do Sw Mikolaja wyslemy?? Wlasnie szukam adresu jakiegos do niego. Jak tylko znajde, to daje znac, w koncu zmiany pogody nie mozna robic w ostatniej chwili:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 17:26 olus_stad napisał: > Mam nadzieje, ze sie pogoda zreflektuje na czas i nasze wszsytkie zyczenia zacz > ynajace sie na ' I'm dreaming of a white Christmas... '. Moze jakis zbiorowy li > st do Sw Mikolaja wyslemy?? Wlasnie szukam adresu jakiegos do niego. Jak tylko > znajde, to daje znac, w koncu zmiany pogody nie mozna robic w ostatniej chwili: > ) > > > Pozdrawiam Możemy nawet zadzwonic do Mikołaja: www.pmk.posti.fi/santa/engl/mainoffice2.htm Najlepszy jest ten fragment: "Each year, Santa gets hundreds of thousands of letters from 150 countries all over the world. The children in Great Britain, Poland and Japan are the busiest writers." :) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 17:35 Mamy juz adres! To jak? Piszemy?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:08 olus_stad napisał: > Mamy juz adres! To jak? Piszemy?? > > > Pozdrawiam A nie jest na to trochę za późno, takie pisanie do św.Mikołaja ? Ale piszemy tylko o śnieg, czy o coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:11 O śniego to bez wątpienia. Moze jeszcze o opony zimowe dla Dethy pod choinkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:17 swek1 napisał: > O śniego to bez wątpienia. Moze jeszcze o opony zimowe dla Dethy pod > choinkę ;)) No to piszemy, tylko kto pisze? Moze jeszcze jedno zyczenie o wiecej forumowiczów:)może sam św.Mikołaj sie przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:24 W Wigilię to zostawiam kompa włączonego. Moze jakiś zwierzak wpisze się na forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:29 swek1 napisał: > W Wigilię to zostawiam kompa włączonego. Moze jakiś zwierzak wpisze się na > forum ;)) Ciekawe co powie i czy pozytywnie czy negatywnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:32 Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 18:36 swek1 napisał: > Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy? jak na razie to czeka na nas Jelenia Góra:) A tak wracając do tematu, przed chwilą widziałem pogodę na jutro i ma być 0 st.C i ma padać śnieg, a we wtorek -2 st.C i znowu snieg... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 19:39 servus_lca napisał: > swek1 napisał: > > > Może jak się rozpiszą to Wałbrzych połkniemy? > > jak na razie to czeka na nas Jelenia Góra:) > > A tak wracając do tematu, przed chwilą widziałem pogodę na jutro i ma być 0 st. > C i ma padać śnieg, a we wtorek -2 st.C i znowu snieg... :)))) > Widzieliście pogodę na święta? Z sanek będą nici chyba, że przykręcimy do nich koła. Sylwester bedzie podobny :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:01 Ooo nie musi być śnieg-choćby odrobinę! Co to za święta beż śniegu :( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:14 Pogoda nie świnia, może odmieni się ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:21 Jasne,nigdy nie można tracić nadziei :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:25 Jak to newsy z TVP to mozna jeszcze sie wstrzymac przed zaloba, lepiej na Polsacie zobaczyc pogode! Tam jest wiarygodnie i jezeli tylko Wam ten pajac od rymowanek nie przeszkadza, to bez placzu, jeszcze spadnie! Ja w to wierze i moge sie nawet zalozyc:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:28 Ja też wierzę, że spadnie. tylko dlaczego w górach? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:52 swek1 napisał: > Ja też wierzę, że spadnie. tylko dlaczego w górach? Pozdrawiam. Ja tam prawie wcale nie oglądam pogody, tylko jak przez przypadek trafie na pogodę w TVN24. Najlepiej to wieczorem popatrzyć w niebo i wszystko wiadomo co jutro bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:48 Ehh ja biedna myślałam, że tylko ja "nie trawie" tego pana od rymowanek na Polsacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:51 W końcu z tego słynie. Ale ile można? A widzieliście tego gościa od pogody na 3. Ten to dopiero jest talent. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 20:54 Ten co sie tak strasznie podnieca i lazi przed ta kamera jak jakis nagrzany?? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:02 Dokładnie, ja jak tego gościa zobaczyłem pierwszy raz to myślałem, że to jakiś program satyryczny lub że jest na gazie. To jest parodia prognozy pogody. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:05 No ale drogi kolego TVP3 ma w obwodzie bardzo piekna pania prezenterke pogody!! Mysle, ze w zupelnosci wynagradza wariacje tego pana:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:07 Ooo nie widziałem, przez tego idola to zmieniłem kanał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:40 ?? Przez Idola na Polsacie czy idola w postaci?? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:42 Oczywiście w postaci. Tego na polsacie..... szkoda słów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 21:53 Ja tez nie sledze akcji i nie wiem kto jest dobry, kto zly, kto ma odpasc i takie tam, ale dzisiejszy odcinek bardzo mi sie spodobal:)) Spiewal taki facet '99Luftbalons' i jeszcze taka dziewczyna Bregovicia. Oczywiscie jury w osobie pana Malenczuka to jakis kaprys natury, w ogole go nie strawilem. Poza tym pozytywne wrazenia mam:) Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 22:03 Ja tego nie oglądam. Nie mogę zrozumieć tego, że ludzie przychodzą po to, aby ktoś ich obrażał za to, że chcieli się pokazać i sprawdzić. Dziwię się też komisji, która uważa się za inteligętną. Ale oni za to biorą kasę, za to by sobie kpić z ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 14.12.03, 22:20 Dal slawy. Niektorzy potrzebuja byc adorowanym i tyle. Slawa czy pieniadze? Ja bym wzial kase, oni slawe. Ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 09:36 Dziennik podladowy Enterprise, 15 grudzien 2003, godz 0932 nieZULU: pada snieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 10:35 A ja dzisiaj rano zrobiłem parę bączków na zakrętach. Drogowcy lekko przyspali. Teraz widzę, że już piasek leży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 15:50 Ależ dziś była jazda... do pracy po lodowisku, a z pracy w tumanach śniegu :) Nie wiem dlaczego, ale teraz nic nie pada :) A tak nawiasem mówiąc, to widocznie wystarczy mocno chcieć - a marzenie się spełni !! Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 15:54 Ja jeszcze chciałem aby było mroźno. widać nie wszystko spełnia się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:11 Dzisiejszej nocy ma być ponoć już mroźno :) A więc nie trać nadziei :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 19:23 aska_lca napisała: > Dzisiejszej nocy ma być ponoć już mroźno :) A więc nie trać nadziei :) > Pozdrawiam. Nie tracę, tylko koła zimowe leżą obok auta a ja śmigam na letnich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:13 No nie, przed chwilą oglądałem Fakty na tvp3wro i pani pogodynka, przedstawiała pogodę po reportażu jak to dzisiaj trudno się jeździło po dolnym ślasku i mówi, ze jutro będzie jeszcze zimno i będzie padał snieg, ale od środy już będzie ciepło i skończą sie kłopoty na drogach. Ja mam kilka słów do tej pani. Jeżeli chce pani mieć ciepło to proszę jechac na Hawaje, a w Polsce jest grudzień i jest zima, a jak sama nazwa wskazuje, w zimie jest zimno. Tak więc ja chcę mieć kłopoty w zimie z jazdą samochodem , czy chodzeniem po chodnikach, a nie chcę ciepła. Po to jest zima! Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 18:17 podpisuję się pod tym obiema rękami !!!!!!! Zimy... ślizgawek.... rajdów po lodzie - tego chcę !!! Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 15.12.03, 23:21 A ja sobie wlasnie wrocilem z wieczornego spacerku na ktorym zaliczylem glebe:)) Po prostu mroz chwycil i na niesolonych drogach bardzo ciezko jest sie utrzymac, szczegolnie na dwoch nogach;) Ale na zwyklych drogach nie slisko, bo sypane. Chwala drogowcom! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 11:27 noo to dzisiaj mamy przedwiośnie, w sumie to fajnie, można sie wybrać na spacerek bez niepotrzebnych upadków, ale podobno w styczniu się zacznie zima :))) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 13:30 Mnie już tylko nadzieja pozostaje, że w końcu spadnie ten śnieg i zacznie się prawdziwa zima. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 14:48 Na Swieta cieplo, na Sylwestra cieplo:((( Jednym slowem kiszka! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 15:14 Może dzieciaki będą miały więcej szczęścia i na ferie sypnie śnieg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 28.12.03, 22:23 Jezelo beda mialy szczescie i wyjada w gory, to na pewno ich snieg nie ominie! Naprawde teraz zaczynam zalowac, ze nie zajelem organizacja Sylwestra w gorach. Teraz juz za pozno i przepadlo:( Naucze sie na bledach:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:48 Noooo i mamy zime!!! :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:51 Mamy mamy tylko z bałwana bedą nici. Moja córa rano się ucieszyła, ale chlapa mówi za siebie. Może wieczorem złapie mrozik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 11:57 No powiem szczerze, ze troche sie tego obawiam. Jak teraz sie breja zrobi, a wieczorem mroz chwyci to bedzie masakra na drodze, a tego bym bardzo nie chcial, bo jutro moi rodzice z rana wyjezdzaja i chcialbym, zeby bezpiecznie dotarli! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:06 To zamiast na sankach to na łyżwach będziemy jeździć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:10 A panowie drogowcy na pewno nie beda nam w tym przeszkadzac;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:19 No baaa standard- zima ich zaskoczyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 30.12.03, 12:24 Kiedyś słyszałem, że drogowcy środków na odśnieżanie mają tylko na jeden dzień. To jak dobrze posypie to na jutro im zabraknie hehe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 08:13 Chcieliśmy zimę no i ją mamy :) Śniegu ładnie nasypało i ciągle sypie a drogowców jak nie było tak dalej nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 08:44 Nie uwierzycie, drogowcy znowu zaskoczeni! Ale jest nie zła jazda. Przez miasto po błocie to makabra. Na Piekarach po osiedlu jest extra. Jezdnia nierozjeżdżona jeździ się super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 09:42 Taaak jeździ się super ;)Nawet główne drogi nie są odśnieżne - ani jednego pługu nie widziałam na mieście :( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 11:11 Ja rano widziałem na Pocztowej, ale gumy miały takie zbieranie, że nie wiem po co wyjeżdżał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 19:45 Po obiedzie poszedłem z córką pierwszy raz na sanki. Pobiegaliśmy pół godziny i skończył się nasz debiut, bo zaczął dosyć mocno padać deszcz. No cóż nie wyszło. Mam tylko cichą nadzieję, że jeszcze spadnie śnieg i użyjemy sobie do woli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 21:40 Dzisiaj byla padaka zupelna:((( Musialem jechac do Wroclawia i powiem Wam, ze makabra. Jechalem nie wiecej niz 60km/h, bo na wiecej warunki nie pozwalaly. W trakcie jazdy (kolo Prochowic) zaczelo padac, a ziemia zimna i oczywiscie gololedz:((( Za przed samym Wroclawiem bylo troche lepiej, ale juz np ul Legnicka nie miala sie czym pochwalic w ogole!! Wiekszosc legnickich ulic wygladala 100x lepiej. W drodze powrotnej (przez A4) bylo ekstra. Naprawde tam widac, ze ktos to odsnieza. W wiekszoci byl czarny asfalt i az sie przyjemnie jechalo (nawet 110km/h w niektorych momentach). Takze zima zima, ale wspolczuje kierowcom ostro i mi tez wspolczujcie! Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:17 Współczujemy. Ja chciałem ze zdziwieniem dodać, że na Piekarach było odśnieżane. To cud! A może rehabilitacja za poranek :> Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:20 Było odśnieżane? Kiedy? Pewnie po południu jak już jezdnie były czarne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:20 No tak, bylo! Tyle, ze to powinno trwac ciagle. Przejedzie raz i wraca i tak w kolko, poki snieg nie przestanie padac. Na Wroclawskiej lekka padaka dzisiaj byla:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:29 Widzę, że nie dopisałem. Chodziło mi o drogi osiedlowe. Pozdrawiam. Ps. Co by nie mówić to i tak padaczka. A rano ma być gołoledź. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:37 Gołoledź? W takim razie trzeba przyszykować łyżwy ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 07.01.04, 22:40 I to ostre. Ja nie umiem jeździć na łyżwach:( Kiedyś miałem kilka lekcji, ale jakoś nie wyszło :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 08.01.04, 18:41 Ehhh no i po zimie :( Śnieg juz prawie cały stopniał, zrobiła się wstrętna chlapa :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 08.01.04, 19:50 I do tego ta okropna mgła, jeździć się nie da. Paskuda Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 00:00 No i znowu nie ma zimy, a ja bylem w górach a tam bylo pełnooooooooooooooo śniegu:)))))))))))))) To jest nie do opisania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 11:20 servus_lca napisał: > No i znowu nie ma zimy, a ja bylem w górach a tam bylo pełnooooooooooooooo > śniegu:)))))))))))))) To jest nie do opisania:) > Ano dalej nie ma zimy :( Dzisiejsza namiastka śniegu to nie zima :(( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:35 I śnieg już stopniał, ale mówią, że od dzisiaj niby wraca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:41 Może i wraca ale do Legnicy to pewnie nie na długo :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:43 Legnica będzie kalifornią naszego kraju ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:45 No w końcu jesteśmy najcieplejszym miastem w Polsce :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 18.01.04, 12:46 Chyba bo nie wiem czy Słubice nie są cieplejsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Będzie zima! 19.01.04, 12:17 IMiGW informuje, że 19 stycznia na Mazurach, Pomorzu, w Wielkopolsce i na Dolnym Śląsku wystąpią opady śniegu, miejscami intensywne, a na Wybrzeżu i krańcach zachodnich także deszczu ze śniegiem. "W nocy z 19 na 20 stycznia strefa intensywnych opadów śniegu przesunie się na Podlasie, Mazowsze i Małopolskę. We wtorek (20 stycznia) prawie w całym kraju będzie przelotnie padał śnieg. Opadom będzie towarzyszył silny i porywisty wiatr, początkowo południowy i południowo-zachodni, później zachodni i północno- zachodni. Prędkość wiatru w porywach będzie dochodziła do 15-20 m/s, a na Wybrzeżu i Pogórzu do 25 m/s. Wiatr może zrywać linie energetyczne, wyrządzać szkody w drzewostanie i powodować zawieje i zamiecie śnieżne utrudniające komunikację drogową i kolejową. PAP" Tylko uwaga na głowy by nie pospadały. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zimy... zimy chcę ! 19.01.04, 17:10 Z tego co pamietam z lekcji geografii to jestesmy najcieplejsi w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 19.01.04, 19:21 Moja geografia już dawno zmieniła swoje oblicze. W tym czasie średnia temperatura wzrosła pewnie o kilka stopni i zmienił się jej środek ciężkości ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 02.02.04, 12:36 Noo i mamy jesień zamiast zimy :( Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zimy... zimy chcę ! 02.02.04, 16:32 Faktycznie, popadało nieźle :)) Szkoda, że to deszcze a nie śnieg był :(( Pozdrawiam Malgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 03.02.04, 14:57 Tylko patrzcie na drzewa jak będą pąki puszczały. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: Zimy... zimy chcę ! 05.02.04, 10:48 Ehh dziś mamy zimę na całego +16 stopni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zimy... zimy chcę ! 05.02.04, 11:29 I jak tu się ubrać? Co z tego, że jest ciepło jak wiatr daje znać o sobie:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś