Dodaj do ulubionych

Zapytanie !!

13.11.03, 12:49
No to ja znowu z zapytaniem.

Od dłuższego już czasu mam problem z łaczeniem z portalem Wyborczej. Przy
odpowiadaniu na posty mam nieraz takie peroblemy z zalogowaniem się, że po
prostu tego nie robię (chyba dało się zauważyć?). A dziś kolejna zmiana -
nie wyślesz posta bez zalogowania.... no to przesiedziałam wgapiając się w
ekran kilka dobrych minut...
Czy Wy też macie podobne problemy?? Czy to może mój komputer fiksuje??

Pozdrawiam
Malgośka

Obserwuj wątek
    • iwand Re: Zapytanie !! 13.11.03, 12:56
      Ja nie mam tego typu problemów. Jedyne co zauważyłem to potworne lagi :-(
      nieraz trzeba długo czekać aż coś się wczyta.
      • swek1 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 13:55
        iwand napisał:

> Ja nie mam tego typu problemów. Jedyne co zauważyłem to potworne lagi :-(
        > nieraz trzeba długo czekać aż coś się wczyta.
        >

U mnie jest jak wyżej tylko, co chwila muszę się logować, bo mnie wyrzuca.
        Pozdrawiam.
        • goska35 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:04
          No to mniej więcej o to mi chodziło... nie dość że problemy z logowaniem to
          jeszcze działa wszystko jak na korbę...:)
          A więc... mój komputer jest bezpieczny, nie wyrzucę go :)

pozdrawiam
          Małgośka
          • iwand Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:06
            Teraz jestem w szkole i wszytko działa OK.
          • swek1 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:07
            Wyrzuć może na urodziny dostaniesz JG i nowego kompa. Pozdrawiam
            • goska35 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:09
              JG realna... ale to drugie raczej nie :)

Pozdrawiam
              Małgośka
              • swek1 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:12
                goska35 napisała:

> JG realna... ale to drugie raczej nie :)
                >
                > Pozdrawiam
                > Małgośka

>No to zabawimy się w uwolnionego kompa. Co Ty na to? Pozdrawiam.
                • goska35 Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:41
                  :-)

Świetnie :) Ciekawa jestem kto będzie chętny... na zbycie :)

Pozdrawiam
                  Małgośka
            • iwand Re: Zapytanie !! 13.11.03, 14:09
              To ja moge zabrac stare czesci :-)))) oczywiscie za free :-P
    • servus_lca PROTESTUJĘ 13.11.03, 17:19
      Protestuję przed koniecznością logowania!
      Forum nie chce się wczytać, i nic dalej nie chce się wczytać! Czekam 10 min na
      to, żeby zobaczyć jeden temat.
      Aha servus był już zajęty, ale to dalej ja.

pozdrawiam
      servus
      • swek1 Re: PROTESTUJĘ 13.11.03, 17:37
        servus_lca napisał:

> Protestuję przed koniecznością logowania!
        > Forum nie chce się wczytać, i nic dalej nie chce się wczytać! Czekam 10 min
        na
        > to, żeby zobaczyć jeden temat.
        > Aha servus był już zajęty, ale to dalej ja.
        >
        > pozdrawiam
        > servus

> Nie jest to takie złe, nikt się pod Ciebie nie podszyje.Pozdrawiam.
        • servus_lca Re: PROTESTUJĘ 13.11.03, 17:49
          >
          > > Nie jest to takie złe, nikt się pod Ciebie nie podszyje.Pozdrawiam.

jeżeli ktoś miałby się podszywać to będzie miał inne IP.
          Ale chyba uwierzę w protest, bo forum ruszyło jak burza!

pzdr
          • swek1 Re: PROTESTUJĘ 13.11.03, 17:51
            Nie bardzo bo o ile się nie mylę to ja i Gosia mamy te same IP z Dami.
            Pozdrawiam. Co Ty Gosiu sądzisz?
          • iwand Re: PROTESTUJĘ 13.11.03, 17:57
            servus_lca napisał:

> forum ruszyło jak burza!

Jak burza niech przybywaja nowe posty na Forum Legnica :-)))
    • olus_stad Re: Zapytanie !! 13.11.03, 19:12
      Masz racje Gosiu! W prawym gornym rogu przybyl nam 'zalozyciel'. Nie wiem o co chodzi, ale to moze Admin albo cos? Jezeli to admin, to fajnie gdyby sie z nami przywital. Ktos ma jakies inne pomysly? Chyba skrobne do wroclawskiego admina z pytaniem 'what a hell's goin' on?' i zobaczymy o co chodzi!

Pozdrawiam
      • olus_stad Re: Zapytanie !! 13.11.03, 19:29
        I wszystko jasne, nie musialem nawet pisac, tylko poszukac chwile. Wszystkie odpowiedzi sa tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9064772

Pozdrawiam
        • servus_lca Kto na admina? 13.11.03, 20:04
          Kto się zgłasza na admina?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9045280&v=2&s=0

niestety ja się nie nadaję:(

pozdrawiam

• iwand Re: Kto na admina? 13.11.03, 20:22
            Na to trzeba mieć czas. A kto ma czas??
            • swek1 Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:25
              Ja oddaję głos na naszego Redaktora Naczelnego.Na naszym forum jest od dawna i
              po liczbie postów widać, że jest aktywny.Myślę, że przyspieszyliśmy w ostatniej
              chwili.Pozdrawiam.
              • servus_lca Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:30
                swek1 napisał:

> Ja oddaję głos na naszego Redaktora Naczelnego.Na naszym forum jest od dawna
                i
                > po liczbie postów widać, że jest aktywny.

a kto to, bo nie kojarzę?

• swek1 Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:33
                  No to musisz się cofnąć i poczytać. Pozdrawiam
                  • swek1 Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:33
                    swek1 napisał:

> No to musisz się cofnąć i poczytać. Pozdrawiam
                    > Sekretarkę też mamy.Pozdrawiam
                    • servus_lca Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:39
                      ok już wiem

• swek1 Re: Kto na admina? 14.11.03, 18:44
                        servus_lca napisał:

> ok już wiem
                        >

> No to cieszę się i pozdrawiam.
                        • olus_stad Re: Kto na admina? 15.11.03, 16:53
                          Hahaha:)) Mam dziwne wrazenie, ze wiem o kogo chodzi;) Tylko bez nazwisk prosze:)

Pozdrawiam
                          • swek1 Re: Kto na admina? 15.11.03, 19:43
                            olus_stad napisał:

> Hahaha:)) Mam dziwne wrazenie, ze wiem o kogo chodzi;) Tylko bez nazwisk
                            prosze
                            > :)
                            >
                            > Pozdrawiam

>Hahaha spoko nazwisko nieznane.Pozdrowienia dla Naczelnego i jego Sekretarki.
                            • olus_stad Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 21:14
                              Co sie stalo z Jedynataka??? Dawno jej na naszym forum nie bylo:( Chyba sie nie pogniewala! Jedynataka!!! Gdzie jestes???

Pozdrawiam
                              • iwand Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 21:20
                                Aż tak daleko moja pamięc nie sięga :-(.
                                PS. Aha kto bedzie adminem?
                                • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 21:24
                                  Moja az tak daleko to nie, bo Jedynataka byla tu chyba od poczatku wraz z kilkoma weteranami tego forum! Jezeli dobrze pamietam, to jej absencja ma cos wspolnego z wymagajacymi studiami.

Pozdrawiam
                                  • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 21:38
                                    Faktycznie gdzieś Ją wcieło.Było Jej wszędzie pełno i dopiero teraz tryby
                                    zazębiły że kogoś tu brak.Pozdrowienia dla Jedynataka.
                                    Ps. Muszę dodać, że Jedynataka jest jedyntaka.
                                    • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:11
                                      swek1 napisał:

> Faktycznie gdzieś Ją wcieło.Było Jej wszędzie pełno i dopiero teraz tryby
                                      > zazębiły że kogoś tu brak.Pozdrowienia dla Jedynataka.
                                      > Ps. Muszę dodać, że Jedynataka jest jedyntaka.

>Zabawiłem się w detektywa i sprawdziłem, że nasza jedynataka jest na forum
                                      pod forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9051145&a=9052172 z datą
                                      12,11,2003r.Chyba nas nie opuściła? Dodam, że zrobiła 199 postów.
                                      • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:24
                                        Na pewno nie:) Po prostu tymczasowe braki czasu;) Jak znajdzie wolna chwile, to z pewnoscia do nas dolaczy!

Pozdrawiam
                                      • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:26
                                        Dlaczego nikt nie oddaje głosu? Ktoś musi naciskać "delete". Pozdrawiam.
                                        • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:46
                                          To moze po prostu stworzymy nowy watek poswiecony wyborom i tyle. Kazdy moze zglaszac kandydatury i oddawac glosy. Dajmy jakas okreslona ilosc dni na oddanie glosy. Wtedy bedzie wszystko jasne!

Pozdrawiam
                                          • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:51
                                            olus_stad napisał:

> To moze po prostu stworzymy nowy watek poswiecony wyborom i tyle. Kazdy moze
                                            zg
                                            > laszac kandydatury i oddawac glosy. Dajmy jakas okreslona ilosc dni na
                                            oddanie
                                            > glosy. Wtedy bedzie wszystko jasne!
                                            >
                                            > Pozdrawiam

A jest jakis termin? Pozdrawiam.
                                            • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:54
                                              chyba nie
                                              • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 22:57
                                                olus_stad napisał:

> chyba nie

> Co nie?
                                                • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:00
                                                  chyba nie ma zadnego terminu
                                                  • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:06
                                                    olus_stad napisał:

> chyba nie ma zadnego terminu
                                                    A gazeta ma dodatek Legnicki?
                                                  • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:10
                                                    Czy mowisz o GW? Ta chyba nie ma. Bardzo sporadycznie cos o nas wspominaja.
                                                  • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:17
                                                    To znaczy, że musimy mieć admina albo musi być ruch.Inaczej nas wytną.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:25
                                                    nie, chyba nie musimy, ale jest to przydatne, zeby nie biegac za kazdym razem. a wyciac to nas chyba nie wytna, bo nie przeprowadzaja redukcji, tylko reformy:)
                                                  • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 15.11.03, 23:29
                                                    olus_stad napisał:

> nie, chyba nie musimy, ale jest to przydatne, zeby nie biegac za kazdym
                                                    razem.
                                                    > a wyciac to nas chyba nie wytna, bo nie przeprowadzaja redukcji, tylko
                                                    reformy:
                                                    > )
                                                    >Martwe forum będzie likwidowane.
                                                  • olus_stad Re: Gdzie jest Jedynataka??? 16.11.03, 00:04
                                                    Wydaje mi sie, ze forum, ktore ma ponad 2500 wpisow nie bedzie ot tak sobie zlikwidowane, nawet po dluzszym zastoju. Poza tym trzeba wziac pod uwage, ze jestesmy dosc sporym miastem w wojewodztwie, wiec mamy jakies prawa!

Pozdrawiam
                                                  • swek1 Re: Gdzie jest Jedynataka??? 16.11.03, 07:08
                                                    Mimo wszystko trzeba wybrać admina i będzie po sprawie. Doczytałem się, że musi
                                                    być na forum od min. 3 m-cy, więc koło się zmniejsza. Ppozdrawiam.
                                                  • goska35 WYBORY 16.11.03, 07:42
                                                  • goska35 Re: WYBORY 16.11.03, 07:44
                                                    A może jednak ktoś na ochotnika się zgłosi....:)

Olek, dlaczego nie?
                                                    Sylwek, dlaczego nie?

Pozdrawiam
                                                    Małgośka
                                                  • swek1 Re: WYBORY 16.11.03, 07:49
                                                    goska35 napisała:

> A może jednak ktoś na ochotnika się zgłosi....:)
                                                    >
                                                    > Olek, dlaczego nie?
                                                    > Sylwek, dlaczego nie?
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam
                                                    Ja odpadam jestem za młody, ledwo mam dwa miesiące.Może olek,Ivek albo Ty Gosiu?
                                                    > Małgośka
                                                  • iwand Re: WYBORY 16.11.03, 10:31
                                                    Niech któs się przyzna czy ma chęć i dysponuje czasem bo tu tylko o to chodzi.
                                                    Nikt nie bedzie robił tego na przymus.
                                                  • goska35 Re: WYBORY 16.11.03, 12:26
                                                    U mnie wszystko jest: nie jestem za młoda, chęci mam... tylko z tym czasem nie
                                                    za bardzo.. :(

Pozdrawiam
                                                    Małgośka
                                                  • olus_stad Re: WYBORY 16.11.03, 13:12
                                                    Moge zostac tymczasowym adminem tego forum, jezeli nie macie nic przeciwko temu powiedzmy do nowego roku. Wtedy kazdy z nas bedzie mial wystarczajacy staz, aby zostac adminem. I wtedy mozemy wybierac raz jeszcze:)

Pozdrawiam
                                                  • goska35 Re: WYBORY 16.11.03, 13:58
                                                    Jestem za.... wcale nie przeciw :)

Pozdrawiam
                                                    Małgośka
                                                  • servus_lca Re: WYBORY 16.11.03, 15:39
                                                    olus_stad napisał:

> Moge zostac tymczasowym adminem tego forum, jezeli nie macie nic przeciwko
                                                    temu
                                                    > powiedzmy do nowego roku. Wtedy kazdy z nas bedzie mial wystarczajacy staz,
                                                    ab
                                                    > y zostac adminem.

Nie każdy, jeżeli mogę liczyć siebie.

Ale przecież nie musi być jeden admin, może być ich kilku.

--
                                                    pozdrawiam
                                                    servus_lca
                                                  • iwand Re: WYBORY 16.11.03, 19:41
                                                    Jak kilku to super sprawa :-) trzba sie dowiedzieć i wybrać świetą trójce :-)
                                                  • iwand Re: WYBORY 16.11.03, 19:40
                                                    Tez jestem za :-)
                                                  • swek1 Re: WYBORY 16.11.03, 21:20
                                                    Moja propozycja jest taka,niech będzie Olek i Gosia bo są często na forum i po
                                                    sprawie. Jeśli to możliwe to od teraz bo na naszym forum złapaliśmy SYFA.
                                                    pozdrawiam.
                                                  • olus_stad Re: WYBORY 16.11.03, 21:38
                                                    Wyslalem takiego oto maila na adres pod ktory nalezalo zglaszac kandydatury:

Chcialem zglosic swoja kandydature na administratora forum
                                                    Legnica. Mam wymagany staz i pelne poparcie forumowiczow.
                                                    Administorwanie bylo dotychaczas zbyteczne, poniewaz sami potrafilismy
                                                    zadbac o porzadek. Jednakze od jakiegos czasu zle sie zaczelo dziac i
                                                    chcielismy cos z tym zrobic. Prosze wiec o pozwolenie na zarzadzanie
                                                    forum Legnica. Dziekuje za uwage i ewenatualne rozpatrzenie
                                                    sprawy:) Pozdrawiam, Olus

Zglosilem rowniez 'syfiaste' watki do wyciecia. Musimy chwile poczekac na reakcje z gory.

Pozdrawiam prawdziwych Forumowiczow!
                                                  • ella27 Re: WYBORY 16.11.03, 21:55
                                                    Ja jestem nawet za, za ... gosią , olusiem ( choć nie wiem kto to ) :) bo to co
                                                    już dzisiaj się dzieje i jak jestem tu od tygodnia, to nie widziałam ... :(

Pozdrawiam prawdziwych forum-owiczów a najbardziej wszystkich, ups chyba sie
                                                    zamieszałam.

Ela
                                                  • swek1 Re: WYBORY 17.11.03, 22:22
                                                    ella27 napisała:

> Ja jestem nawet za, za ... gosią , olusiem ( choć nie wiem kto to ) :) bo to
                                                    co
                                                    >
                                                    > już dzisiaj się dzieje i jak jestem tu od tygodnia, to nie widziałam ... :(
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam prawdziwych forum-owiczów a najbardziej wszystkich, ups chyba sie
                                                    > zamieszałam.
                                                    >
                                                    > Ela
                                                    >
                                                    Cześć Ela, takie rzeczy się zdarzają aczkolwiek z tego, co dzisiaj się
                                                    naczytałem to nie często. Społeczeństwo na forum gazety jest dosyć kulturalne.
                                                    Kiedyś sprawdzałem, co się dzieje na innych portalach, lepiej przemilczę.
                                                    Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka