Dodaj do ulubionych

SLD daje w palnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:43
Wczoraj wieczorem pod oknami mieszkania mojej dziewczyny niejaki Zbigniew W. z
wałbrzyskiego SLD narobił niemałego bałaganu jadąc samochodem narąbany jak
świnia. Zahaczył jeden samochód na poboczu po czym wjechał w tył drugiego
samochodu. Zaraz po tym zleciało się dużo zainteresowanej młodzieży. Pan
Zbigniew chciał uciec jednak mając ponad dwa promile we krwi cieniutko mu to
szło. Zaraz w podwórku złapał go jakiś młodzieniaszek. Kompan, który jechał z
kierowcą był równie nagrzany. Co za wieczór :)
Obserwuj wątek
    • Gość: no tak... Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:00
      ..to mnie jakoś mało dziwi :( jeszcze nie wysechł pijacki występ Starosty
      Śpiewaka ( ten miał fart bo zdołał uciec )a teraz szef powiatowy SLD - mam
      nadzieje że się nie wymiga od odpowiedzialności tak jak Śpiewak !! a swoją
      drogą łyso teraz Lubińskiemu że jego najbliższy współpracownik to zwykły
      pozbawiony wyobrazni i rozumu pijaczek !
      • Gość: Miro Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.06, 14:24
        Czy chodzi o Wojcieszaka?
        • Gość: :) Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:30
          ..strzał w dziesiątke :) o Wojcieszaka ..ale może obowiązuje ochrona danych
          osobowych...:)
        • mgnac Re: SLD daje w palnik 04.04.06, 14:31
          No jeśli to prawda,to Lubiński ma kłopot.
          W sumie trochę mi go żal,ale z drugiej strony sam
          sobie dobrał współpracowników - ma do tego prawo.
          HASAN jesteś pewien tego co piszesz?
          Jeśli tak - może są jakieś nowe szczegóły.
          Pozdrawiam
          MG
          • Gość: :) Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:34
            ..wejdz na strony Policji i przeczytaj :) radio Wrocław już mówiło :) więc
            wątpliwości nie ma ...ale chłopcy z SLD mają pijacki talent i nieskończone
            pokłady głupoty...ech
            • Gość: Jarek Re: SLD daje w palnik IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.04.06, 15:59
              Podaj linka jak możesz. Przeglądam stronę policji i nie widzę.
              • Gość: *** Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:06
                RMF tez juz relacje zdalo w Faktach o 15:30 :D
                • Gość: echo Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:59
                  Tak w tym są najlepsi. Szczególnie w graniu wariata. Za chwile się dowiemy że
                  był właściwie inny kierowca ale był trzeźwy i uciekł a biedni panowanie zostali.
                  • Gość: HASAN_SAS Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:01
                    Było sporo świadków, ale w Polsce jest wszystko możliwe :)
                    • Gość: mały Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:34
                      ciekawe z kim tak gazowali ? pewnie już opijali wygrane wybory w jedności z PO
                    • Gość: ciekawy Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.06, 21:46
                      Pytanie jest takie - czy Wojcieszak został zatrzymany przez policję?
                      • Gość: Gość Re: SLD daje w palnik IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:46
                        Oczywiście, spędził nockę na dołku
                        • Gość: Gość Re: SLD daje w palnik IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:56
                          Polak nie kaktus, pić musi :>:>
                          • Gość: walden Re: SLD daje w palnik IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 05:57
                            www.e.gazeta.wroc.pl/start.php?kalendarzRok=2006&kalendarzMiesiac=04&kalendarzDzien=05&mutacja=2
    • Gość: 123 Re: SLD daje w palnik IP: 217.153.225.* 05.04.06, 07:55
      Dlaczego ten wątek tak nazwałeś? jestem członkiem SLD i jak wielu innych nie
      daje " w palnik". to, że jeden członek okazał się po prostu głupi, twoim
      zdaniem daej ci prawo do pisania tako innych? Na tej samiej zasadzie może
      napiszesz, że rodzina Bartolików (lub PIS) to pijacy bo brat prezydenta
      spowodował wypadek po pijaku?
      • Gość: HASAN_SAS Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:09
        Miałem taki kaprys.
    • Gość: newman Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:22
      Im się nadal wydaje, że żyją w latach 80-tych, gdy mieli wszelką władzę.
      Słyszałem, iż pan Z. krzyczał do policjantów, że zadzwoni do komendanta Marca i
      wszystkich ich zwolni. Mam gdzieś jego przeprosiny. A gdyby zamiast tych dwu
      aut stały tam dzieci. Niestety, nie on jeden, który myśli, iż może wszystko.
      Dlatego musimy być przygotowani, że takich kwiatków ze strony starych
      towarzyszy będzie znacznie więcej. "Wicie, rozumicie, nam się należy, tyle
      dobrego zrobiliśmy dla kraju, dla partii....", nie te czasy czerwonouści. Ale
      się "zagotowałem"..
      • Gość: cichy Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:39
        Dlatego dziwię się Lubińskiemu że powrócił do konszachtów ze
        skompromitowaną "rasą panów". Jak widać ONI się już kończą. W ogóle w jego
        otoczeniu ponoć pojawia się szemrane towarzystwo. Czyżby dopadła go choroba
        nawiedzonych polityków w stylu Lonia - ...władza za wszelką cenę!
        • Gość: Ania Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 10:17
          Nie jestem z lewicy,ale dziwi mnie,że większość ma "Używkę" z tego
          wydarzenia.Czy każdy z tych co pisze jest taki święty?.Nigdy za dużo nie wypił
          i nie zrobił nic głupiego?Śmieszne pisanie" a gdyby tam były dzieci"? a gdyby,a
          gdyby-tak można gdybać bez końca.Zrobił bardzo żle i powinien ponieść
          konsekwencje jak każdy,łącznie z wyrzuceniem z SLD.A każdy co pisze niech
          zastanowi się nad całym swoim życiem.Najlepiej widać winy u kogoś.
          • Gość: :) Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:51
            Droga Anno ! Wsiadanie za kierownicę po pijanemu to jest w naszym kraju
            przestępstwo a nie jakiś drobny grzeszek ! Jeżeli zaś decydujesz się zostać
            osobą publiczną to masz przestrzegać prawa i dawać innym przykład i nie dziw
            się że potem się o tym mówi ! Jak robił konferencje na tematy polityczne to
            chciał rozgłosu a jak się nachlał i popełnił przestępstwo to co pod dywan
            schować i nie dołować biednego kierowcy ? Nic z tych rzeczy trzeba mówić i to
            głosno przecież nie dawno jego kumpel ( były Starosta) też nawalony staranował
            dwa samochody ! Nikt nie twierdzi że jest święty ale między przestępstwem a
            głupotkami i błedami jest ogromna różnica ! Jak się nawalisz to zadzwoń po taxi
            ( ostatecznie na biednego nie trafiło ) a p.Wojcieszak wygrażał Policji że jak
            go nie puszczą to ich pozwalnia z pracy czyli chciał wykorzystać fakt bycia
            osobą publiczną to niech teraz jako osoba publiczna cierpi również moralnie !
            Precz z pijanymi kierowcami kimkolwiek oni są !!!!
            • Gość: Ania Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 12:23
              Masz 100% racji.Pisałam to bardziej w sensie"dokopać leżącemu".Mam wrażenie,że
              część ludzi cieszy się,że taki fakt miał miejsce.Nie znam człowieka,ale
              próbujmy atakować wszystkich pijanych kierowców.Niezależnie kim są.Ogólnie
              drażni mnie na forum"złapanie tamatu".
              • Gość: :) Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:40
                No wiesz u nas w całym kraju panuje dziwny obyczaj usprawiedliwiania pijanych
                kierowców.Jeśli zdarza sie anonimowy Jan P.który spowodował czyjeś zejście
                śmiertelne to wszyscy są oburzeni ale jak nasz bliski np.znajomy przydzwoni w
                inny samochód po pijaku to zaraz opowiadamy że to taki porządny ojciec i syn i
                kumpel że kazdemu może się zdarzyć że nic się nie stało itd.A przecież nie o to
                chodzi ....pijany za kierownicą to przestępca, niezależnie od tego czy jest
                ojcem ,synem ,wujem i dokarmia w zimie zwierzęta.Szczególnie osoby publiczne są
                zobowiązane do tego by dawały dobry przykład i przestrzegały prawa.Niestety
                przy okazji ,zamiast ogólnego potępienia dla wszystkich pijanych
                kierowców,wkrada się nuta zawistnej radochy ale raz jeszcze - idziesz na
                świecznik to się tym licz.
                • Gość: Ania Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 13:04
                  Wiesz,bardzo mi się podobają Twoje wypowiedzi.Widać,że jesteś inteligentnym
                  człowiekiem.Z kimś takim,miło się dyskutuje.Nie lubię chamstwa,wulgaryzmu.Twoje
                  wypowiedzi,trafiły do mnie.Pozdrawiam
                  • Gość: :) Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:08
                    Mnie również miło się dyskutowało :) Masz rację , że niestety zarówno na forum
                    jak i w życiu codziennym za dużo jest agresji.....Pozdrawiam :)
                  • Gość: wiara Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:15
                    Odczepcie się od wojtka
                    to równy chłop dzięki niemu książ ma kolorową fasadę
                    raz dał dupy a wy go od razu od moczymordy wyzywacie
                    pokorny jest przeprosił dajmy mu szanse tak jak dają wam wasze żony
                    • Gość: BB Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:04
                      Nie jestem żonaty.
    • Gość: HASAN_SAS Re: SLD daje w palnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:04
      Jest o tym mowa we wczorajszych wiadomościach TV DAMI:
      www.dami.walbrzych.info/archiwum
      • Gość: pod wrażeniem.. Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:59
        ..jestem ! kompletna rozpierucha jakby z tirem się zderzył ! i to jeszcze nie
        jego auto ! zbuli jak z nic ! mam nadzieje że tym razem się nie wymiga tak jak
        śpiewak , który najpierw przeprosił na konferencji prasowej i przyznał się że
        pił a potem w sadzie się okazało że tylko 20 gr wódki wypił :) Wojcieszakowi
        chociaż pomiar zrobili to może i ukarają ! co mu sie słusznie należy.
        • mgnac Re: SLD daje w palnik 05.04.06, 14:37
          Stop pijanym kierowcom,a jeśli to osoba publiczna to tym bardziej STOP.
          Pan Wojcieszak powinien zostać natychmiast wyrzucony z SLD.
          Czy ma stracić pracę ? - to już sprawa Dyszkiewicza.
          Ciekaw jestem co uczynią gremia statutowe SLD oraz starosta Dyszkiewicz.
          I w sumie dziwią mnie teksty Ani,która jakby żałuje Pana W.
          Aniu,co będzie jeśli taki ktoś kiedyś na drodze zabije?
          Pozdrawiam
          MG
          • Gość: / Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 18:15
            • Gość: /\/\/\/\/\/\/\/\ Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 18:16
              przyznał się do winy i abdykował:
              www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=4599
              • Gość: antykomunista Re: SLD daje w palnik IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 21:49
                Pogratulować towarzyszom takich kadr!
                • Gość: Gość Re: SLD daje w palnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.06, 22:33
                  Marnie kończą komuszki
                  • Gość: Bo alkohol.. Re: SLD daje w palnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:07
                    ..szkodzi !!!!
                    • Gość: walden Re: SLD daje w palnik IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.04.06, 18:48
                      Prawie jak abstynent,
                      Prawie jak kierowca,
                      Prawie jak polityk
                      I wszystko na żywca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka