Gość: Ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:49 Kiedy w Wałbrzychu będzie jak w niektórych miastach za darmo,jeden kandydat P.Lubiński ma w programie,a co z resztą kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:28 Jak ja bym kandydował to bym powiedział, że wszystko będzie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Internet bez opłat IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 02.11.06, 08:35 Internet w/g Lubińskiego jest za darmo tylko za używanie klawiatury trzeba zapalacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Internet bez opłat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:49 Niestety tacy sami pchają się na stołki,żenujący jesteś,z pomyślunkiem jesteś bardzo,bardzo daleko.Trochę wiedzy na temat,BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:09 Akurat tak się składa, że mam na ten temat odpowiednią wiedze. Niech się chłop określi czy chce sponsorować wszystkim w domu Internet czy chce utworzyć jakieś punkty dostępowe np. w Rynku itd., a nie mydli oczy hasłem "Internet za darmo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Internet bez opłat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:53 Masz napewno rację,ponieważ internet podłączaony jest z wielu żródeł.Ciekawe czy innych miestach też są wybrańcy,czy wszyscy chętni podpięci pod jedno wyjście,podziel się wiedzą,znowu pewnikiem kiełbasa wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:59 Myślę, że w Wałbrzychu powinno być kilka hotspotów. Przynajmniej jeden w Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Internet bez opłat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 15:14 i jeszcze nie iść do pracy i rozdać wódeczkę co jeszcze za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Internet bez opłat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 20:32 Internet za darmo nie jest nie możliwy i Lubiński to zrobi jak wygra. Plan jest dobry - główne miejsca przebywania wałbrzyszan objęte będą siecią bezprzewodową dostępną dla każdego. Oczywiście niezbędne będzie wifi w komputerze, no ale komputerów to chyba żaden prezydent jeszcze wszystkim nie ufundował. Na początek Rynek, Plac Grunwaldzki i część Piaskowej Góry oraz Podzamcza objęta zostanie siecią. Szybkość przesyłu nie będzie z pewnością imponująca, ale dostęp będzie bezpłatny. To żadna rewelacja, a i koszty nie są przerażające jak na 130 000 miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Re: Internet bez opłat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 13:21 Zastanawiam się tylko dlaczego ja mam za to płacić skoro Internet już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:31 www.radom.pl/?news=322 dla wszystkich niedowiarkow, a raczej dla zacofanych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Internet bez opłat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 18:25 A kto za to płaci? Bo przecież ktoś musi. Znowu z portfela ktoś mi pieniądze będzie wyjmował? Ja wolę żeby dochody gminy były przeznaczane na co innego a niż na mozliwość grania w sieci w Counter Strikea przez małolatów. Stwórzmy rodzicom możliwość zarabiania aby dzieciom mogli normalnie za Internet płacić. I nie obrażaj czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:13 nikogo nie obrazam. jesli ktos sie na czyms nie zna a wypowiada sie jak znawca ("nie mozliwe", "klamstwa", "obiecuje gruszki na wierzbie" itp.) to jest zacofany. bo "nie wstyd nie wiedziec lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić" (Feliks Chwalibóg) a tu wiedzy nie uzupelnią, a się wymądrzają. i dlaczego zakladasz, ze z neta korzystaja dzieci i to wylacznie do gier???? Obecnie dochody gminy nie sa wykorzystywane tak jak bym chciala (np. na jakiego mi skatepark? bardziej przydalaby sie kanalizacja)oczywiscie internet uwazam za duzo bardziej przydatny niz skatepark! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:33 Przez takie łącze nie pograsz w tego typu gry. Za duże pingi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauta Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:29 Pomysl jest ok i warto go zrealizowac, bo postep w dziedzinie interentu i komputerow jest blyskawiczny, wiec za chwile trudno bedzie sie bez jakiegos laptopa (pewnie w miniaturze) poruszac. W zachodniej Europie chyba 70% pokryte jest siecia szerokopasmowa, w Polsce tylko 2, czy 3% i teraz te roznice beda szybko wyrownywane. Podejrzewam, ze za jakis czas pewnie i sygnal z hostpostow bedzie silniejszy. A w ogole, to wazne, zeby cokolwiek sie dzialo w Walbrzychu. Bezplatny internet to pozytywna rzecz. Niech bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś