Dodaj do ulubionych

Internet bez opłat

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:49
Kiedy w Wałbrzychu będzie jak w niektórych miastach za darmo,jeden kandydat
P.Lubiński ma w programie,a co z resztą kandydatów?
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:28
      Jak ja bym kandydował to bym powiedział, że wszystko będzie za darmo.
      • Gość: internauta Re: Internet bez opłat IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 02.11.06, 08:35
        Internet w/g Lubińskiego jest za darmo tylko za używanie klawiatury trzeba
        zapalacić
      • Gość: Ciekawy Re: Internet bez opłat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:49
        Niestety tacy sami pchają się na stołki,żenujący jesteś,z pomyślunkiem jesteś
        bardzo,bardzo daleko.Trochę wiedzy na temat,BB.
        • Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:09
          Akurat tak się składa, że mam na ten temat odpowiednią wiedze. Niech się chłop
          określi czy chce sponsorować wszystkim w domu Internet czy chce utworzyć jakieś
          punkty dostępowe np. w Rynku itd., a nie mydli oczy hasłem "Internet za darmo".
          • Gość: Ciekawy Re: Internet bez opłat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:53
            Masz napewno rację,ponieważ internet podłączaony jest z wielu żródeł.Ciekawe
            czy innych miestach też są wybrańcy,czy wszyscy chętni podpięci pod jedno
            wyjście,podziel się wiedzą,znowu pewnikiem kiełbasa wyborcza.
            • Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:59
              Myślę, że w Wałbrzychu powinno być kilka hotspotów. Przynajmniej jeden w Rynku.
    • Gość: zły Re: Internet bez opłat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 15:14
      i jeszcze nie iść do pracy i rozdać wódeczkę co jeszcze za darmo
    • Gość: wiem Re: Internet bez opłat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 20:32
      Internet za darmo nie jest nie możliwy i Lubiński to zrobi jak wygra. Plan jest
      dobry - główne miejsca przebywania wałbrzyszan objęte będą siecią bezprzewodową
      dostępną dla każdego. Oczywiście niezbędne będzie wifi w komputerze, no ale
      komputerów to chyba żaden prezydent jeszcze wszystkim nie ufundował. Na
      początek Rynek, Plac Grunwaldzki i część Piaskowej Góry oraz Podzamcza objęta
      zostanie siecią. Szybkość przesyłu nie będzie z pewnością imponująca, ale
      dostęp będzie bezpłatny. To żadna rewelacja, a i koszty nie są przerażające
      jak na 130 000 miasto.
      • Gość: Antykomunista Re: Internet bez opłat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 13:21
        Zastanawiam się tylko dlaczego ja mam za to płacić skoro Internet już mam.
    • Gość: ja Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:31
      www.radom.pl/?news=322
      dla wszystkich niedowiarkow, a raczej dla zacofanych....
      • Gość: Niedowiarek Re: Internet bez opłat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.06, 18:25
        A kto za to płaci? Bo przecież ktoś musi. Znowu z portfela ktoś mi pieniądze
        będzie wyjmował? Ja wolę żeby dochody gminy były przeznaczane na co innego a
        niż na mozliwość grania w sieci w Counter Strikea przez małolatów. Stwórzmy
        rodzicom możliwość zarabiania aby dzieciom mogli normalnie za Internet płacić.
        I nie obrażaj czytelników.
        • Gość: ja Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:13
          nikogo nie obrazam. jesli ktos sie na czyms nie zna a wypowiada sie jak znawca
          ("nie mozliwe", "klamstwa", "obiecuje gruszki na wierzbie" itp.) to jest
          zacofany. bo "nie wstyd nie wiedziec lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy
          uzupełnić" (Feliks Chwalibóg) a tu wiedzy nie uzupelnią, a się wymądrzają. i
          dlaczego zakladasz, ze z neta korzystaja dzieci i to wylacznie do gier????
          Obecnie dochody gminy nie sa wykorzystywane tak jak bym chciala (np. na jakiego
          mi skatepark? bardziej przydalaby sie kanalizacja)oczywiscie internet uwazam za
          duzo bardziej przydatny niz skatepark!
        • Gość: BB Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:33
          Przez takie łącze nie pograsz w tego typu gry. Za duże pingi!
          • Gość: nauta Re: Internet bez opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:29
            Pomysl jest ok i warto go zrealizowac, bo postep w dziedzinie interentu i
            komputerow jest blyskawiczny, wiec za chwile trudno bedzie sie bez jakiegos
            laptopa (pewnie w miniaturze) poruszac. W zachodniej Europie chyba 70% pokryte
            jest siecia szerokopasmowa, w Polsce tylko 2, czy 3% i teraz te roznice beda
            szybko wyrownywane. Podejrzewam, ze za jakis czas pewnie i sygnal z hostpostow
            bedzie silniejszy. A w ogole, to wazne, zeby cokolwiek sie dzialo w Walbrzychu.
            Bezplatny internet to pozytywna rzecz. Niech bedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka