Dodaj do ulubionych

Sylwester Darz Bór-Porażka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:51
Kto spędził sylwestra w Darz Borze ,to wie że to była porażka.Obiecywano wiele
jednak na stołach było wielkie nic.Marna obiadokolacja a na koniec pierogi z
barszczykiem na jeden łyk.Oczywiście właścicielka o północy ledwie stała na
nogach i w duecie z Słynną Lilą style na parkiecie chyba się
zapomniały,zostawię to bez komentarza.Dodam że o godz.2 skończyły się
napoje,wódkę popijano wodą mineralną.Sztućce i talerzyki może wymienili
raz.Muzyka tragiczna(pan był bardziej zajęty swoją dziewczyną,która siedziała
za teką)Poprostu żenada za 380zł to P. Bierda naprawdę przesadziła.Ciekawi
jesteśmy czy serduszka które zostały sprzedane naprawdę trafią do fundacji
Spełniamy Marzenia.Pamiętam że kilka lat temu w Darz Borze był najlepszy
sylwester,ale jak widać to już przeszłośc.
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:56
      witam,ja równiez spedziłam tam sylwestra.skomentuje to tak; tragicznie nie było
      ale w porównaniu z ubiegłymi latami bez porównania; nawet pokazu ogni
      sztucznych nie było.a co do D.J to był ten sam co na Andrzejki, konkursy byłe
      identyczne!!!wiec np. to spiewasnie wcale mnie juz nie bawiło!!!
      • Gość: ela Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:05
        byłam na sylwestra 2 lata temu,tak sie zdegustowałam że w tamtym roku i w tym
        nie byłam na żadnym balu.obecnie wszyscy idą na ilośc a nie na jakośc.
    • Gość: No wiadomo Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:36
      No przecież wiadomo kto rządzi Darz-Borem i że to spólka Agar. Odkąd wykupili
      wyciąg na Andrzejówce to nie przewiózł ani jednego narciaża ;-p Po prostu jak
      wszystko spaprają to bez problemów postawią sobie kamieniołom, przerobią góry
      na kruszywo i odkują się za "lobbowanie" wśród mieroszowskiej administracji ;-p
      • Gość: sąsiad Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:58
        Niestety ale to jakas pomyłka,Darz BOr prowadzi żona P.Bierdy ,który jest
        nieobecny już trochę.....
        • Gość: smakosz Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 10:39
          Gość portalu: sąsiad napisał(a):

> Niestety ale to jakas pomyłka,Darz BOr prowadzi żona P.Bierdy ,który jest
          > nieobecny już trochę.....

Napisz doslownie a nie jakies domysly ludzie mają snuć. Siedzi? Lezy w
          szpitalu? Pojechal na wycieczke do Argentyny? Ciekawi nas los pana Bierdy,
          swietnego managera i gospodarza.
    • Gość: ciekawa Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:27
      A co myslicie o dj ktory tam grał? prosze o informacje
      • Gość: ?? Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:29
        A czy wogóle można go nazwać D.J ???? Porażka totalna
        • Gość: Magdaxx Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.07, 17:49
          Tak się składa, że byłam w tym roku na Sylwestra w Darz Borze i wcale nie było
          tak tragicznie jak opisujecie, często tam bywamy ze znajomymi i byliśmy także na
          Andrzejki. Do Dj można się przyczepić, ale jeśli piszecie, że było mało jedzenia
          i popityki tak zwanej to jest to totalna bzdura chyba, że to po prostu zwykła
          prowokacja. Kiedy wychodziliśmy ze znajomymi tak ok godz. 3-4 naprawdę na
          naszych stolikach było jeszcze mase jedzenia :)

• Gość: Ania Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:35
            A co było na stolikach ??? wyschnięta wędlina,pasztet i pierogi? Akurat nie
            piłam alkoholu i widziałam bardzo dobrze menu jakie zaserwowała
            właścicielka-szok za takie pieniądze.Akurat spędzamy śylwestra co roku w innym
            lokalu ale w darz Borze to była totalna klapa.Nie pisz takich głupot,bo ludzie z
            palca sobie tego nie wyssali.Nie polecam ,żadna rewelacja, a jako posiłek
            ciepły-pierogi to naprawdę było przesadzone!!!!
            • Gość: gosc Krystyna Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.07, 20:09
              byłam gościem Darz Boru nie pierwszy raz i byłam bardzo zadowolona jak zawsze!
              jedzenie było bardzo dobre i bardzo duzo. A jak ktoś nie umie jeść i pić, to
              nie powinien zabierać glosu. bardzo podobalo mi sie ze nie palilo sie na sali
              choć sama jestem osobą palącą. A jeśli to są panie które piszą bzdury o Darz-
              Borze a palily na sali gasząc papierosy w talerzykach z jedzeniem i nie umiały
              sie zachować to tylko współczuć takich gości włścicielom lokali.
              • Gość: hmm Re: Sylwester Darz Bór-Porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.03.07, 20:08
                przecież ludzie powyżej nic nie pisali o petach w talerzykach, ale o tym, że na tych talerzykach g... było, nikt nie wspominał o nieumiejących się zachować kobitach? Do czego pije ten post?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka