Gość: Gosśka IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.08, 08:24 Kończy mi się umowa z Dialogiem,co możecie powiedzić o ofercie KSM-u? Czy jakość przy tej cenie jest zadawalajaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GS Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.08, 21:53 Ja polecam dalej Dialog. Można z nimi pogadać, może dadzą jakiś upust :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trf Re: Internet IP: *.dialog.net.pl 07.03.08, 21:53 Poszukaj opinii na forum, ten temat był już dość szeroko komentowany. Ja tylko skrótowo opiszę: KSM to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Internet IP: *.wlb.vectranet.pl 08.03.08, 10:13 Vectra albo UPC - zalezy gdzie mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebebb Re: Internet IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.08, 19:00 Ksm Eco-net Vectra najwiekszy syf na podzamczu jezeli chodzi o internet polecam dialog UPC i neostrade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.08, 08:11 Mam N telewizję i bez sensu wiązać sie z UPC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Internet IP: *.wlb.vectranet.pl 10.03.08, 18:22 Mozesz zamowic sam internet, nie ma przeszkod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.08, 15:38 Do bebebb Syf to ty masz w majtkach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.08, 16:00 Masz rację Królik, pewnie tego bebeb wszystkie trzy firmy scigają za długi to pisze o nich pierdoły. Mam neta z jednej z tych firm i jest okey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebeb Re: Internet IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.08, 19:21 do królika jezeli twoja praca z interenetem ograniczas sie do zwiedzania stron pod tytulem nasza klasa lubo fotka ewentualnie onet <ale mysle ze to za madre dla ciebie>> to wystarcza tobie tego typu internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Internet IP: 89.174.221.* 11.03.08, 10:25 Do Bebeb NIe chłopcze! Rozmumiem że jesteś nadgorliwym ściągaczem z netu? U wszystkich operatorów sieci zapewne jesteś na czarnej liście (dłużników)? Masz problem, zamów sobie łącze symetryczne i bez problemu?. Wiesz dlaczego nie zamówisz sobie symetrycznego? Bo ciebie poprostu nie stać! I "rzempolisz" na łączu dialogu i ile wyciągasz "256"? Nie jestem ograniczony tak jak ty "Pomponik.pl" czy też "świat seriali" itp. Dialog z tobą jest żenujący gimnazjalisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Internet IP: 89.174.221.* 11.03.08, 10:25 Do Bebeb NIe chłopcze! Rozmumiem że jesteś nadgorliwym ściągaczem z netu? U wszystkich operatorów sieci zapewne jesteś na czarnej liście (dłużników)? Masz problem, zamów sobie łącze symetryczne i bez problemu?. Wiesz dlaczego nie zamówisz sobie symetrycznego? Bo ciebie poprostu nie stać! I "rzempolisz" na łączu dialogu i ile wyciągasz "256"? Nie jestem ograniczony tak jak ty "Pomponik.pl" czy też "świat seriali" itp. Dialog z tobą jest żenujący gimnazjalisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inesr Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 21:12 Mam KMS od dwóch miesięcy i chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.08, 09:48 Pracuję przy podłączeniach i powiem ci, że cała sieć Ksm-u jest pod łączona do DSL-i w dialogu. Jednego DSL-a dzielą na parę bloków. Jak strony oglądasz to może i wystarczy ale wysłać pocztę to drama. Odpowiedz Link Zgłoś