Gość: emeryt IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.09.08, 21:42 jezdem emerytem i chcem se dorobić, som jakieś oferty w wałbrzychu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jhjm Re: praca doryfcza dla emeryta IP: *.chello.pl 25.09.08, 22:14 tak prodak tam wszytkich przyjmuja ale przez pod firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: praca doryfcza dla emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 01:04 Ja cie przyjme jako Poloniste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addison Re: praca doryfcza dla emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:00 mam nadzieję, że lepiej gadasz niż piszesz bo inaczej cienko cię widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytowany poloni Re: praca doryfcza dla emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:23 ja tesz chcem podjonć prace. Najlepij jako polonista lub grafoman. Umie tesz obce jenzyki i komputery. Nie pijem nie palem zdrowie jes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: praca doryfcza dla emeryta IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.08, 18:14 Co umiesz i co chciałbyś robić? Odpowiedz Link Zgłoś