qrczakos 14.04.04, 20:17 sekta.. kosciol... jedna - ta sama glupota... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yawokim Zydowka Madonna 14.04.04, 20:58 no i sie historia kolem toczy od jednej zydowki do drugiej ...moze jej dzieci /tej drgiej/ tez beda mesjaszami? skubana ma nosa do robienia slawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Zydowka Madonna IP: *.chello.pl 14.04.04, 22:15 Po pierwsze nie Żydówka, tylko wyznawczyni jakiejś sekty opartej na żydowskiej kabale Po drugie nie Żydówka, tylko, o ile można użyć tego okreslenia w tym wypadku, "przechrzta", bo Włoszka z pochodzenia Ale poza tym analogia niezła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smyk Re: Zydowka Madonna IP: *.onlink.net 15.04.04, 01:50 No i wyluzdana bladz publicznie sie mansturbujaca.Odrazajaca ohyda, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin madonna jest żydówką, tak samo jak spears dziewicą IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 15.04.04, 14:39 cóż markieting na pełnych obrotach... a od katoli to wara, chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zydowka Madonna IP: *.chello.pl 16.04.04, 19:48 Nie masz pojecia o sekcie, do ktorej nalezy Madonna i nie wiesz, jak malo ma wspolnego z judaizmem, wiec sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Religijna Madonna IP: *.trentn01.nj.comcast.net 14.04.04, 23:53 a ja mam gdzies to co o niej niektorzy wypisuja :) jade na jej koncert!!!! Madonna jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenisej Re: Religijna Madonna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 07:14 Ja tam tez ja lubie, fakt ze gdy byla mloda to rozne glupoty robila, ale kto ich w mlodym wieku nie robi? Poza tym nie kradla na wielka skale jak niektorzy politycy, nie mordowala, wiec nie jest z nia najgorzej. A potem przyszly duze pieniadze, no i dwojka dzieci, ktore ja zupelnie juz wyciszyly. A propos, czy ktos czytal moze "Angielskie rozyczki", czyli te bajki dla dzieci ktore napisala Madonna? Bo nie wiem czy sie brac za lekture tego, gdyby to bylo cos w klimacie tajemniczosci, basniowosci, to bym sie skusil, ale jesli to jakies infantylne opowiesci dziwnej tresci, to dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Religijna Madonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 08:12 Wypisz ,wymaluj Krawczyk- tylko mniej szmirowata...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Religijna Madonna IP: *.nll.se 15.04.04, 13:06 SLD=PZPR=Samoobrona=czescLPR.....jadna i ta sama glupota...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Juz ma przechlapana u katoli!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.04, 13:22 patrzec jak wplynie zakaz puszczani jej piosenek w poslkich mediach trzasacych sie przed cenzura czarnuchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agam Re: Religijna Madonna IP: *.ifd.uni.wroc.pl 15.04.04, 14:42 Po pierwsze czarnuchy, czyli księża nigdy nie zakazują słuchania jakiś piosenek osób, które mają jakieś dziwne poglądy, czy zwyczaje. Należy pamiętać jeszcze o takim terminie jak -wolność. Po drugie, tylko sekty czegoś zakazują!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Religijna Madonna IP: *.chello.pl 15.04.04, 21:23 Generalnie zgadzam się, że doszukiwanie się wszędzie "dyktatury czarnuchów" to jakaś paranoja, ale akurat tutaj nie masz racji. To nie sekty chciały zakazać w Polsce Piersi i ich "ZChN zbliża się". I to nie seksty urządzły szopkę z okazjio koncertu w Polsce Marilyna Mansona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz Re: Religijna Madonna IP: *.telepac.pt 16.04.04, 10:57 madonna, guy richie, britney spears... to w sumie chyba daje ze 100 IQ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sober Re: Religijna Madonna IP: 80.48.150.* 17.04.04, 10:54 > madonna, guy richie, britney spears... to w sumie chyba daje ze 100 IQ! 100 myslę, że 100 to za dużo, może 50 by się uzbierało, może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Religijna Madonna IP: *.one.pl 16.04.04, 11:27 madonna?a co to takiego???nowy model lalki Barbie? Odpowiedz Link Zgłoś