huann 27.04.05, 12:59 na tym wątku nie wpiszą się wszyscy ci, co wkrótce będą nie byli. tu też można informować o planach niebytu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius odbyt 27.04.05, 13:10 Odbędę niebyt od piątku 15:30 do poniedziałku, 9 maja, 07:27. Odpowiedz Link
huann ogłaszam brak huanna na RU od 27.04.05, 13:29 1 lub 2 maja do 15 maja włącznie bądź rozłącznie. czyli: wrócę po nocy ;) Odpowiedz Link
maginiak ogłaszam brak maginiaka na RU od 28.04.05, 09:14 no, kiedy to było? miewam zakaz wstępu na RU bo ja nie wrzuciłam listu do skrzynki, jak ciocia miła prosiła. Odpowiedz Link
maginiak ogłaszam brak maginiaka na RU do 28.04.05, 09:15 przynajmniej do maja od przynajmniej jutra. Odpowiedz Link
lolik2 JAKTO??? 28.04.05, 12:06 to ja nie zobaczę Huann jak przyjadę 13??? to oburzające! Odpowiedz Link
huann Re: JAKTO??? 28.04.05, 12:12 to wszystko zależy do kiedy zostaniesz! (to zachęcające!) bo huann wraca w niedzielę (15.05.) wieczorem, ale jakby zapowiadali jakieś burze i gradobicia w niedzielę, to powróci w sobotę (14.05.) wieczorem. w piątek (13.05.) wieczorem na pewno raczej nie. Odpowiedz Link
lolik2 NOTO 28.04.05, 12:15 niech wróci w sobotę! koniecznie koniecznie no coś podobnego kto to widział doprawdy! Odpowiedz Link
dziad_borowy Ogłaszam brak dziadostwa na RU 28.04.05, 10:08 od 30 byc moze, a od 4 na pewno do 11 od razu na pewno. Dziadostwo bedzie nurzać twarz w piasku i gmerać raciczka w zbiorniku i juz umiera z niedoczekania:-))) Dzierżwór!!! Odpowiedz Link
maginiak Ojojoj! 28.04.05, 10:12 A gdzie się to najdziadowsze z Dziadostw będzie nurzało czyli w czym będzie gmerało i czy zali tylko raciczką czy większą częścią swego Dziadostwa? Bo to wiele wyjaśni. Odpowiedz Link
dziad_borowy Olaszország 28.04.05, 10:36 A Dziad bedzie z poczatku gmeral raciczka, a jak sie okaze, ze cieplosc na to pozwala zanurzy sie tez swoja wieksza czescia;-) Dzierżżżąberek!!!! Odpowiedz Link
kotred kotred będzie wyjechany 28.04.05, 15:22 od jutra (więc na szprotkaniu nie będziemy objadać gospodarza!) do wtorku celem pomazurzenia. Odpowiedz Link
lolik2 lolik będzie wyjechany 28.04.05, 15:34 w tymże samym czasie celem przepieknych okoliczności przyrody Odpowiedz Link
uerbe A ja właśnie... 10.05.05, 14:21 niebyt skończyłem... teraz będzie tydzień bytu (vel urlopu). A co! Odpowiedz Link
uerbe 'uję :) 11.05.05, 16:18 aard napisał: > Ja już nastepny (od 20 maja) planuję... :-D Następny w najlepszym w górach czasie - druga połowa września, tym razem całe dwa tygodnie się będę wydziczał. Odpowiedz Link
h8red Re: Może do Zgierza? 13.05.05, 10:33 latajacy_rosomak napisał: > Podobno mają ładne molo... A myto pobiera Boruta??? Odpowiedz Link
huann postpowrócizmizm 16.05.05, 23:06 niestosowny z racji okazałosiębrakusensizmu powrotnego (vide: dzień dobry w kwestii dywanika). ale skoro już jestem, to się wpiszę, żeby potem nie było, że nie spamuję czy coś. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak już za 12 gadzin 22.05.05, 00:10 AKFARIUM (Awangardowy Koncern Filmowy Angażujący Ręce I Uszy Młodzieży) PRZEDSTAWIA............. "DARK SIDE OF THE LIŚĆ" [3 dni zdjęciowe w bajkowych podłódzkich plenerach począwszy od za 12 gadzin!] Czy Doktor Boro i Profesor Noga wyprodukują dostateczną liczbę jadowitego kisielu, by opanować świat? Czy Ręka umrze na raka krtani? Czy Człowiek-Zlew w końcu się zatka? Czy Kobieta-Wanna zaleje się doszczętnie? Czy Super-Trójak Super-Człowieków powstrzyma szalonego i brzydkiego Doktora Boro oraz brzydkiego i brzydkiego Profesora Nogę? Czas pokaże... Odpowiedz Link
dziad_borowy Bumtralala chlupie fala ... 30.06.05, 18:24 Dziad wyjechany zostaje dzis na dni 6+4. Znow bedzie brodzil raciczkami i strzygl uchem na mewy kurewy. Bo lubi. Dzierżbór zaakopuje się po szyje w piasku i udaje piłke leżącą!!!! ps. a co za tym idzie, Yavoriusie, dziekuje za zaproszenie na zeroosmyzerosiodmy ale niwykonalnym byc wydaje sie. Odpowiedz Link
yavorius ojej 01.07.05, 08:09 No to chlupotu życzę! A w takim razie może dwudziestyzeroósmy? Odpowiedz Link
aard Dziadzie, a może byś tak 01.07.05, 12:40 przejeżdżając przez Łódź jednak zahaczył? Przeca tęsknota nas zeżre... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Wyjeżdżam od 2 dni 28.07.05, 22:43 i ciągle coś wyskakuje jak Filip z konopii indyjskich. Tak czy owak wracam w połowie sierpnia. Mam tylko nadzieję, że zdążę wyjechać z Łodzi zanim ta połowa sierpnia nastanie. Odpowiedz Link
aard Wyjeżdżam na 4 dni 29.07.05, 10:08 dziś z wieczora. Potwór we wtorek późno bardzo (z naciskiem na środę). Może zahaczymy o Minczoła :)) A na wyjeździe... Odpowiedz Link
huann Min czoła 29.07.05, 10:33 pozdrów, jeśli zahaczycie :)) możesz sie nawet za mnie do księgi szczytu wpisać ;P Odpowiedz Link
aard Huannie, a... 29.07.05, 10:36 jakiej mapy myśmy wtedy używali? Jakiejś słowackiej? Pożyczyłbyś? Bym mógł zajrzeć dziś koło 18:30. Odpowiedz Link
huann Aardzie, be 29.07.05, 10:39 no to zarżyj jaczej na masę, bo dzis masa po Łodzi hasa, choć z tego co pamiętam, to Piniu miał mapę słowacką dokładną zieloną, a my tylko frogmentaryczne 'okolice krynicy' rewasza 1:50 i 'beskid sądecki' pepewuki 1:75. a dokądś konkretnie jedziecie, czy tak tylko jedziecie? Odpowiedz Link
aard Huannie, ce 29.07.05, 10:46 Tak tylko jedziemy. Jak nam odbije, to pójdziemy na piwo do Mniszka, a potem, gdzie nogi poniosą (więc może i Mińczol). A jak nam bardziej odbije, to się okopiemy gdzieś w głuszy pod Lackową i przesiedzimy tam cztery dni ;) W tej sytuacji nie będę Cię nękał po mapę (i tak mam jeszcze wiele spraw do załatwienia), tylko wezmę swój Beskid Sądecki i Niski :)) Dzierżmasa!! Odpowiedz Link
aard Huannie, eee... 29.07.05, 10:52 niem wierzę, że Ty się im osobiście wkrótce nie pokłonisz :) Ale oczywiście pozdrowię. Odpowiedz Link
aard wątpię, żeby w dobie szalejących komisji śledczych 29.07.05, 10:18 ktokolwiek się przyznał ;) Odpowiedz Link
huann gg z Lolikami wyjechanymi zaraz 04.08.05, 15:50 ale jeszcze nie: huann (15:36) no to pagody życzę! loliki2 (15:36) tylko dużej cobyśmy się zmieścili loliki2 (15:37) dzięks huann (15:37) pagody pięknej a burzej życzę zatem loliki2 (15:37) ech i gdzie te kajaki, pontony, łódki... loliki2 (15:37) przeminęły z wiatrem huann (15:38) zniosło je aż na wichrowe wzgórza... huann (15:38) bronte się przed tym! huann (15:39) wprawdzie wzgórza wichrowe Anie zielone... loliki2 (15:39) jedno nie wyklucza wszak drugiego huann (15:40) wyklucza to Akka z Kebnekaise, ale to by była naprawdę Cudowna Podróż huann (15:43) Dzieci_Z_PitBullem_Różnej_Płci? huann (15:45) a słyszałaś, że Fizię Pończoszankę zamknięto w Zakładzie Dla Obłąkanych im. Prządków Lnu i Bawełny? huann (15:45) to takie łódzkie specjalizacje jakby co... huann (15:46) a Filonek BezOgonek obsługiwany jest poza Kolejką, w przeciwieństwie do Psa, co jeździł. Odpowiedz Link
aard aard wyjeżdża na tydzień 12.08.05, 18:03 wraca z spod samiuśkich Tater 21 siernia. Pawcie się dopsz :* Odpowiedz Link
huann Drogie Utopce! 16.08.05, 11:02 huannowi włączył się szwendacz. wyjeżdża. nie będzie go może parę godzin, może parę dni, a może parę tygodni. jedzie tam, gdzie go nie ma, bo ponoć tam najlepiej, o czym się nie przekona i nie opowie kiedy wRUci. jedyny kontakt z huannem od teraz to komórka. kto zna ten zna, kto nie, niech się pyta tych, co znają. musicie się natomiast liczyć z tym, że nie odpiszę na Wasze sms-y bo nie mam już darmowych nic. jak w życiu. co nie znaczy, że nie możecie mi ich słać jeśli odczuwacie taką potrzebę. za wszystkie potencjalne thx już dziś tu, a kiedyś w realu. podbijajcie w imie światacze! Odpowiedz Link
yavorius Wątek wyjechanych 18.08.05, 10:33 Wimieniu Cherre Maginiac oraz swoim własnym, informuję iż będziemy wyjechani od dziś, w związku z czym nie będzie nas na furum od dziś 15:30 do 12 września, około 9:00:) Odpowiedz Link
wiedzmun Re: Hurra! :))) 21.08.05, 13:48 a ja nie, ale jak wroce...!!!---===+++ po trzykroc. Odpowiedz Link
aard Czy te plusiki to noski? ;) 21.08.05, 14:24 Wiedxmun wRUcon już niedługo... :))))) Odpowiedz Link
zamek Re: wątek wyjechany 10.09.05, 11:42 Mój niebyt planowany od zaraz może nawet i do wtorku. Jadę kultywatorować wątek retro ;) Odpowiedz Link
aard no to powoli pora 16.09.05, 15:07 Wiedźmunaardy wyjeżdżają do Austrii. Wracają na wybory :p Odpowiedz Link
dziad_borowy Aardzie Aardzie 16.09.05, 16:17 a gdzie bedziesz glosowal? Czy w Borach? Bo juz ciasto wstawilem do pieca jakby cos. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
aard Bardzo Cię przepraszam, kochany Dziadzie 26.09.05, 12:15 przeczytałem to dopiero teraz. A głosowałem w Łodzi, w sobotę wieczorem z wojaży powróciwszy. Mam nadzieję, że pyszne ciasto szyszkowe się bynajmniej nie zmarnowało heja i z dodatkiem syropu klonowego pożartym zostało mniam? :))) Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link