Dodaj do ulubionych

ROKOS odejdż zrób nam dobrze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 21:57
czY MOZLIWE jest żeby ZŁotousty odszedł z trUjki
Obserwuj wątek
    • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 22:02
      Dlaczego miałbym to zrobić :) ?
      • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:31
        TYlko dla tego że jestes smieciem, radio zet też otym wiE!!!!
        • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 22:46
          pie..sz głupoty
        • Gość: kat Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:47
          Gosciu w radiu essskkkaa byłbyś jak u siebie w domu? I nie dziwie sie dlaczego
          zadajesz tak idiotyczne pytanie!!!
          • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:48
            przecież ty po polsku żle mówisz
            • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 22:52
              jak chcesz, to porozmawiaj o tym z prof.Bralczykiem.
              • Gość: xx Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:59
                a ty wiesz kim jest BRalczyk, odnosze wrażenie ,że nie! Ja pytam ciebie ..nie
                bądz jak dzidziuś w piasku który szuka pomocy u mamusi której w tym przyp[adku
                nie miał/
                • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:01
                  zdałem u niego egzamin z retoryki i erystyki :) Myślę, że pamięta.
                  • Gość: xy Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:06
                    bardzo dziwne chociaż jest to ostatni profesor który zasługuje na
                    wyróznienie..jesli znasz historię Polski to wiesz o co chodzi ale ty nie znasz
                    histori radia i jego magii wiec konczę
                    • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:07
                      dobranoc :)
                  • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:08
                    TERAZ wiem z kim pijesz ?
                    • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:10
                      dobrze się czujesz?
                      • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:18
                        jak odejdziesz zacznę płaćić abonament.!!!naprawde obiecuje ,na razie z mojej
                        kasy nie diostajesz nic i jestem dumny ,jeśli faktyczne jesteś tow.
                        Rokosem /nie mam czasu/ tego sprawdzić /więc pisze gamoniu do ciebie i wiesz
                        dobrze ,że oprócz kasy którą tam zgarniasz ,to nic innego dobrze tam nie
                        robisz?????????
                        • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:21
                          Gość portalu: pz napisał(a):

> jak odejdziesz zacznę płaćić abonament.!!!naprawde obiecuje ,na razie z mojej
                          > kasy nie diostajesz nic i jestem dumny ,jeśli faktyczne jesteś tow.
                          > Rokosem /nie mam czasu/ tego sprawdzić /więc pisze gamoniu do ciebie i wiesz
                          > dobrze ,że oprócz kasy którą tam zgarniasz ,to nic innego dobrze tam nie
                          > robisz?????????

przecież pytałem, czy dobrze się czujesz?
                          • Gość: aaaa Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 83.175.177.* 03.07.05, 12:14
                            > Gość portalu: pz napisał(a):
                            >
                            > > jak odejdziesz zacznę płaćić abonament.!!!naprawde obiecuje ,na razie z m
                            > ojej
                            > > kasy nie diostajesz nic i jestem dumny ,jeśli faktyczne jesteś tow.
                            > > Rokosem /nie mam czasu/ tego sprawdzić /więc pisze gamoniu do ciebie i wi
                            > esz
                            > > dobrze ,że oprócz kasy którą tam zgarniasz ,to nic innego dobrze tam nie
                            > > robisz?????????

I właśnie przez takie wypowiedzi szefowie trujki traktują nas jako kilku
                            nawiedzonych frustratów. Nie masz nic do powiedzenia, to po co zakładasz taki
                            wątek? Wypowiedzi w stylu Leppera "Mariusz Rokos musi odejść" musisz poprzeć
                            konkretnymi argrumentami. Dobrze wiemy, że kurier moskiewski i spółka się w
                            jakimś stopniu nas obawiają, bo zaglądają tu często - a takie wypowiedzi to
                            tylko dla nich kolejny argument, że to oni mają rację ....
                        • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 01:18

> jak odejdziesz zacznę płaćić abonament.!!!naprawde obiecuje ,na razie z mojej
                          > kasy nie diostajesz nic i jestem dumny ,jeśli faktyczne jesteś tow.
                          > Rokosem /nie mam czasu/ tego sprawdzić /więc pisze gamoniu do ciebie i wiesz
                          > dobrze ,że oprócz kasy którą tam zgarniasz ,to nic innego dobrze tam nie
                          > robisz?????????
                          Jest pan zatem pospolitym przestępcą i zapewne z przekonania anarchistą. A do tego niezbyt bystrym, bo się Pan przyznaje do czynów nielegalnych na publicznym forum. Rozumiem, że podadków również Pan nie płaci? No ale czego się spodziewać - ten lepperowski styl wypowiedzi, te inwektywy. Jeśli wolno zapytać - nosił Pan ostatnio może białoczerwony krawat?
                      • Gość: yy Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:21
                        O czym o niczym tak jak na antenie heee aa iii itp. chyba wszyscy marnujemy tu
                        czas odpisując na te teksty.
                        • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:22
                          Gość portalu: yy napisał(a):

> O czym o niczym tak jak na antenie heee aa iii itp. chyba wszyscy marnujemy
                          tu
                          > czas odpisując na te teksty.

nie mam poczucia marnowanego czasu. jest OK
                          • Gość: stasiuu Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 02:04
                            Ale słuchacze mają poczucie że ktoś marnuje czas antenowy, który można by
                            wykorzystać na coś sensownego. I TO jest problem, który powinien pan przemyśleć.
                    • Gość: kz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:10
                      gulka ci chodzi co tzk'' ciężko pracujesz'' a tutaj ktos pisze takkkiie głupoty
                      • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:11
                        przecież rozmawiam :)
                      • Gość: kamell i r4eszta Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:24
                        o czym ty możesz rozmawiać jak ty nepotrafisz pracować nawet w radiu zet
        • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 23:51

> TYlko dla tego że jestes smieciem, radio zet też otym wiE!!!!
          Polecam szanownemu interlokutorowi zaznajomienie się z definicją słowa "śmieć".
          A tak nawiasem jest wiele innych ciekawych (może trafniej opisujących intencje autora) inwektyw. I lekturka obowiązkowa dla
          Gościa portalu pz
          swo.pwn.pl/
      • roooot Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:25
        Napisz jak ma się misja Radia Publicznego do Twojej osoby.
        • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:28
          wŁAŚNIE TAK ciekawe co napisze he he he
          • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:39
            zapomniałes o misji do końca ,że nie tylko rozrywka ,/bo mamy płacic nie tylko
            za rozrywkę/.POSTY godne ciebie ,/ ale te twoje /
            • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:43
              w Trójce są różne audycje :)
        • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:29
          Misją Radia Publicznego jest m.in. rozrywka. Nie znam lepszego sposobu jak
          uczenie przez zabawę.

Ale miało być o tym, dlaczego mam odejść z Trójki :)
          • roooot Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:32
            A czego nas uczysz bawiąc?
            • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:37
              miłości bliźniego
          • Gość: kat Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:33
            NApisze tak ,jestem pod wrazeniem naprawde jesteś Złotoustym, teraz nie mam
            żadnych wątpliwości naprawde "jestes jaki jesteś" twoja misja to jest...???
            Pytam co...////?????
    • Gość: śmieć Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:41
      czy ty wiesz co to jest miłość bliżniego?
      • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:45
        Gość portalu: śmieć napisał(a):

> czy ty wiesz co to jest miłość bliżniego?

to jest coś takiego, że Cię nie nienawidzę
        • Gość: xx Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:51
          godne ciebie parszywcu
          • Gość: gnio Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:53
            ale dałeś naprawde musisz być rokosem
          • Gość: zzzz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:55
            skąd takie słownictwo
          • Gość: pzs Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:00
            CIESZY mnie tylko jedno ,ze sie tłumaczysz ,Kaczkowski tyle lat pracuje i sie
            na forum nie tłumaczy?? wEDLE PROSTACKIEJ ZASADY kto sie tłumaczy ten winny
            odejdz a naprawde będzie nieżle, może gdzieś będą komputerową chcieć grać
            • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 03.07.05, 00:02
              Pytam, wedle prośby, dlaczego mam odejść z Trójki.
              • Gość: Pablo Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:59
                Właściwie co zmieniłoby twoje odejście? Na twoje miejsce Laskowski i spółka
                wsadzą kogoś, kto podobnie jak Ty będzie mizdrzył się do słuchaczy i bredził o
                niczym irytująco słodkim głosem. To, że Trójka stała się radiem bezbarwnym,
                przynudzającym i niesłuchalnym nie jest tylko „zasługą” Rokosa, Kamela czy
                Orzecha ale dyrekcji, która ma taką a nie inną wizję programową i pod jej kątem
                dobiera sobie ludzi.
    • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:50
      więc jesteś zabawny tylko w swoim mniemaniu ,szkoda że jesteś 'osatnim zabawnym
      człowiekiem w radiu/mam taką nadzieje,/ publicznym a takich jak ty coraz
      wielu.Wspóczuje wszystkim co placa na polskie i tu wstyt'polskie radio'
      • mariuszrokos Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 02.07.05, 23:53
        "ostatni zabawny człowiek w Radiu"

fajnie brzmi i dobrze oddaje ducha epoki

thnx :) !
        • pump_it_up Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 03.07.05, 01:22
          o co tutaj chodzi? kto to jest Rokos?:PPP kiedy moge go uslyszec, zeby ocenic?
          • pump_it_up Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 03.07.05, 01:24
            ps. autorze watku troche kultury by wypadalo miec. jak ty sie odzywasz do
            czlowieka?
    • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 04.07.05, 15:28
      CZY mozliwe jest zeby odszedl,czyli - czy jest szansa w ogole na zmiany, ale na
      te lepsze.A o Rokosie,Kamelu mamy chyba podobne zdania i to na tyle bo nie ma
      sensu dalej drazyć tego tematu temat
      • jureek Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 04.07.05, 16:20
        Na pewno nie ma sensu drążenie tematu w tak chamski sposób, jak w tym wątku.
        Opanujcie się, bo pomyślę, że to jakaś dywersja w celu skompromitowania obrońców
        starej Trójki.
        Jura
      • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 00:18
        > CZY mozliwe jest zeby odszedl,czyli - czy jest szansa w ogole na zmiany...

Czy możliwe jest, że Pan się myli lub (i) nie przedstawia jedynie słusznej drogi
        dla Trójki? Kim Pan jest, że wypowiada się na temat personalne (jakby nie patrzeć sprawa wewnetrzna). Skąd tyle anonimowości? Krzyknąć z tłumu potrafią ludzie niskiej samooceny. Wystąpić przed tłum to już nie dla wszystkich, a z pewnością nie dla Pana. Dla mnie równie dobrze może być Pan małą przestraszoną dziewczynką. A może prezentuje pan silne lobby, jeśli naprawde chce pan dokonać jakiejś zmiany w jakiejś instytucji to proszę napisać petycję (im więcej podpisów tym lepiej) i przekazać na ręce dyrekcji tejże instytucji. Łatwo jest zbierać podpisy pod petycjami w serwisie www.petycje.pl/ gdzie Pana odsyłam w zainteresowanej sprawie. Tymczasem wzburzony "lepperowski" ton jest jak najbardziej niestosowny i nienajlepiej o Panu świadczy.
    • roooot Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 04.07.05, 17:56
      Czy ktoś odgadnie kim są ludzie, których skandaliczne wypowiedzi można przeczytać w tym, i innych tematach dot. PRIII? Kompletny brak klasy wskazuje jednoznacznie, że to nie są byli słuchacze PRIII. Podłączają się pod protest zapewne nie mając pojęcia o co chodzi.
      Nałogowi forumowicze?
      • Gość: Radek Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.tomaszow.mm.pl 04.07.05, 18:08
        Czy uważacie, że na Wasze posty odpowiada Mariusz Rokos? Pewny tego nie jestem.
        • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:17
          KOCHANI słucham trójki 27lat i proszę nie zwracac mi uwagi w stylu ''Michnika''
          bo bardzo sie denerwuje.Szkoda ,że potraficie szukac ''chamuw'' wsrod ludzi
          którzy są oddani sprawie i próbuja róznie.
    • Gość: stasiuu Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 02:12
      Zdecydowanie za dużo jadu i nienawiści. Nie znacie pana Rokosa osbiście, więc
      powinniście troszkę przyhamować. Jest kiepskim radiowcem, z tym zgadzam sie jak
      najbardziej. I też uważam, że nie powinno być dla niego miejsca w radiu, które w
      założeniach nie jest komercyjne, bo jak radiowiec niewiele sobą reprezentuje. Co
      nie zmienia faktu, że nie czuję do niego nienawiści bo nie ma za co. On tylko
      robi swoje, a decyzje o jego zatrudnieniu lub nie, podejmują władze radia.
      • Gość: kat Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 10:07
        o co ludzie wam w końcu chodzi o dobre radio czy o to żeby złotousty mial
        dobrze???LAskowski do Moskwy i tyle i niema sentymentów , popłakiwań za
        nieudacznikami którzy perwidnie z nas drwią.
        • Gość: xx Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 10:08
          Znamy go z anteny a reszta mnie nie interesuje
    • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 10:13
      Przypominam czy mozliwe jest zeby odszedł Rokos a wraz z nim jego chlebodawcy i
      to jest główne pytanie tego watku,a nie uzalanie sie nad ....wiadomo kim
      • Gość: Robercik Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.chello.pl 05.07.05, 10:42
        Ależ wy jesteście nudni, zieeeew
        • jaion.x Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 11:15
          Smutne jest to, że osobom, które nie przepadają za p.Rokosem brakuje klasy.
          Uważam, że można wyrażać swoje zdanie, ale trzeba zachować pewien poziom
          dyskusji. Obrzucanie inwektywami jest po prostu niesmaczne.
          Nie wiem na ile p. Rokos jest profesjonalistą w swoim fachu, ale głos ma ładny,
          radiowy.
          • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 11:17
            wysiadam jak to czytam
    • jaion.x Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 11:24
      A może by tak konkretniej?
      • graza.61 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 11:35
        Czytając te wątki mam wrażenie, że uczestniczę w kampanii wyborczej jakiejś
        bardzo agresywnej partii politycznej. Dużo krzyku, wiele obraźliwych słów i
        bardzo mało konkretów.
        Nie jestm fanem Rokosa, ale...
        Kto mieczem wojuje, od miecza ginie... tak "ku pamięci"
        • gosc.sympatyczny Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 12:02
          A ja dodam takie powiedzonko " krowa, która głośno beczy, mało mleka daje".
          Faktem jest , że jeden uczestnik - że się tak wyrażę - prowadził ostrą wymianę
          zdań. Ale co z tego wynika? Jakie konstruktywne rozwiązania?
          Już taki jeden wołał "Balcerowicz musi odejść" I co? Ano Balcerowicz ma się
          dobrze, a ten który tak gardłował ma coraz mniejsze poparcie i spadek notowań.
          Tak to bywa z krzykaczami.
          • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 12:27
            zadałem tylko pytanie
            • grazyna.dlugokecka Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 12:42

Być rasowym radiowcem to naprawdę wielka sztuka. Nie każdy rodzi się obwieszony
              talentami jak rosyjski sołdat. Aby w tej branży osiągnąć sukces trzeba pracy,
              pracy, pracy i oczywiście podrobiny talentu. Ale uważam tez, że należy każdemu
              dać szansę. Myślę,że za konsoletami zasiadają tylko pasjonaci radia. I trzeba
              im dać nieco czasu na "dotarcie".
              Przecież w TV są też tacy, którzy na początku byli tragiczni, a teraz
              się "wyrobili" .
              Może warto Rokosowi dać szansę?
              • Gość: PZ Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 13:45
                On nigdy nie bedzie dobry nie ta szkoła!!
                • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 00:36
                  Gość portalu: PZ napisał(a):

> On nigdy nie bedzie dobry nie ta szkoła!!
                  Zatem jaka, że zapytam skromnie w sokratesowskim stylu, szkoła jest tą własciwą?
                  Czyż instytucja Radia Publicznego nie jest szkołą samą w sobie? Czy lata praktyki nie czynią mistrza? Czy doświadczenie zawodowe nie jest podstawą profesjonalizmu? Czy śmiały pański osąd, że jakaś osoba nigdy czegoś nie osiągnie, nie naraża Pana na śmieszność? Wszak różne rzeczy ludzie osiągają odpowiednio zmotywowani, zachęceni i poprowadzeni. Czy ma pan jakieś przesłanki stanowiące o zasadności pańskiego twierdzenia? Jeśli tak, chętnie one usłyszę.
              • messi55 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 13:49
                Czytajc te wszytkie posty nie znalazlam ani jednego realnego argumentu na
                odejscie pana Rokosa z Trojki. Wlasnie jestem po audycji pana Rokosa i nie
                zauwazylam, aby zle mowil po polsku, jak mu niektorzy zarzucaja.
                Problem zasadniczy polega na tym, ze na tym forum wypowiadaja sie sluchacze,
                ktorzy nie znaja radia "od kuchni" a o formatowaniu nie maja pojecia. To nie
                jest wina pana Rokosa, ze prowadzi taki a nie inny program. Nie wiem na ile pan
                Rokos sam go sobie przygotowuje a na ile jest mu to narzucone, ale rzyczylabym
                sobie, gdyby w moim radiu poranki i popoludniowki tak wygladaly. Na szczescie
                mam ten luksus i moge siebie nazwac radiowcem, a mysle ze to duzo.
                Oczywiscie wcale nie mam za zle, ze "starzy" fani Trojki jeszcze za czasow
                dyrektora Kaczkowskiego nie sa zadowolonie z nowego brzmienia stacji, ale
                umowmy sie, ze i tak Trojka jest o niebo lepsza od Zetki czy RMF FM. A kultowe
                audycje takie jak MiniMax czy Markomiania zostaly i zajmuja bardzo duzo czasu
                antenowego. Wiec nie ma sie co obruszac.
                A z "zawodowego" punktu widzenia, uwazam, ze pan Mariusz Rokos jest dobrym
                spikerem, ma glos, ktory nie drazni i przyjemnie sie slucha programu.
                Zycze mu zatem jak najlepiej.
                p.s. nazywanie kogos "smieciem" i uzywanie innych wulgaryzmow pod adresem kogos
                kogo sie nie zna jest zwyklym przejawem prostactwa...
                • ronron Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 14:19
                  Rokos jest względnie doświadczonym (Zetka bodaj) i sprawnym radiowcem. Niestety
                  przy okazji jest zachwyconym samym sobą głupkiem, a na to lekarstwa niestety
                  nie wynaleziono, o ile mi wiadomo ;)
                • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:25
                  Dobrze to ujełaś jest spikierem/.Ludzie ale wy ciagle nie na temat./Róznica
                  pomiedzy nami polega na tym,że Ja jestem słuchaczem trójki/przynajmniej
                  chciałbym nim być/ a TY jesteś słuchaczka trUjki która truje
                  • messi55 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 14:35
                    Ja przede wszystkim jestem radiowcem i wiem, ze wiele razy trzeba pojsc na
                    ustepstwa wzgledem dyrekcji, zeby stacja w ogole mogla dzialac. Prawda jest
                    taka, ze obecna Grupa Trzymajaca Wladze w Trojce nie wyobraza sobie stacji bez
                    formatu. Ja jednak wierze panu Markowi Niedzwiedzkiemu, ze przyjdzie w Polsce
                    czas na robienie radia autorskiego. Jesli nie checsz sluchac trojki (czy tez
                    TrUjki), to nie sluchaj. Ta stacje robi cala masa ludzi, ktorzy ciagle wierza,
                    ze to ma sens. Obrazanie pana Rokosa jest mysle bezcelowe. Sa w Trojce duzo
                    gorsi od niego.
                    • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:42
                      Gorsza od niego jest derekcja,a on nie jest na pewno zawodowcem w pełnym tego
                      słowa znaczeniu.Prawdziwym radiowcom mówi sie na Mysliwieckiej dziekuję i
                      tyle .Mam taka sama nadzieje jak M.N ale nadzieja to za malo.Jego sposob bycia
                      na antenie nie jest godny radia publicznego ja mogę taki byc a on nie.
                      p.s Taki dretwy napewno jest Kamel,Łodej...
                    • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:43
                      Jeszcze jedno o jakim ty mówisz kompromisie ze strony np. derekcji
                      • messi55 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 14:49
                        Nie mówie o kompromisie ze strony dyrekcji, ale ze strony radiowców i przede
                        wszystkim sluchaczy. Zreszta wydaje mi sie, ze gdyby chcieli to nie byloby na
                        antenie Manna, czy Kydrynskiego. Prawda jest taka, ze rasowymi radiowcami to
                        oni nie sa, ale maja bardzo duzo do przekazania i kochaja radio, a to sie
                        czuje. Pozatym byloby olbrzymia glupota wyrzucic kogos, kto jest autorytetem.
                        A z tego co wiem pan Rokos jest w Trojce od 2002 roku i jeszcze ma czas zeby
                        sie dotrzec i dogonic standardy Trojkowe.
                        • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 15:01
                          Przepraszam ale ,Rokos nie ma naprawde nic do zaoferowania od siebie,wiec nie
                          dotrze sie na pewno,a i uczen z niego marny.Jego ego i narcyzm nie pozwola mu
                          na to.Nie ma nic do przekazania poza zwykłym swoim
                          wyuczonym ,słodkim,pierdzeniem do mikrofonu
                  • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 00:58

> pomiedzy nami polega na tym,że Ja jestem słuchaczem trójki/przynajmniej
                    > chciałbym nim być/ a TY jesteś słuchaczka trUjki która truje
                    Jak na słuchacza Trójki okrutnie prymitywne były Pana wcześniejsze wystąpienia.
                    Taki słuchacz bierny raczej z Pana? Czy może od kilku tygodni dopiero Pan na tej częstotliwości osiadł, a brak życiowej samorealizacji skłania Pana do ciągłej negacji otaczającego świata. Jeśli ma Pan inną wizję, lepszą - to śmiało. Petycja, kilka tysięcy podpisów i to się da zrobić. Inaczej jest Pan pospolitym "lepperczykiem" krzyczącym X.X. musi odejść. Zgodnie z wszelkimi uznanymi zadami równości ludzi sam X.X może krzyknąć X.X. musi zostać. I mamy remis!
                    • jureek Re: o skuteczności petycji 06.07.05, 09:34
                      nic.niewiem napisał:

> negacji otaczającego świata. Jeśli ma Pan inną wizję, lepszą - to śmiało. Pety
                      > cja, kilka tysięcy podpisów i to się da zrobić.

Nauczony doświadczeniem nie przeceniałbym skuteczności petycji. Pod protestami
                      przeciw komercjalizacji Programu Trzeciego gdy dyrektorem został Laskowski
                      podpisało się tysiące ludzi, o psuciu radia pisali wybitni ludzie kultury, były
                      artykuły w opiniotwórczych czasopismach i nic nie pomogło. Wszystkie protesty
                      zostały zignorowane, nikt nawet nie chciał wysłuchać argumentów protestujących.
                      Oczywiście to nie pan Rokos jest temu winny i nie usprawiedliwia to też
                      chamskich na niego ataków.
                      Jura
                      • nic.niewiem Re: o skuteczności petycji 06.07.05, 10:16
                        Nie zmienia to faktu, ze jest to jedna z lepszych metod oddziaływania na instytucje i organizacje. A jak petycje nic nie obchodzą Laskowsiego, to należy zrobić większa patycja przeciwko Laskowskiemu i iść wyżej. Poza tym pozostaje poczucie, że zrobiło się przynajmniej coś konkretnego a nie tylko pyskowało na jakimś forum i obrażało winnych i niewinnych. Co do Pana Rokoso to jeśli nie odpowiada on bardzo dużej ilości słuchaczy, a ten głos jest jednym z wielu to przygotowanie takiej petycji to unaoczni, w przeciwnym razie powinno uświadomić autorowi ataku że jest on osamotniony w swojej opinii a może nawet coś więcej. Tak czy owak źle byc nie moze :)
                        P.S.
                        Jeżeli kilka tysięcy podpisów to dla Laskowskiego mało, to kilkaset tysięcy dla polityków przez wyborami może pozbawić go stołeczka.
                • roooot Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 14:55
                  Bo wielkim błędem jest robienie audycji o wszystkim a w efekcie o niczym. A Rokos właśnie taką audycję dostał. Ciekaw jestem jaką by chciał prowadzić, czy ma jakąś swoją pasję. Następny podobnie obsadzony to Orzech. Ich audycje polegają na ogłaszaniu światu ani mądrych, ani śmiesznych dykteryjek a pomiędzy nimi leci najczęściej bardzo nędzna muzyka albo tylko wielkie przeboje, które mi np. skutecznie tym obrzydzili. Próbowałem niejednokrotnie wytrwać chwilę słuchając ale nie daję rady, do pasji doprowadzają mnie ich komentarze albo muzyka. A Siezieniewski w dodatku raczył jakiś czas temu oznajmić, że TrUjka jest typowym radiem dla inteligencji - może w małej części tak...
                  • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:56
                    Tutaj z rooot zgadzam sie w 100%.
                    • messi55 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 15:00
                      ale nie jest to wina pana Rokosa i wieszanie na nim psów nie jest zbyt sensowne
                    • nic.niewiem Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 01:09

> Tutaj z rooot zgadzam sie w 100%.
                      Więc skąd w poprzednich postach tyle jadu i nienawisci? jeśli coś nie funkcjonuje najlepiej, ba! Źle nawet działa to najpierw spróbujmy naprawić to co
                      nie działa. Poza tym człowieka nigdy nie należy traktować jak maszynki, która ma wykonywać jakąś czynność, maszynki która jak się zepsuje to się wymienia. Skąd u Pana, Panie PZ jest taki brak szacunku dla istoty ludzkiej jako takiej? Skąd taki kategoriowanie ludzi? Założę się że jest pan za aborcją i dobijaniem ciężko chorych!
                • jureek Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 05.07.05, 15:29
                  Częściowo zgadzam się. Na pewno nie jest winą pana Rokosa, że dyrekcja akurat
                  jego wyznaczyła do prowadzenia takiego formatu o niczym. Ale z drugiej strony
                  nie wyobrażam go sobie w innych audycjach. Zdaje się, że kiedyś prowadził w
                  zastępstwie Listę Przebojów i nieciekawie to wypadło (swoją drogą ciekawe
                  dlaczego tak jest, przecież pogwarki pana Marka w czasie LP3 niewiele różnią się
                  stylem od gadania o niczym pana Rokosa w paśmie przedpołudniowym, a jednak pana
                  Marka jakoś toleruję, może dlatego, że wiem, że oprócz beztroskiego gaworzenia
                  zna się on jednak na muzyce?). A jeszcze inna sprawa, że nawet tak nieciekawe
                  pasmo, jak to przydzielone panu Rokosowi można poprowadzić ciekawiej. Np. pan
                  Orzech ma bardzo podobny format do prowadzenia, a nie drażni tak jak Rokos. Dla
                  mnie też bardziej strawna była poprzedniczka p. Rokosa pani Wrona, na której
                  zresztą też psy wieszali obrońcy starej Trójki. Przypuszczam, że pan Rokos jest
                  sympatycznym człowiekiem z dobrym serduszkiem (pamiętam jak raz to dobre
                  serduszko pokazał na forum) - chwała mu za to, ale niestety nic na to nie
                  poradzę, że jego styl prowadzenia audycji jest dla mnie drażniący. Nie aż tak
                  bardzo drażniący, jak ten słynny anonimowy głos o cwaniackim zabarwieniu,
                  przeciądający samogłoski i nagminnie występujący w reklamach i zajawkach, ale
                  jednak. Wszystko, co napisałem, nie oznacza jednak, że można pana Rokosa do woli
                  obrażać.
                  Aha, zgadzam się też z Tobą, że na tle innych audycji szczególnie stacji
                  prywatnych to nawet to mnie osobiście drażniące dopołudniowe pasmo Trójki nie
                  wypada najgorzej. Słabe to jednak pocieszenie, kiedy pamięta się czasy sprzed
                  Laskowskiego.
                  Pozdrawiam
                  Jura (nie radiowiec, ale nałogowy słuchacz)
                  • Gość: aaaa Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 80.51.227.* 05.07.05, 18:06
                    P. Rokos powinien się uczyć od Wałka - mam nadzieję, że jak Max Kolanko wrócił z
                    USA to i Wałek wróci. Mam też nadzieję, że pojawi się w trUjce i ją odrobinę
                    odtruje . Ech, rozmarzyłem się ...
                    • Gość: ottoskorzenny Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.hexen.przemysl.net.pl 05.07.05, 22:42
                      Nic tak mnie nie cieszy jak wiecznie powtarzanie,że i tak trUjka jest lepsza od
                      eski ffmu zetki itd.To tak jak megalomańsko wmawialiśmy sobie,że jesteśmy
                      najweselszym barakiem.Gratuluję samopoczucia.Rokos do Ciechocinka zabawiać
                      leciwe damy na five'ach (jak ktoś kiedyś świetnie określił Złotoustego)!O
                      talencie tego "Kamela" radiowego mikrofonu niech świadczy zapowiedź po kąciku
                      historycznym o 500-letniej rocznicy "Księcia" Machiavellego "...a więc minęło
                      500 lat i wydarzyły sie te dwa wydarzenia muzyczne(tu padają tytuły utworów
                      <pary mieszanej>".Prof. Bralczyk byłby usatysfakcjonowany.
                      • Gość: Robercik Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.chello.pl 06.07.05, 09:40
                        Wątek jest durny, co nie zmienia faktu, że Rokos jest beznadziejny. Tyle tylko,
                        że bez względu na to ile podobnych temacików tu się pojawi, niczego to nie
                        zmieni. Dlatego też po raz kolejny zieeew.
                        • Gość: pz Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: 81.210.17.* 06.07.05, 10:16
                          durny mial byc jak cala ta cytuacja
                          • Gość: tik Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze IP: *.crowley.pl 06.07.05, 11:37
                            a tymczasem jest durny i nudny jak autorzy tego typu szczeniackich postow
                          • messi55 Re: ROKOS odejdż zrób nam dobrze 06.07.05, 11:38
                            mam takie dziwne wrazenie ze tu nie chodzi o to czy ktos jest dobry czy zly,
                            tylko o jakies personalne rozgrywki w branzy... a moze sie myle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka