mirwit 23.05.04, 12:11 Słuchałem wczoraj chwilę, ale z muzyką klubową to niewiele ma wspólnego. Pokażcie choć jeden klub w tym pięknym kraju, gdzie grają taką muzykę. To raczej przedłużenie Chillout'ów od Pon do Czw. aniżeli Klubowa muza.!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roar Re: klubowe granie w Trójce 23.05.04, 13:49 Mam wrażenie, że właśnie powiedziałeś tej audycji duży komplement. ...a na serio, w sumie masz rację - tyle że to jest tylko i wyłącznie kwestia terminologii. W Polsce ludzie mieli jakąś dziwną alergię na sformułowanie "muzyka taneczna", więc używają zamiast niego "muzyki klubowej" na określenie całej nowej fali elektroniki. Słowniczek polsko-angielski wygląda więc tak: "muzyka klubowa" == "dance music" "muzyka taneczna" == "club dance" Mam nadzieję, że to trochę wyjaśnia sprawę... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: klubowe granie w Trójce 23.05.04, 15:37 Muzyke taka gra w klubach Sebastian Korsak - autor audycji. Wybierz sie kiedys do dobrego klubu i posluchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ip Re: klubowe granie w Trójce IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 20:04 W "Klubowym graniu" w Trójce leci bardzo fajna muzyka.Lepsze to niz jakieś deutche techno. Odpowiedz Link Zgłoś