Gość: glutus:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:12 www.beczka.com/tokfm/autorzy.php# Forum działa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Kimono Re: Strona dla sentymentalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:30 Ale nowych rzeczy na nim brak. Szkoda mi tego radia. Kiedy myślę jakby to było, kiedy jutro rano wydarł się z głośnika Ogiński, później Ubuna-Kuki, dalej Czarnecka i Laszuk, później Sobala, Maruszeczko, Bugalski - to radio naprawdę miało klimat! Szkoda, że go nie ma. Ci co zajmują dzisiaj tą częstotliwość próbują coś uczynić, aby radio było ogólnie popularne, ale co tu dużo mówić ono się stacza, mi już powoli nie chcę się go słuchać, nawet na tym forum spotykam się z wielkim ignoranctwem ze strony redakcji. Widać starania, ale dawnego klimatu nic nie jest w stanie nadać. Nawet jakby powstało dzisiaj od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odswiezacz Re: Strona dla sentymentalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:41 lubie odswiezac Odpowiedz Link Zgłoś