Dodaj do ulubionych

jazzman a już po

IP: *.telkab.pl 23.08.02, 12:07
dlaczego nie ma potforum, tylko jakieś idiotyczne już po.
no i forum na rdst nie ma
w ogóle rdst się sypie
a co do torebek samobójczych to kiepski pomysł
KOMERCJA
KOMERCJA
KOMERCJA
A MOŻE KTOŚ WIE GDZIE SPOTKAĆ ANDRZEJA SHAJEWSKIEGO W WARSZAWIE RZECZ JASNA
NO I KAZIKA OD OPON POZDRAWIAM
A MOŻE KTOŚ WIE JAK WYGLĄDA SHAJEWSKI ALBO MARZENA22
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SŁUCHACZY RADIOSTACJI I FANÓW ANDRZEEEJA!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolega andżeja Re: jazzman a już po IP: 213.17.170.* 23.08.02, 15:11
      andżej jest bardzo przystojny.
      spotkać go można na pięknej 66a. wystarczy mała przyczaja w bramie o
      odpowiedniej porze. i jest twój. bo andżej jest też osobą wyrozumiałą. tylko
      zacznij go natychmiast całować, bo andżej bardzo lubi mówić.
      • Gość: kasia 12 Re: jazzman a już po IP: *.telkab.pl 26.08.02, 12:33
        dzisiaj wybieram się na Piękną,żeby odebrać nagrodę.Czy Twoim zdaniem 16:30 to
        dobra pora? A z tym,że jest przystojny to nie jestem tego taka pewna.oczywiście
        nie chodzi o to,że Ci nie wierzę,tylko po prostu Polacy mają różne gusta:jednym
        podaba się Violetta Villas,drugim DJ 600volt,innym jeż jerzy,a jeszcze innym
        Andy lepper albo grzesiu kołodko.Dzięki i pozdrówki:-)
        • Gość: agnes Re: jazzman a już po IP: 213.17.170.* 26.08.02, 13:26
          pora jest ok. przyczaj sie troche przy sekretariacie i powinnas go trafic.
          problem jest, ze studio jest pietro wyzej niz recepcja. wiec ja bym na twoim
          miejscu zagrala w otwarte karty z dziewczynami z recepcji i moze cie TAM
          wpuszcza.
          A warto, tu nie ma mowy o subiektywnosci oceny. Andrzej JEST OBIEKTYWNIE
          przystojny (opis: brunet, piekne madre oczy, modnie ubrany, no moze troche za
          niski 1,62 m)

Daj znac, czy sie udalo i jak bylo. A jak sie nie uda, to moze ktos inny ze
          stacji. Slyszalam, ze Chlopas jest ok.
          • Gość: kasia12 Re: jazzman a już po IP: *.telkab.pl 26.08.02, 19:46
            no ja już wróciłam, i Andrzeja widziałam,ale jeszcze jak był w samochodzie.
            Potem widziałam Chlopasia.No,było ok
            pozdro
            • Gość: agnes Re: jazzman a już po IP: *.acn.pl / 10.130.128.* 26.08.02, 21:23
              andrzeja woz jest szybszy, a chlopasia bardziej vintage, wiec zalezy co cie
              bardziej wizerunkowo jara...
              • Gość: kasia12 Re: jazzman a już po IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 20:53
                A skąd Ty moja droga Agnes masz te wszystkie info,czyżbys znała Andrzeja
                osobiście?Jeśli tak,to zaproś go na to forum
                pozdro
                • Gość: agnes Re: jazzman a już po IP: 213.17.170.* 29.08.02, 09:34
                  mowiac szczerze bylam kiedys z andrzejem, ale szybko poscil mnie w trabe. mowi,
                  ze jestem tepa.
                  • Gość: kasia12 Re: jazzman a już po IP: *.telkab.pl 29.08.02, 18:55
                    hmmmmm,więc sugerujesz,że andrzej jest"szczery do bólu,że aż
                    przezroczysty"(pfk).Może to i prawda.pozd.
    • Gość: kasia12 Re: jazzman a już po IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 19:23
      a ja znowu wybieram się na pjenknom po nagrodę.Będę tam ok.16:45.
      pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka