Dodaj do ulubionych

inwestycje w konta PAMM

02.01.12, 14:23
Oceniamy i prowadzimy ranking kont PAMM, które dzięki najlepszym traderom służą do zwiększania kapitału inwestora. Konta PAMM istnieją od niedawna i jest to całkowicie rewolucyjny sposób na uczestniczenie nawet w najmniejszych ruchach cen walut i z niedużym kapitałem rzędu np. 100 $. Coraz więcej wiodących brokerów Forex stara się wdrożyć do swoich usług konta zarządzane PAMM. Celem, który sobie wyznaczyliśmy jest zobrazowanie najlepszych wyników oraz wyselekcjonowanie TOP 10 kont PAMM u każdego brokera, które faktycznie przynoszą regularne zyski inwestorom. Adres serwisu to forex-equity.com
Uruchomiliśmy również własne konto PAMM, na którym na dzień dzisiejszy wygenerowaliśmy 42% zysku dla naszych klientów w przeciągu 2 miesięcy. Jest to stabilny zysk przy zminimalizowanym ryzyku. Powyższe roboty zarabiają od 9 lat, dla zainteresowanych możemy przesłać poprzednie transakcje. Minimalna inwestycja to tylko 300$, dzięki czemu można przetestować konta PAMM na małym kapitale. Istnieje również możliwość uruchomienia konta demo podpiętego pod nasze konto PAMM, aby zapoznać się z mechanizmem bez jakichkolwiek kosztów.
Obserwuj wątek
    • llukiz tak o to stał się cud 02.01.12, 20:52
      Bo mamy zysk bez ryzyka... Przepraszam, o minimalnym ryzyku wspomniano smile
      • cashart Re: tak o to stał się cud 06.02.12, 11:28
        Ryzyko jest wszędzie. NA Forex jest duże, ale i zwroty mogą być duże. Jako przykład - wyniki osiagnięte przeze mnie - uaktualniane na bieżąco: artofforex.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=80276

N koncie dostajesz 5-6% max. Tutaj możesz zarobić 10% >... miesięcznie. Ja ryzykuje kwoty rzędu 2000-10000 PLN (w zależnosci co się dzieje z domowym budżetem) a resztę spokojnie przetrzymuję na koncie. W sumie ryzyko jest ale i i kwoty miesięczne są inne niż z bezpiecznych instrumentów. Staram sie ryzykować to, co mogę stracić. I wiem, że w kazdej chwili może tak się stać. Sztuką jest nie dopuścić do tego smile
    • i-pamm Re: inwestycje w konta PAMM 13.10.14, 15:31
      Ranking dochodowości kont Pamm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka