Dodaj do ulubionych

Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa w NY.

17.04.25, 01:13
...pojdzie siedziec, jesli wszystko pojdzie dobrze.
Siedziala na kazdym posiedzeniu sadu w NYC na swoojeje czarnej, tlustej obrzydliwej dupie z tym kretynskimm, zlym usmieszkiem, na zdjeciu.
Prosze obejrzec, naszukalem sie wlasnie tej fotki!
Letitia usmiechala sie tak wlasnie dlatego, ze jako skonczona idiotka, myslalala ze wybory na 100% wygra Biden a pozniej Karmela. Jak wiele czarnych, tlustych dup, byla oczywiscie w grubym bledzie.
Prokuratura federalna USA oskarza Letitie o dokladnie ( no, prawie) to samo, o co Letitia oskarzala Trumpa.
Roznice podstawowe sa dwie: Skala, duzo mniejsza i to, ze zarzuty przeciwko naszej Letitii sa prawdziwe, a nie jak w przypadku Trumpa, wyciagniete przez szachrai z brudnego rekawa.
Latitia klamala, klamala naprawde, na aplikacjach o pozyczki hipoteczna na zakup nieruchomosci na Brooklinie. M in podala ze kupowany przez Letitie dom ma 4 mieszkania a nie 5, co mialo wplyw na mniejsze %.
Dlaczego dopiero teraz pani Tlusta zostaje oskarzana o brudne czyny?
Domyslam sie, ze prokuratora pracowala nad zarzutami bardzo metodycznie staranie, wiec i dlugo. W przeciwienstwie do niechlujnie prowadzonych spraw przez sama Letitie i jej kolege, Morderce Alvina Bragga.
No nic , spokojnie czekajmy na rozwoj sprawy. Bukmacherzy w Las Vegas jeszcze nie przyjmuja zakladow, o ile schdnie tlusta dupa Letitii w federalnym wiezieniu. Ale niedlugo beda.
Obserwuj wątek
    • senioryta13 Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 04:44
      kadillllak napisał(a):
      > Latitia klamala, klamala naprawde, na aplikacjach o pozyczki hipoteczna na zaku
      > p nieruchomosci na Brooklinie. M in podala ze kupowany przez Letitie dom ma 4 m
      > ieszkania a nie 5, co mialo wplyw na mniejsze %.

Pani prokurator i klamie? To jej slynne 'Nikt nie jest powyzej prawa' dopadlo i ja? Taka byla pewna wygranej, kazdy jej sie bal bo....czarna, a tu masz, wpadlo jej sie na bezczelnym klamstwie.
      We Virginii kupowala apartment czy dom, rowniez naklamala, ze to bedzie jej rezydencja podstawowa, tu bedzie mieszkac caly rok, wiec i oplaty beda mniejsze, a przeciez jest prokuratorem w NYC i mieszka tu na stale.
    • dorota_333 Prawa są nasze jako pajęczyna: bąk się przebije, 17.04.25, 11:14
      ...a na muchę wina.

O czym jest ten wątek? Że pani się uśmiecha i ma nadwagę?

Zdaje się, że jej główną winą było to, że próbowała rozliczyć Trumpa z jego machlojek. Ale oczywiście jeśli sama złamała prawo, to powinna odpowiedzieć.
      • zimna-wodka Re: Prawa są nasze jako pajęczyna: bąk się przebi 17.04.25, 11:50
        dorota_333 napisała:

> ...a na muchę wina.
        >
        > O czym jest ten wątek? Że pani się uśmiecha i ma nadwagę?
        >
        I jest czarna i ma dupę. Ta dupa ją szczególnie dyskwalifikuje bo eleganckie panie mają pupcię. Jak np kadi.
      • kadillllak Re: Prawa są nasze jako pajęczyna: bąk się przebi 17.04.25, 12:11
        dorota_333 napisała:

> ...a na muchę wina.
        >
        > O czym jest ten wątek? Że pani się uśmiecha i ma nadwagę?

O waszej parszywej hipokryzji, czerwonki.
    • szczurek.polny Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 12:08
      A wiesz co ja na to? A mi to loto.

Możeta się tam w tych Stanach wszystkie do więzień powsadzać, na stosach spalić albo wywieźć do El Salvador albo innego Guantanamo. Na moje życie to nie wpływa.

To co wpływa na moje życie to zachowanie Stanów Zjednoczonych w moim regionie, w Europie Środkowej i Wschodniej. Bo my tu mamy jeden egzystencjalny problem: Rosję.

I patrząc wyłącznie na postępowanie Stanów Zjednoczonych wobec Rosji (bo reszta to jest wasz cyrk na waszym podwórku i mnie nie obchodzi) to stwierdzam, że jednak wolałem podejście poprzedniej administracji. Choć i za Trumpa dostrzegam pewne plusy, na przykład cenę ropy.
      • kadillllak Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 12:15
        szczurek.polny napisał:

> A wiesz co ja na to? A mi to loto.
        >
        > Możeta się tam w tych Stanach wszystkie do więzień powsadzać,
        >
        > To co wpływa na moje życie to zachowanie Stanów Zjednoczonych w moim regionie,
        > w Europie Środkowej i Wschodniej. Bo my tu mamy jeden egzystencjalny problem: R
        > osję.

Bos za glupi zeby rozumiec, ze jedno i drugie idzie ze soba scisle w parze.
        • szczurek.polny Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 13:32
          Jak jedno z drugim idzie w parze to ja wolę "oszalałe lewactwo" od przyjaciela pana Putina.

Czyli wypuścić Murzynkę, zamknąć Pomarańczowego. Może pomóc na waszą giełdę przy okazji.
          • zimna-wodka Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 16:58
            Trumpov faktycznie powinien być zamknięty w jakimś spokojnym miejscu bez klamek.
            A Murzynka mi wisi. Możecie ją zlinczować, wtedy czarni zlinczują was i świat poczuje ulgę.
            • monalisa2016 Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 17:21
              zimna-wodka napisał:

> Trumpov faktycznie powinien być zamknięty w jakimś spokojnym miejscu bez klamek
              > .
              > A Murzynka mi wisi. Możecie ją zlinczować, wtedy czarni zlinczują was i świat p
              > oczuje ulgę.
              >

Czy powinien czy nie powinien jest to sprawa Amerykanow, Amerykanie sobie go zyczyli wiec go wybrali a nam nic do tego. Zamartwcie sie swoimi wyborami.
            • senioryta13 Re: a za co? 17.04.25, 18:07
              zimna-wodka napisał:

> Trumpov faktycznie powinien być zamknięty w jakimś spokojnym miejscu bez klamek

Widze, ze prawo dla ciebie nie istnieje, jak dla tej murzynki.

> A Murzynka mi wisi. Możecie ją zlinczować, wtedy czarni zlinczują was i świat p
              > oczuje ulgę.

Pleciesz i bzdurzysz.
              • zimna-wodka Drogie panienki 18.04.25, 02:02
                Trupova należy zamknąć zgodnie z prawem. Jest jebnięty i niebezpieczny dla otoczenia. A mnie interesuje tylko dlatego, że jest niebezpieczny i dla mnie. Nie neguję prawa Amerykanów do wyboru; mogą posadzić na tronie i Don Corleone. Tyle, że ten bęcwał (Trumpov a nie Corleone) rozpirza cały świat.
                Ludzkość się bardzo zmieniała np. od czasów niewolnictwa do czasów Muska ale w drodze ewolucji. Bardziej lub mniej piękne zrywy rewolucyjne przynosiły same kłopoty. Trumpov robi rewolucję jak swojego czasu Lenin, Mao czy Kim Ir Sen. I będą kłopoty.
      • senioryta13 Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 17.04.25, 12:42
        szczurek.polny napisał:

> to stwierdzam, że je
        > dnak wolałem podejście poprzedniej administracji.

Za poprzedniej administracji to nie bylo zadnego podejscia, bo Pan Prezydent nie kontaktowal i dlatego takie 'czarne d...' i jej podobne robily co chcialy i nikt im nie mial prawa podskoczyc.
        Tak sie rozzuchwalily te 'czerwone d...' ze nie pozwola obecnie deporowac bandziorow, kryminalistow, NIKOGO ktory przeszedl nielegalnie granice, ale w waszych mediach, wiadomo, cicho sza, a potem tacy medrcy jak wasza trojka zabiera glos. Obama deportowal kryminalistow, niestety Trump juz nie moze stosujac to samo prawo co ta 'czarna d...'. 'Czerwone d...' sedziow, sponsorowane przez sorosa, zbieraja sie (taki sabat) i radza jak by tu przeciwstawic sie Trumpowi, utrudnic mu prace, tego juz wam tez nie napisano.
        To babsko na zdjeciu wyjatkowo podle. Trzeba bylo ogladac/sledzic nasza tv. a nie polegac na bzdurach co wam dziennikarzyny w polskiej gazecie powypisuja.
        Zobacz sobie, moze znajdziesz jeszcze na youtube, jakie 'orgie' odbywaly sie w kongresie i W.H. Garden i przestan chrzanic o poprzedniej, chorej, niekompetentnej administracji.

• dosamegokonca_waszego Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 18.04.25, 02:30
      Kadilak, dobre wiadomosci!

Juz niedlugo i za blogoslawieniem obecnie panujacego, Nowy Jork bedzie, jak ty to nazywasz: szerokomordziasty czyli POLSKI ! 😁

twojapolonia.tvp.pl/polacy-na-swiecie/usa-polka-z-pochodzenia-planuje-start-w-wyborach-gubernatora-nowego-jorku,86219706
      • kadillllak Nie rozumiem? 18.04.25, 02:50
        dosamegokonca_waszego napisał:

> Kadilak, dobre wiadomosci!
        >
        > Juz niedlugo i za blogoslawieniem obecnie panujacego, Nowy Jork bedzie, jak t
        > y to nazywasz: szerokomordziasty czyli POLSKI ! 😁

Zydowka, ktorej matka jest Wloszka a tato galicyjskim Zydem z Czech (Sztetl Frysztak) jest Polka?
        • dosamegokonca_waszego Re: Nie rozumiem? 18.04.25, 04:00
          Jak dlugo WSZYSCY dziadkowie sa polskimi imigrantami to matce trudno byloby byc Wloszka a ojcu Czechem 😜

Nie spotkalem jescze Zyda, ktory nazwalby sie Polakiem.
          Nie moja tez to wina, ze Zydzi z Polski sa nazywani w polskich mediach: polskimi emigrantami zamiast brodatymi obcokrajowcami mieszkajacymi w Polsce.

Ci Zydzi to w ogole powinni sie zdecydowac czy sa brodatymi obcokrajowcami w Polsce czy
          • kadillllak Re: Nie rozumiem? 18.04.25, 13:56

> Jak dlugo WSZYSCY dziadkowie sa polskimi imigrantami to matce trudno byloby by
            > c Wloszka a ojcu Czechem 😜
            >
            > Nie spotkalem jescze Zyda, ktory nazwalby sie Polakiem.

No wlasnie. Dlatego ona wszedzia opowiada, ze tato byl Czechem a nie Polakiem smile
            • dosamegokonca_waszego Re: Nie rozumiem? 18.04.25, 14:20
              Miales jednak racje z ta matke Wloszka bo chyba tylko rodzice ojca mieszkali w Polsce (czescy Zydzi ?)

Nie mam jednak pojecia skad w Polsce, u Zydow, znalazla sie ta matka Wloszka, moze zydowska Wloszka
              (albo taka polska matka "Wloszka" jak w Stuleciu Winnych ?)

en.geneastar.org/genealogy/stefanikeli/elise-stefanik

Ta Elise Stefanik jest podobno bardzo ortodoksyjna ale w jej rodzinie jakos malo zydowskich nazwisk.

A pies ja drapal skoro z polskich emigrantow zrobili sie zydowscy emigranci z Polski.
              • kadillllak Re: Nie rozumiem? 20.04.25, 15:53

> Miales jednak racje z ta matke Wloszka bo chyba tylko rodzice ojca mieszkali w
                > Polsce (czescy Zydzi ?)

Rodzice uciekli do USA i tu sie poznali ? Moze to trzecie pokolenie? Tylko to nazwisko po tacie sie za nia wlecze jak przestepstwo niepopelnione, hehehe?
    • senioryta13 Re: Prokuratorka, ktora sfingowala sprawe Trumpa 23.04.25, 14:29
      kadillllak napisał(a):

> ...pojdzie siedziec, jesli wszystko pojdzie dobrze.
      > Siedziala na kazdym posiedzeniu sadu w NYC na swoojeje czarnej, tlustej obrzydl
      > iwej dupie z tym kretynskimm, zlym usmieszkiem, na zdjeciu.
      > Prokuratura federalna USA oskarza Letitie o dokladnie ( no, prawie) to samo,
      > o co Letitia oskarzala Trumpa.
      > Roznice podstawowe sa dwie: Skala, duzo mniejsza i to, ze zarzuty przeciwko nas
      > zej Letitii sa prawdziwe, a nie jak w przypadku Trumpa, wyciagniete przez szac
      > hrai z brudnego rekawa.
      > Latitia klamala, klamala naprawde, na aplikacjach o pozyczki hipoteczna na zakup
      > nieruchomosci na Brooklinie.

Zdjecie doskonale z tym jej przebieglym usmieszkiem, idealne pasuje do sprawy.
      Wychodza na wierz jej klamstwa, teraz slysze, ze w ubezpieczeniach rowniez klamala. Podobno ojca wpisywala jako meza.
      Moze pozniej wstawie video, omawiajace jak za jej pozwoleniem znikaly z NYC federalne fundusze, organizacje ktore je przejmowaly, w ogole nie istnialy, adres -biuro w polu, w innych zupelny brak dzialalnosci w kierunku na ktory pobraly pieniazki, w wielu, brak rozliczen.
    • kadilllak Pomaranczowy polglowek przegral z LETITIA: ) 05.12.25, 23:43
      kadillllak napisał(a):

> ...pojdzie siedziec, jesli wszystko pojdzie dobrze.

Nie poszlo dobrze.
      I dobrze. Ale to pyrrusowe zwyciestwo, kurvva mac .
      Moze niedobrze.

Bo malpa jest wyjatkowym parszystwem i robi krecia robote, ale z drugiej strony, to kolejna przegrana polglowka, co z kolei cieszy.
      Prokurator z Wirginii do ktorego trafila sprawa tlustej Letitii, odmowil prowadzenia sprawy ( wylecial na morde).
      Sprawa wrocila do Grand Jury, ktore odmowilo ponownego oskazenia Tluscioszki.
      Moze by, daleej sprawa...ale po dwoch probach raczej wynik bedzie podobny, woiec moze Naczelny Idiota odpusci dalsze osmieszanie sie.
      • dorota_333 Re: Pomaranczowy polglowek przegral z LETITIA: ) 06.12.25, 13:48
        > Nie poszlo dobrze.
        > I dobrze.(...)
        > Moze niedobrze.

Kadi, stajesz się klasykiem big_grin Ale rozumiem ambiwalencję tej sytuacji.

Tymczasem Twój ulubieniec dostał wreszcie pokojową nagrodę. Może nie Nobla, ale też ładna.

przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/mistrzostwa-swiata-2026/caly-swiat-jest-w-szoku-po-cyrku-fifa-w-sprawie-donalda-trumpa-zapadl-bezlitosny/kl0k3z8

Okazuje się, że Gianni Infantino najlepiej zrozumiał, jak dopieścić psychicznie Nerona. Trzeba mu dać laur, to się uspokoi. Na chwilę.

I tak świat zdryfował przez psychopatycznego narcyza. Śmieszne - i owszem, czasem. Bardziej straszne, jeśli Ukraina będzie musiała zapłacić niepodległością (później my).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka