niebieskooka.diablica 28.07.04, 08:21 - nikogo nie szukam, - niczego nie szukam, - i nic nie polecam :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: A ja ... 28.07.04, 09:32 rezerwat szmijów na wczasach ;)) OLDPOLECACZ Odpowiedz Link Zgłoś
reery Re: A ja ... 30.07.04, 15:07 niebieskooka.diablica napisała: > - nikogo nie szukam, > - niczego nie szukam, > - i nic nie polecam :-P no ja mysle:)) po co ci innego szukac:P Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: A ja ... 30.07.04, 19:57 A odchodzisz czy nie bo się zgubiłem???? Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: A ja ... 02.08.04, 09:57 seahowk napisała: > A odchodzisz czy nie bo się zgubiłem???? > Pz > Seahowk Ty! Siii, to nie miało być odejście nie? Tylko odseparowanie mnie od internetu :))) Ale ciiiii, im później tym lepiej nie? Przynajmniej może dla niektórych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: A ja ... 02.08.04, 14:34 Słonko to trzeba było mówić żeś na odwyku. Biedactwo a wyszli Tobie esperal. Pz Sea Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: A ja ... 02.08.04, 14:38 wszyli, ale im nie wyszło, bo wyszedł był... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: A ja ... 02.08.04, 14:56 oldpiernik napisał: > wszyli, ale im nie wyszło, bo wyszedł był... Czy w czymś Panu pomóc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: A ja ... 02.08.04, 15:07 Proszę mnie wyprosić z wątku. To podobno bardzo pomaga :)) OLDNATRĘT Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: A ja ... 02.08.04, 15:32 oldpiernik napisał: > Proszę mnie wyprosić z wątku. > To podobno bardzo pomaga :)) > > OLDNATRĘT Ty Old jeszcze nie wiesz, że ja kulturalna szmija jestem? :P Więc, wypraszać Cię stąd nie będę, wiadomo :) Powiem więcej, zawsze miło mi będzie...mając Cie w swoim wątku ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik nazbyt grzeczna 02.08.04, 15:36 a jakby nieco kąśliwa ;) dobrze, że niejadowita:)) ech, że też nie mogę na Cię zaczatować OLDŻAŁOSNY Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: nazbyt grzeczna 02.08.04, 15:44 oldpiernik napisał: > a jakby nieco kąśliwa ;) > dobrze, że niejadowita:)) > > ech, że też nie mogę na Cię zaczatować > OLDŻAŁOSNY Old, zmieniłam się :) faktycznie jestem grzeczna i kulturalna :P Tak mam od momentu, kiedy dowiedziałam się, że nikt mnie nie lubi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik o rety 02.08.04, 15:47 Przestań proszę. Zakocham sie jeszcze, a nie wiem, co by żona na to!!! OLDWPANICE Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: o rety 02.08.04, 15:49 oldpiernik napisał: > Przestań proszę. Zakocham sie jeszcze, a nie wiem, co by żona na to!!! > > OLDWPANICE Old, wiesz? Bajki to mi się opowiada, ale najlepiej na dobranoc :PP Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 02.08.04, 15:52 Mimo wszystko pożegnam grzecznie. Dobranoc:)) Awansem, bo wieczorem jestem pod ścisłym nadzorem ;)) OLDGRZECZNYBARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 02.08.04, 15:53 oldpiernik napisał: > Mimo wszystko pożegnam grzecznie. > Dobranoc:)) > Awansem, bo wieczorem > jestem pod ścisłym nadzorem ;)) > > OLDGRZECZNYBARDZO Ty! Old! Boisz się? :-))) Chyba nie powiesz, że pantofelek (kopciuszka) w domu masz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 03.08.04, 09:59 nie boję się może tylko tego, że mnie moja luba porzuci :) OLDTAKIJAKZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 03.08.04, 11:04 oldpiernik napisał: > nie boję się > może tylko tego, że mnie moja luba porzuci :) > > OLDTAKIJAKZAWSZE Spoko, jakby co stanę w Twojej obronie :-)))) Promisss... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 03.08.04, 15:31 będziesz szlachetną obrończynią wraka dzięki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: no cóż... moja żoneczka, to nie bajka... :))) 03.08.04, 16:32 oldpiernik napisał: > będziesz szlachetną obrończynią wraka > dzięki ;)) I dostane medal jakiś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: A ja ... 02.08.04, 14:56 seahowk napisała: > Słonko to trzeba było mówić żeś na odwyku. Biedactwo a wyszli Tobie esperal. > Pz > Sea Oj siii, Ty nadal nic nie rozumiesz, to nie miał być mój odwyk nie? ja się o to nie prosiłam :)))) aaaaa co oznacza , uwaga cytuje "...Pz..."? Przychód zewnętrzny? :PPP Ale czego? Skąd? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: A ja ... 03.08.04, 18:31 niebieskooka.diablica napisała: > seahowk napisała: > > > Słonko to trzeba było mówić żeś na odwyku. Biedactwo a wyszli Tobie esper > al. > > Pz > > Sea > > > > Oj siii, Ty nadal nic nie rozumiesz, > to nie miał być mój odwyk nie? ja się o to nie prosiłam :)))) > > aaaaa co oznacza , uwaga cytuje "...Pz..."? Przychód zewnętrzny? :PPP Ale > czego? Skąd? :PPPP cytuje : Pz, znaczy chyba , Pozdrawiam, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: A ja ... 04.08.04, 11:12 ramon1 napisał: > niebieskooka.diablica napisała: > > > seahowk napisała: > > > > > Słonko to trzeba było mówić żeś na odwyku. Biedactwo a wyszli Tobie > esper > > al. > > > Pz > > > Sea > > > > > > > > Oj siii, Ty nadal nic nie rozumiesz, > > to nie miał być mój odwyk nie? ja się o to nie prosiłam :)))) > > > > aaaaa co oznacza , uwaga cytuje "...Pz..."? Przychód zewnętrzny? :PPP Ale > > > czego? Skąd? :PPPP > > > > cytuje : Pz, znaczy chyba , > > Pozdrawiam, hihihi Aaaaaa, to znaczy, że siii, to nie wie że jest siii? Odpowiedz Link Zgłoś