jenny_s 03.09.04, 23:44 Nie potrafię zrobić nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni_me Re: jestem przeciw 04.09.04, 00:23 kiedy świeczka się dopali postaw kolejną Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: jestem przeciw 04.09.04, 15:08 senne_marzenie napisała: > e tam;) > it's pretty fucking far from e tam, senne. P. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: jestem przeciw 05.09.04, 17:31 nie ml. biernosc jest zawsze na 'e tam'. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: jestem przeciw 04.09.04, 10:04 Babcia mojej żony, dość wiekowa kobieta, co drugie zdanie powtarza "co zrobić, tak musi być". Tak sobie myśle - jeśli tak nie musiało być to to nie ma najmniejszego sensu. Bezsilność jest okropna. Jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: jestem przeciw 04.09.04, 10:27 każdy sie dopisuje, a niewie o co chodzi... bo tak jest najlepiej, : jestem za, jestem przeciw , : byle by zaistnieć na forum... żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: jestem przeciw 04.09.04, 11:57 ramon, Ci którzy sie wpisuja to pewnie wiedzą Ps. na czacie byla na trudny temat rozmowa i dlatego ten ... protest Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: jestem przeciw, też dlatego, że 04.09.04, 11:29 "Wszystkie światowe kanały informacyjne już wiele godzin pokazywały tylko tragedię Biesłanu, a tu tak samo jak przez ostatnie dwa dni, kiedy terroryści trzymali setki zakładników w szkole w miasteczku w Osetii - tańce, estrada albo filmy o wielkiej radzieckiej przeszłości." Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: jestem przeciw 04.09.04, 13:54 pamietac przeciw czemu sie bylo przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
pikus a moze juz jutro.... 04.09.04, 15:01 ...wszystko sie odmieni? ulozy jak w kartach? wiec bedziemy czekac jutra jak zbawienia od samego rana az do konca swiata Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa jestem przeciw 04.09.04, 16:18 Tak. Przeciw rzezi niewiniątek jesteśmy wszyscy, od czasów Heroda. To jasne. Z byciem przeciw tu, gdzie j e s t e ś m y w s t a n i e zareagować, już ciemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: jestem przeciw 04.09.04, 23:34 Mozemy zareagowac slowami, to malo, dla mnie zbyt malo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: jestem przeciw 05.09.04, 11:36 gregu, to dużo, może nawet wszystko, co możesz zrobić, bo mam nadzieję, że nigdy nie będziesz po stronie tych, co wzniecają wojny, możesz zostać najwyżej armatnim mięsem; to co się wydarzyło, jest następnym dowodem (jakby ich było jeszcze za mało), że człowiek, w przeciwieństwie do reszty zwierząt, jest tylko kupą gówna Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: jestem przeciw 05.09.04, 20:12 osmiele sie z Toba niezgodzic, pompa. Wczoraj lazilem po miescie i ludzie wciaz sie smieja, kochaja a dzieci bawia sie. Swiat to przetrwa. Az tak zle z nami nie jest. M (strasznie gornolotnie nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: jestem przeciw 06.09.04, 16:54 nie, nie jest źle, świat przetrwa; w getcie dzieci też się bawiły wesoło, kiedy znalazły jakąś nie całkiem ogryzioną kosteczkę, nie wiedziały przecież, że pan hitler zaopiekował się nimi czule zanim się urodziły Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: jestem przeciw 06.09.04, 23:08 Swiat przetrwa? Przetrwal. Co bylo do udowodnienia, dziekuje za uwage. Do zobaczenia w nastepnej audycji. M. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: jestem przeciw 05.09.04, 13:38 Te przerażające zdjęcia, które niczego nie zmienią już - może tylko zaspokoją ciekawość, ludzką. I ta historia, która pono nauczycielką zycia, a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
semplice Re: jestem przeciw 05.09.04, 14:05 i co z tego, że WSZYSCY jesteśmy przeciw??? człowiek to agresywne, krwiożercze bydlę (w masie i na przestrzeni wieków), morduje nie po to by przetrwać, ale "z wyższych" pobudek. Cały świat opiera się na agresji i porównywaniu siły - zawsze giną słabsi, konstrukcja biologiczna naszego istnienia opiera się na nieustannej walce i rywalizacji. W przyrodzie każdy kogoś je (z wyjątkiem roślinożerców), leje się krew i trwa nieustanny strach przed utratą życia. Chwile spokoju są krótkie - gdy drapieżca jest syty. Wśród ludzi jest podobnie, ale okrutniej bo nie w celu zaspokojenia głodu, ale dla wyładowania agresji... Co z tego, że istnieją rozmaite akcje pokojowe, humanitarne i inne... Gdzie jedni się tłuką natychmiast zjawiają się inni, mający ich rzekomo uspokoić i...też mordują...w imię pokoju... ale my, oczywiście wszyscy jesteśmy przeciw.... Odpowiedz Link Zgłoś
rododaktylos jestem przeciw 05.09.04, 20:46 Można słodko prawić o pokoju i bezpieczeństwie, Ale ja – jeśli kogoś kocham – uczę go wojny i śmierci, Aby, gdy zajdzie potrzeba, mógł łatwo odeprzeć atak. /Walt Whitman/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: jestem przeciw 06.09.04, 12:43 rododaktylos napisała: > Można słodko prawić o pokoju i bezpieczeństwie, > Ale ja – jeśli kogoś kocham – uczę go wojny i śmierci, > Aby, gdy zajdzie potrzeba, mógł łatwo odeprzeć atak. > > /Walt Whitman/ właśnie teraz Rosjanie przelewają cały ocean miłości na "terrorystów" Odpowiedz Link Zgłoś
rododaktylos Re: jestem przeciw 06.09.04, 22:41 Masz prawo nie rozumieć mnie, lecz proszę, nie zrozum mnie źle. > rododaktylos napisała: > > ja > lubie.pomponiki napisał: > Rosjanie Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 jenny...kochanie.... 06.09.04, 04:43 a potrafisz przynajmiej zrobic jajecznice ??? To nawet ja potrafie (jak mam ksiazke kucharska - czy moze kuharska===???) Weber Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: jestem przeciw 06.09.04, 08:31 w chwili kiedy przy kolacji bronisz niedorzecznych racji żal za głupstwem topiąc w wódzie giną ludzie w przecudownych starych miastach strach w codzienny pejzaż wrasta śniąc o ocalenia cudzie giną ludzie w wioskach których wcale nie ma bo śmierć przez nie przeszła niema wierząc swej nadziei złudzie giną ludzie giną ludzie gdy głosujesz za spokojem i próbujesz bunt sumienia zbyć doktryną obcy giną w chwili gdy rozrywki żądasz w telewizji mecz oglądasz lub się pławisz w słodkiej nudzie giną ludzie oto nowa jest idea jeszcze ludzkość nie zginęła chociaż w Kainowym trudzie giną ludzie wielbiąc każde przykazanie zapis świętych praw w Koranie Ewangelii i Talmudzie giną ludzie wśród wyznawców każdej wiary są mordercy i ofiary twe milczenie wskaże teraz kogo wspierasz Brodski Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Kaukaz to nie film (Myslovitz) 06.09.04, 23:00 Rozumiem, ze jestescie przeciwko Rosjanom, ktorzy pacyfikujac Czeczenow pobili wlasny rekord z "Nord-Ost'u"? Tu nie ma niewinnych. Prosze o tym pamietac. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Kaukaz to nie film (Myslovitz) 06.09.04, 23:13 Nie fui, nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: Kaukaz to nie film (Myslovitz) 06.09.04, 23:21 Czyzby, jentko?:)))) fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: jestem przeciw 11.09.04, 00:31 serwisy.gazeta.pl/swiat/2279171,58360,2266852.html Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: jestem przeciw 11.09.04, 12:36 dobrze ze ten link podalas kami jestem jak najbardziej przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś