vera_bb Re: czy mnie jeszcze pamietasz 13.10.04, 11:21 ...że też ja nie mogę przynależeć do grona szanownych przedmówców (nie mam nic do zapamiętania)...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: czy mnie jeszcze pamietasz 13.10.04, 11:45 Pamietam, wewus, wiersz, ktory mi kiedys podeslalas. Wiersz dla Ciebie, o Tobie. "Pamieci cwi_ego" czytanie budzi we mnie wrazenie porownywalne do déjà vue - to wszystko bylo wlasnie juz tam. Wlacznie z moim zaklopotaniem. kocham i tesknie jak sam skurwensyn wewus Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: czy mnie jeszcze pamietasz 13.10.04, 13:48 lomatko! Ale sie porobilo! Cwi! cholera! Agni! (hahahahaahahahahahaahahahah) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: czy mnie jeszcze pamietasz 13.10.04, 17:18 a ta gupia czego sie smieje, he? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: czy mnie jeszcze pamietasz 14.10.04, 02:22 lampka_nie_winna napisała: > a ta gupia czego sie smieje, he? - bo to mialy byc absolutnie totalne jajeczka, a mam niejasne wrazenie, ze sie cos omsknelo jak gdyby z lekuchna. Ale tesknie tez jak szwed. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 SPAL 14.10.04, 02:48 otwieram Szkole Przypadkowego AutoLansu. (Babcia mowila: - pamietaj, badz skromna - stad przypadkowy) Jacys chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Czy to coś jak modne obecnie łaźnie SPA? 15.10.04, 00:20 tak. Ale tylko dla eL. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Czy to coś jak modne obecnie łaźnie SPA? 15.10.04, 10:54 ewka5 napisała: > tak. Ale tylko dla eL. L[eppik]! wystąp! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Czy to coś jak modne obecnie łaźnie SPA? 15.10.04, 15:00 to Lepik jest w rozmiarze eL???? A to wielki czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: czy mnie jeszcze pamietasz 15.10.04, 13:00 ja pamietam i moge tobie pokazać gdzie mieszkasz jak zapomnisz:)))))))))) i odwiozę :))))) Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: czy mnie jeszcze pamietasz? 15.10.04, 17:05 łi trudno zapomnieć te ewke Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: czy mnie jeszcze pamietasz 16.10.04, 01:59 seahowk napisała: > ja pamietam i moge tobie pokazać gdzie mieszkasz jak zapomnisz:)))))))))) i odwiozę :))))) - ale ja juz tam nie mieszkam, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś