Gość: ketta Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.chello.pl 07.06.02, 19:04 k2 ;))))))))))))))))) głodnemu ..... hmmmmmm no heh .... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.warman.com.pl 07.06.02, 20:52 K2 ty to sie chyba meeeeeeeeeega nudzisz he? Maggie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego 08.06.02, 10:27 Przepraszam, że wtrącę....ale czy w domku to wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murphy Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.umcs.lublin.pl 08.06.02, 13:09 Toz to czysta prowokacja jest :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.punkt.pl 08.06.02, 15:01 ja bym sie chcial przeleciec P-51...bo innego rodzaju "latanie" mam na codzien;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.06.02, 17:40 roy ale sie chwalisz!!!!!!!!!!!! Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.06.02, 16:10 mam obojetny stosunek do latania........;-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.man.polbox.pl 08.06.02, 16:58 hahahahahahaahaha k2 hihihi moze nam cos zasugerujesz?? a raczej meskiej publicznosc bo my z megg mamy kogo "przelatywac" hahahaha piekne .... k2 czekam na propozycje ann z niecierpliwoscia oczekujaca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.atol.com.pl 09.06.02, 12:52 boze co za faceci zaden by nie bzyknal by gorniak Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego 09.06.02, 17:02 K2 bzyknąc ją może i każdy by chciał, ale wyobraź sobie że zaczyna ci ona w trakcie szczytowania śpiewać profanacje hymnu polskiego, odrazu by opadł każdemu facetowi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.wolant.pl 09.06.02, 17:12 :DDD Fred:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omiega Trójkącik IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 08:59 Ja to bym Adritatyk... najlepiej z jakimś przystojnym pilotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Re: kto by przelecial Gorniak/Bede szczery!! :)))) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 10.06.02, 13:01 Az do bolu :)))) K2, bez apelacyjnie, Gorniakowa bez zastanowienia i.... Jopek, Kasie Kowalska, Jusis Renatke, Chylinska Agniesie, Bartosiewicz itd, itp ... No moze Steczkowskiej nie, bo jakas taka asexowna dla mnie ;) A tak wogole to i Maggie, Kate1, Anie@, Lampke, V2, MBM, QQlke vel Anie_piranie, Omege, Migotke, Less, Femm 3/4, Fonfi, Elke od SMoczycha (Wybacz SMoku, chciec to nie zawsze oznacza robic - Kobieta Kumpla jest Swieta!!!!! mam zasady :))))) nooo ehhh wsztkie bym tegooo... No bo Kocham Was Wszystkie moje Panie ehh, teraz widzicie, jaka to meka tak siedziec, patrzec i nic..... 8*((((((((((( ehhhh ja biedny, no taki jestem, tam niby tego, he he intelektualne gatki itp, itd, ale wiadomo... ;)))))))))))..... Zawiedzone, bardzo przepraszam....... ;))))))))) JEDEN WYJATEK - znajac zasadniczosc Iskierki NIE!!! zastrzegam, zebym bana jakiegos na wejsciu nie dostal odrazu ;))))))) Wasz Targany Namietnosciami Olohormonolo Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: kto by przelecial Gorniak/Bede szczery!! :)))) 10.06.02, 13:07 Hihihi, ależ Ty masz możliwości (lub marzenia o nich) olo!!! pozdr nonstop P.S. I uffff, dzięki za nie wpisanie mnie na listę hihihihihi pzdr, non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: kto by przelecial Gorniak/Bede szczery!! :)))) IP: *.atol.com.pl 10.06.02, 14:24 olo poklon w twoja strone jestes pierwsza osoba co nie kzala mi latac samolotem :))))))) lista dluga ja bym dodal jeszcze parenascie nazwisk hi hi hi ale .......................... liste masz niezlahi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka :))) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:55 olo z całej tej plejady ja jedna posiadam skrzydła:)))) hihihi pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Re: :)))/suplement IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 10.06.02, 17:19 Ahh QQuleczko 8)))) No a od skrzydelek, to sie te miesnie piersiowe zozwijaja :)))). No wiec w takim razie zrobimy to w locie 8))))) Noniku, no jednak, wybacz, mimo zalecen klasycznej literatury, jakos jeszcze niedojzalem do Bi.... ;)))) K2, no oczywiscie, lista jest dluuuuga, nie sposob wszystkich wymienic. Ot teraz ze zgroza sie zorientowalem! Rachelcia i Rybuncia!!!! O ja kretyn i debil, no ale i jeszcze wiele innych Pani pieknych, zaznalbym z rozkosza ehhh. Wiedzialem K2 ze my jakos tak na wspolnej fali nadajemy :))))))))))))))) olosexoholo Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: :)))/suplement 10.06.02, 21:23 > Noniku, no jednak, wybacz, mimo zalecen klasycznej > literatury, jakos jeszcze niedojzalem do Bi.... ;)))) Jak to???? A zacnego babochłopa wymieniłeś... Fem 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 propozycja dla olo i k2 IP: *.chello.pl 11.06.02, 08:37 Chłopcy: przeleććie się nawzajem :))) przy Waszych temepramentach wrażenia będą niezapomniane :))) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Re: propozycja dla olo i k2 IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 10:26 Kasiu, widzisz, ale K2 mnie nie kocha!!!! :*((((((( No co mam zrobic???? Pozostaje nam wzajemnie, rownoczesnie, z Toba zaznac rozkoszy! Co ty na to?? Jakuzzi, szampan i dwoje takich menow do twej dowolnej dyspozycji 8)? Ologrupolo 8) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: :)))/suplement 11.06.02, 12:16 Gość portalu: olomanol napisał(a): > Noniku, no jednak, wybacz, mimo zalecen klasycznej > literatury, jakos jeszcze niedojzalem do Bi.... ;)))) Oj olo, przecież wyraziłem radość, żeś mnie NIE dopisał do listy hihihi pzdr non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 a gdzie ja KOBIETA mogę swoją listę zamieścić???? IP: *.chello.pl 11.06.02, 08:36 ooo jak wyżej :)))) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie no szczerosc nie do przelecenia, fakt. IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 10.06.02, 21:32 eeeeeeeeeee intelektualne gatki????? no owszem i zielone widzialam, i w pregi, i stringi, i w groszki, i w goofiego - ale intelektualne gacie???? jej...to wyczyn...... Maggie ps: o me zyzki nie tak latwo chcialam dodac olo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek ... IP: *.vn.kielce.com.pl 10.06.02, 22:27 Ja chciałbym by przeleciała mnie jakaś laska:))) np. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2:))))) Re: ... IP: *.atol.com.pl 11.06.02, 10:06 nad nasza wsia przelecial meteoryt przelecial no i spadl ja wiem skarbie ze twoje towarzystwo to przelatywacze meskich odbytow ale my z olem raczej sie podzielimy lista ta wyzej hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol K2 :)))) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 10:22 Lista i wrazeniami z tej listy ;)))))))))))))))))))))))) PS. Pomazyc mozna, no niee?? :)))) Olosexorozwydrzolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Magdalenko 8)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 10:36 Buaaaaaahuaaaaaahuaaaaaa No leze na obu lopatkach i kwicze ze smiechu 8)))))))) No rozwalilas mnie he he No cuz ja moge na taki koncept Wacpani powiedziec he he moze ze: Intelektualne gatki, odziewaja wrebalnego penisa :) Olomadziorozsmiecholo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie laski-widzialyscie? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.06.02, 12:38 olo to by tylko bzykal i bzykal. i tak fruwa w nieskonczonosc. a ja sie olo nie dam. ja inna liga jestem. i prosze mnie tu na zadne listy nie umieszczac. he laski, widzialyscie? ze niby takie latwe jestemy? no pardon. ale starczy tego szowinistycznego pitolenia. Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Re: laski-widzialyscie? IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 12:45 Madzienko Trzpiotenko! Pragne zwrocic uwage na tryb przypuszczajacy zawarty w pytaniu Kolegi K2. "Kto chcialBY". No to jak sie pyta, Kolega K2 i to uprzejmie, to ja uprzejmie odpowiadam. NIe ma to nic wspolnego, z przypuszczeniem, "Latwosci dostempu". A Ty Madzienko wiesz, ze TY Suuper Liga jestes :))) Cmoooook Oloobruszolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: laski-widzialyscie? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.06.02, 12:49 te olo ty nie bajeruja bo to sie zle skonczy. kurna ide po pejcz bo sie olo tak rozbrykal ze musi, widac, ostro po dupie dostac. co za rozbestwiony facet! Maggiebatowa:)))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: 213.25.143.* 11.06.02, 13:43 Nooooo czy tu mnie ktos chce nooo ten tegoo.przefrunac??? hihih to ja mowie stanowcze nie i pozwolisz olo kochanie ze sama bede decydowac Chyba ze w tej kwestii juz nic nie mam do powedzenia,a nie sadze!!!!:PPPPPPPPPPPP Ale mnie zaszczyt kurna kopnal hihihi byc przefrunietym przez olo!!!! Kasia,Magus.....tak sobie mysle moze my jakis anty olowy harem otworzymy??? hihihihi co wy na to moje piekne??(olo bez urazy)))))))))))) ann bez fruwajek!!!!:)) ps. k2 a Ty wicej takich pomyslow glupich nie podsuwaj ,bo zobacz co sie z facetami dzieje!!!!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega "ej przeleciał ptasek w kalinowy lasek" IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:59 j.w. No a kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada Przyłączam się więc do grona i postuluję hmmm no wlasnie jakby tu ukarać tych teoretyków? Jestem poważną kobitą a tu widzę co niektórzy chcą zrobić ze mnie podfruwajkę? Maggie myślę że baty to za mało... kto wie czy nie mają skłonności masochistycznych- wówczas byłaby to zbytnia rozkosz no i liczka twe zbytnio by się spociły. Pomyślę nad odpowiedniejszą karą... Gość portalu: ania@ napisał(a): > Nooooo czy tu mnie ktos chce nooo ten tegoo.przefrunac??? > hihih to ja mowie stanowcze nie i pozwolisz olo kochanie ze sama bede decydowac > Chyba ze w tej kwestii juz nic nie mam do powedzenia,a nie > sadze!!!!:PPPPPPPPPPPP > Ale mnie zaszczyt kurna kopnal hihihi byc przefrunietym przez olo!!!! > Kasia,Magus.....tak sobie mysle moze my jakis anty olowy harem otworzymy??? > hihihihi co wy na to moje piekne??(olo bez urazy)))))))))))) > ann bez fruwajek!!!!:)) > ps. k2 a Ty wicej takich pomyslow glupich nie podsuwaj ,bo zobacz co sie z > facetami dzieje!!!!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol BABY KOCHANE! IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 15:58 No wieeciee. Taak, ciagle tu placza, ze faceci to dranie, ze zamknieci, ze klamia, ze ten tego... wogole. A jak raz czlowiek szczerze serce odkryje. Ujawnie swe jakze skomplikowane wnetrze, swe wysublimowane potrzeby, niuanse swych uczuc, tesknoty, wrazliwe strony osobowci, to sie taaaaaka odrazu nie bede obwijal w bawelne DULSZCZYZNA!!!! ujawnia! I jak my mamy byc szczerzy?? No chce sie nam, no tak, tak zesmy przez lata ewolucji wychowani. Taka byla selekcja, ani wasza ani nasza w tym wina. Jedynym wy motorem, naszych wszelkich dzialan, gestow i czynow. NO tak jest. Odsylam do genialnej piosenki Hemara "To jedno NIE..." ;)))) A tak powazniej. Ot prosty przyklad, dosc wstrzasajacy, aby zaplodnic normalna zdrowa kobiete, potrzeba przecietnie ponad 30 stosunkow statystycznie, w okreslonych plodnych dniach, co daje z pol roku charowy ;))). A w przypadku gwaltu, 9 na 10!!!!!!!!!!!! konczy sie ciaza, niezaleznie od cyklu kobiety. To akurat nie jaja, tak juz jest. No to czyje geny sie lepiej rozprzestrzeniaja?????????? No ale jak nie to nie :P, potulnie bede wykreslal :) z listy. Olozawiedziolo A bic sie nie dam i kropka!!! :P Wystarczy powiedziec i narzucac sie nie bede. Sadze ze kolega K2 tez nie, prawda????? K2?? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłja dla ola IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 16:48 olo ja jedna zaśpiewam tobie(podkreślam zaśpiewam) przeleć mnie to musi być zabawne przeleć mnie lallalalaal(tekstu nie pamietam) przeeleć mnie lalalalalaal przeleć mnie lallalala..... ......... z pozdrowieniami qqłkalaaatwicamuzykalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanol Re: dla ola IP: *.Veg-Physiol.Med.Uni-Goettingen.de 11.06.02, 17:26 Nooo i kapela graaa QQuniu 8)))) Podkreslenie zapamietam :)))))))))))))))) PS. Zawsze chcialem sluzyc w Luftwafe ;))))) Ololatacolo > olo ja jedna zaśpiewam tobie(podkreślam zaśpiewam) > > przeleć mnie to musi być zabawne > przeleć mnie lallalalaal(tekstu nie pamietam) > przeeleć mnie lalalalalaal > przeleć mnie lallalala..... > ......... > > z pozdrowieniami > > qqłkalaaatwicamuzykalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 ja tam żadna liga nie jestem :)))) IP: *.chello.pl 11.06.02, 18:54 ja tam żadna liga nie jestem, ani boszzz broń i fuj Ligia hyhyhy toteż qqłczynym tropem myśli me płyną :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss JA BYM PRZELECIAŁA TOTTIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 14:06 Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego 19.06.02, 16:47 kto to jest Gorniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: kto by przelecial Gorniak :)))a moze kogos innego IP: *.vn.kielce.com.pl 20.06.02, 03:07 ... a ja bym przeleciał coś co na drzewo nie ucieknie:))))))) Górniak? Nie anorektyczkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś