haslohaslo 17.03.05, 11:28 nasi najbliżsi i nasi dalsi znajomi wiedzą , że ich lubimy ? Czy zdążyliśmy im powiedzieć , że ich kochamy i że ich potrzebujemy ? Czy zdążyliśmy im coś dać ? Czy tylko braliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runek Re: czy ... 17.03.05, 11:56 Nigdy nie mówię dalszym znajomym,że ich kocham. Staram się to ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: ŻJC 17.03.05, 12:53 zaraz powiem koledze z pracy (dalszy znajomy),że go kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: ŻJC 17.03.05, 13:21 > zaraz powiem koledze z pracy (dalszy znajomy),że go kocham :) Runek, Boga się nie boisz!?!? :) Nie rzucaj SÓW na wiatr ( może jeszcze nie zdążył rzucić:) <>< Odpowiedz Link Zgłoś
haslohaslo Re: ŻJC 17.03.05, 13:56 Runek , tylko opowiedz co kolega Ci odpowiedział :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
puchaczu ... 17.03.05, 14:55 ...może runek już musi okładać złamany nos lodem? ps hasło - to może im to po prostu powiedz? teraz Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: ... 17.03.05, 15:10 noooo, jeśli rzucaŁ SOWY na wiatr, to faktycznie może, biniu ;-)) hipek_nie_rzutny Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: czy ... 17.03.05, 17:25 runek,a juz myslalam,ze przepadles w odmetach realnego swiata)))))) witaj!!!!!!!!!!!!! uśmiechnij sie!!jutro bedzie...jakos tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: czy ... 17.03.05, 17:10 boje sie o Runka po uczynionym przez niego wyznaniu. Runeczku, jesli jeszcze dychasz, daj zycia znak. Odpowiedz Link Zgłoś
binka :-) 17.03.05, 19:58 z wzajemnością rybko:-))) ja bardzo lubię sowy, tylko z tym rzucaniem lepiej uważać - te, które znam są ciut ciężkie Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: :-) 17.03.05, 22:52 Tylko sowy tylko sowy tylko sowy tylko sowy zal! Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: :-) 18.03.05, 08:21 dzięcioł jak wiesz nie dał mi rady :):). wyobrźcie sobie,że dzięcioł spuscił na mnie lawinę w lesie :). Dodam,że była to lawina śnieżna.Gdy tylko znalazłem się pod drzewem, spoglądając z rozdziawioną buzią w jego kierunku, on wywołał efekt lawinowy :) i cała masa sniegu z drzewa spadła na mnie. Chyba sowy tak nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: :-) 18.03.05, 12:57 Skoro ten dzięcioł [z kontrwywiadu] nie dał Ci rady, to sowa tym bardziej nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: czy ... 17.03.05, 21:06 nonstop napisał: > moze zginal trafiony sowa? * gdybyz sowa. A jesli uczuciem... Odpowiedz Link Zgłoś
haslohaslo KOCHAM WAS obcy nieznajomi .... 18.03.05, 10:07 runek powiedziałeś dzięciołowi że go kochasz ?? *** kocham Was ... - pewnie dlatego , że Was nie znam :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: KOCHAM WAS obcy nieznajomi .... 18.03.05, 11:45 on sam dobrze wie jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: KOCHAM WAS obcy nieznajomi .... 18.03.05, 12:51 haslohaslo napisała: > *** > kocham Was ... - pewnie dlatego , że Was nie znam :-))))))))))) no zdecydowanie tak, haselko ;-) inaczej sobie nawet nie wyobrazam; w koncu mam o tobie calkiem niezle, wirtualne mniemanie ;-) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: KOCHAM WAS obcy nieznajomi .... 22.03.05, 21:32 haslohaslo napisała: > *** > kocham Was ... - pewnie dlatego , że Was nie znam :-))))))))))) nie wierzę w miłość internetową Odpowiedz Link Zgłoś